Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ω μπολ τι καμεις; ολα καλα; σε χασαμε.
καλως ηρθες
ευχαριστω.
Καλα ειμαι εσυ? ;)
ω μπολ τι καμεις; ολα καλα; σε χασαμε.
καλως ηρθες
ευχαριστω.
Καλα ειμαι εσυ? ;)
βαριεμαι αφορητα σημερα αλλα κατα τα αλλα μια χαρα, εδω τα λεμε με τα παιδουδια
ασε βγαινεις αυριο καλυτερα,που ειναι και αποκριες.Κανα αγορι τιποτα? να βγειτε καμια βολτα????
και εγω ειμαι με 2 γνωμες αν βγω τελικα ή οχι
Αυτό που διαπίστωσα τώρα με την κρίση είναι ότι λόγω του γεγονότος ότι η ψυχολογία και γενικώς το γυναικείο μυαλό είναι άμεσα συνδεδεμένο με το χρήμα, οι γυναίκες είναι πιό πολύ στον ''κόσμο'' τους από ποτέ....
Αγχωμένες με τη δουλειά τους και με το πόσο θα συνεχίσουν να είναι ψευτοανεξάρτητες έχουν υπερβεί τα όρια της χαζοπουτανιάς....
ναι ενω εμεις οι αντρες τυπε ειμαστε καλυτεροι.Αυτό που διαπίστωσα τώρα με την κρίση είναι ότι λόγω του γεγονότος ότι η ψυχολογία και γενικώς το γυναικείο μυαλό είναι άμεσα συνδεδεμένο με το χρήμα, οι γυναίκες είναι πιό πολύ στον ''κόσμο'' τους από ποτέ....
Αγχωμένες με τη δουλειά τους και με το πόσο θα συνεχίσουν να είναι ψευτοανεξάρτητες έχουν υπερβεί τα όρια της χαζοπουτανιάς....
Φίλε μου αυτό που λές ισχύει σε μεγάλο βαθμό...Γενικώς πλέον οι αξιόλογες γκόμενες τα έχουν ''χάσει'' τελείως και δεν ασχολούνται...Είναι στην κοσμάρα τους...Νεύρα πολλά, βγαίνεις ραντεβού και η άλλη πλέον ξεδιάντροπα και χωρίς τάκτ ενδιαφέρεται για την οικονομική σου κατάσταση....Δηλαδη τυπε δεν πεφτει καμια?
Φίλε μου εγώ μίλησα για την ερωτική διάθεση και κυρίως την αγνά ερωτική διάθεση...ναι ενω εμεις οι αντρες τυπε ειμαστε καλυτεροι.
ξερεις ποσοι 30αριδες 40αριδες υπαρχουν που τους πλενει ακομα τα σωβρακα η μανα τους?
Αυτό που διαπίστωσα τώρα με την κρίση είναι ότι λόγω του γεγονότος ότι η ψυχολογία και γενικώς το γυναικείο μυαλό είναι άμεσα συνδεδεμένο με το χρήμα, οι γυναίκες είναι πιό πολύ στον ''κόσμο'' τους από ποτέ....
άκουσα ότι η επιστημονική κοινότητα αναζητεί ελληνίδες δωρήτριες εγκεφάλου μετά θάνατον, για να προβεί σε μελέτη ιδιