Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βαριεμαι αφορητα σημερα αλλα κατα τα αλλα μια χαρα, εδω τα λεμε με τα παιδουδια

Κανα αγορι τιποτα? να βγειτε καμια βολτα????  :grin:
και εγω ειμαι με 2 γνωμες αν βγω τελικα ή οχι

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Αυτό που διαπίστωσα τώρα με την κρίση είναι ότι λόγω του γεγονότος ότι η ψυχολογία και γενικώς το γυναικείο μυαλό είναι άμεσα συνδεδεμένο με το χρήμα, οι γυναίκες είναι πιό πολύ στον ''κόσμο'' τους από ποτέ....
Αγχωμένες με τη δουλειά τους και με το πόσο θα συνεχίσουν να είναι ψευτοανεξάρτητες έχουν υπερβεί τα όρια της χαζοπουτανιάς....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό που διαπίστωσα τώρα με την κρίση είναι ότι λόγω του γεγονότος ότι η ψυχολογία και γενικώς το γυναικείο μυαλό είναι άμεσα συνδεδεμένο με το χρήμα, οι γυναίκες είναι πιό πολύ στον ''κόσμο'' τους από ποτέ....
Αγχωμένες με τη δουλειά τους και με το πόσο θα συνεχίσουν να είναι ψευτοανεξάρτητες έχουν υπερβεί τα όρια της χαζοπουτανιάς....

Δηλαδη τυπε δεν πεφτει καμια?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι ενω εμεις οι αντρες τυπε ειμαστε καλυτεροι. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ξερεις ποσοι 30αριδες 40αριδες υπαρχουν που τους πλενει ακομα τα σωβρακα η μανα τους?

Επισκέπτης
Το 5ο....βγήκαν στο κλαρί....σιγά-σιγά θα αρχίσουν να εκδίδονται για 1000 ΔΡΑΧΜΕΣ....και όταν λέμε 1000 δραχμές εννοούμε τις νέες δραχμές ε; Όχι 3 € περίπου.....

Μην παραξενευτείτε,αν στα μπουρδέλα αρχίσετε να βλέπετε περισσότερες Ελληνίδες απ'ότι αλλοδαπές πουτάνες

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Δηλαδη τυπε δεν πεφτει καμια?
Φίλε μου αυτό που λές ισχύει σε μεγάλο βαθμό...Γενικώς πλέον οι αξιόλογες γκόμενες τα έχουν ''χάσει'' τελείως και δεν ασχολούνται...Είναι στην κοσμάρα τους...Νεύρα πολλά, βγαίνεις ραντεβού και η άλλη πλέον ξεδιάντροπα και χωρίς τάκτ ενδιαφέρεται για την οικονομική σου κατάσταση....
Και διάθεση για φλέρτ μηδενική....

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
ναι ενω εμεις οι αντρες τυπε ειμαστε καλυτεροι. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ξερεις ποσοι 30αριδες 40αριδες υπαρχουν που τους πλενει ακομα τα σωβρακα η μανα τους?
Φίλε μου εγώ μίλησα για την ερωτική διάθεση και κυρίως την αγνά ερωτική διάθεση...
Γι'αυτό που λές συμφωνώ εν μέρει(μένω μόνος) αλλά όταν δεν έχεις δουλειά τότε αναγκαστικά θα σου πλύνει τα σώβρακα η μάνα σου γιατί η άλλη επιλογή είναι να κοιμάσαι στα παγκάκια.

Επισκέπτης
:zfuck:

άκουσα ότι η επιστημονική κοινότητα αναζητεί ελληνίδες δωρήτριες εγκεφάλου μετά θάνατον, για να προβεί σε μελέτη ιδιαζόντων φαινομένων τα οποία έχουν για πρώτη φορά παρατηρηθεί στο θηλυκό φύλο του ανθρωπίνου είδους... :rockon:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Αντισεξουαλικο να πηγαινεις με καποιον μονο επειδη εχει λεφτα.
Τι να την κανω εγω την αλλη αμα εχει φραγκα οταν δε σου κανει κουκου?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:zfuck:
άκουσα ότι η επιστημονική κοινότητα αναζητεί ελληνίδες δωρήτριες εγκεφάλου μετά θάνατον, για να προβεί σε μελέτη ιδιαζόντων φαινομένων τα οποία έχουν για πρώτη φορά παρατηρηθεί στο θηλυκό φύλο του ανθρωπίνου είδους... :rockon:

Kι εγω σου λεω....αντε και το ανοιξανε το καυκαλο
Τι πιστευειs οτι θα βρουν μεσα?? :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φίλε μου εγώ μίλησα για την ερωτική διάθεση και κυρίως την αγνά ερωτική διάθεση...
Γι'αυτό που λές συμφωνώ εν μέρει(μένω μόνος) αλλά όταν δεν έχεις δουλειά τότε αναγκαστικά θα σου πλύνει τα σώβρακα η μάνα σου γιατί η άλλη επιλογή είναι να κοιμάσαι στα παγκάκια.
αδελφε δεν μπορεις να ξερεις ο αλλος η η αλλη τι κρυβει μεσα του,η τι προβληματα κουβαλαει,για να εχει ερωτικη διαθεση.Μαλον δεν εχεις καταλαβει σε τι ασχημη κατασταση ειναι πολλοι
και πολλες,και το τελευταιο που σκεφτονται ειναι η καυλα.και ειναι λογικο πιστευω.

Επισκέπτης
Kι εγω σου λεω....αντε και το ανοιξανε το καυκαλο
Τι πιστευειs οτι θα βρουν μεσα?? :grin:

τύπε τα σενάρια που παίζουν αγγίζουν τη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Μέχρι και για Νεφελίμ καταστάσεις έχει ακουστεί... :rockon:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Μάγκες και μαγκίτισσες. Διάβασα τις 15 σελίδες σχόλια που γράφτηκαν από την ώρα που έφυγα και θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πραγματάκια:

1) Όταν από ευγένεια δίνεις το κινητό σου αλλά δεν γουστάρεις φάση, καλό είναι να έχεις και την αντίστοιχη ευγένεια να στείλεις ένα μνμ οτι μεσες άκρες δεν γουστάρεις. Από κει και πέρα αν ο άλλος δεν θέλει να το καταλάβει είναι μαλάκας. Αλλά από τη στιγμή που εσύ δεν ξεκαθαρίζεις και προτιμάς να είσαι αγενής με κάποιον που στην τελική δε σου φταίει σε κάτι,μη απαντώντας του σε μνμ, ΔΕΝ εχεις δίκιο. Και πόσο μάλλον όταν αφού με γείωσε μετά το μνμ που της έστειλα, δεν έστειλα άλλο (δεν έγινα πιεστικός ή ακόμα χειρότερα ερειστικός).

2)Κατακρίθηκα από κάποιους ότι ήμουν αγενής/ την πίεσα, ήμουν τραγικός πέφτουλας και την ρώτησα απροκάλυπτα αν είναι ελεύθερη. Το ότι ήταν ελεύθερη ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ το ρώτησα επι τη ευκαιρία της συζήτησης περι σχέσεων που κάναμε, οπότε δεν τίθεται θέμα αγένειας (κάτι στο οποίο σκάλωσε επανειλημένα ο αχαχουχας). Ο gl είπε ότι αν δε βγούμε και λίγο έξω να γνωρίσουμε κόσμο, δεν γνωρίζουμε από το πισι. Και έχει δίκιο -και οχι μονο σε αυτο το σημειο-. Προτιμώ να χαρακτηριστώ πιεστικός ή λίγουρας από την οποιαδήποτε (άδικα), παρά φλούφλης που νομίζει ότι θα πιάσει γκόμενα πίσω από την οθόνη.

3) Κατακρίθηκα επίσης ότι το πήρα πολύ άσχημα και δεν ξέρω γώ τί άλλο. Αν δειτε το αρχικό μου ποστ μιλάω αρκετά ήρεμα και εστιάζω απλά στο γεγονός που με παραξένεψε. Το γεγονος δλδ μιας κοπέλας που από τη μια μου δείχνει ένα ενδιαφέρον και από την άλλη -την επόμενη ακριβώς μέρα- απαξιεί να μου απαντήσει.

Αυτά είχα να πω  ;) Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ Zzzzz  :grin:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
αδελφε δεν μπορεις να ξερεις ο αλλος η η αλλη τι κρυβει μεσα του,η τι προβληματα κουβαλαει,για να εχει ερωτικη διαθεση.Μαλον δεν εχεις καταλαβει σε τι ασχημη κατασταση ειναι πολλοι
και πολλες,και το τελευταιο που σκεφτονται ειναι η καυλα.και ειναι λογικο πιστευω.
να μας πουνε πως ερεθιζονται στην ιδεα του χρηματος ενος αλλου

Επισκέπτης
τύπε έχει αποδειχθεί και επιστημονικά ότι η αγαμία δε δύναται να οδηγήσει σε βιολογικό θάνατο, ενώ η ασιτία μπορεί...
από κει ξεκινάν όλα... :rockon:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Μάγκες και μαγκίτισσες. Διάβασα τις 15 σελίδες σχόλια που γράφτηκαν από την ώρα που έφυγα και θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πραγματάκια:

1) Όταν από ευγένεια δίνεις το κινητό σου αλλά δεν γουστάρεις φάση, καλό είναι να έχεις και την αντίστοιχη ευγένεια να στείλεις ένα μνμ οτι μεσες άκρες δεν γουστάρεις. Από κει και πέρα αν ο άλλος δεν θέλει να το καταλάβει είναι μαλάκας. Αλλά από τη στιγμή που εσύ δεν ξεκαθαρίζεις και προτιμάς να είσαι αγενής με κάποιον που στην τελική δε σου φταίει σε κάτι,μη απαντώντας του σε μνμ, ΔΕΝ εχεις δίκιο. Και πόσο μάλλον όταν αφού με γείωσε μετά το μνμ που της έστειλα, δεν έστειλα άλλο (δεν έγινα πιεστικός ή ακόμα χειρότερα ερειστικός).

2)Κατακρίθηκα από κάποιους ότι ήμουν αγενής/ την πίεσα, ήμουν τραγικός πέφτουλας και την ρώτησα απροκάλυπτα αν είναι ελεύθερη. Το ότι ήταν ελεύθερη ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ το ρώτησα επι τη ευκαιρία της συζήτησης περι σχέσεων που κάναμε, οπότε δεν τίθεται θέμα αγένειας (κάτι στο οποίο σκάλωσε επανειλημένα ο αχαχουχας). Ο gl είπε ότι αν δε βγούμε και λίγο έξω να γνωρίσουμε κόσμο, δεν γνωρίζουμε από το πισι. Και έχει δίκιο -και οχι μονο σε αυτο το σημειο-. Προτιμώ να χαρακτηριστώ πιεστικός ή λίγουρας από την οποιαδήποτε (άδικα), παρά φλούφλης που νομίζει ότι θα πιάσει γκόμενα πίσω από την οθόνη.

3) Κατακρίθηκα επίσης ότι το πήρα πολύ άσχημα και δεν ξέρω γώ τί άλλο. Αν δειτε το αρχικό μου ποστ μιλάω αρκετά ήρεμα και εστιάζω απλά στο γεγονός που με παραξένεψε. Το γεγονος δλδ μιας κοπέλας που από τη μια μου δείχνει ένα ενδιαφέρον και από την άλλη -την επόμενη ακριβώς μέρα- απαξιεί να μου απαντήσει.

Αυτά είχα να πω  ;) Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ Zzzzz  :grin:
επεσες σε κυκλοθυμικη γκομενα κατι που δεν ειναι φυσιολογικο
μια ισορροπημενη ψυχικα δε συμπεριφερεται ετσι

Επισκέπτης

τύπε τέτοιες συμπεριφορές είναι απίθανες από μία φύση που θέλει συνεχώς:
ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ"
ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΦΟΎ ΠΡΩΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ
ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΛΘΕΙ
ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΤΟΠΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ

και πολλά άλλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom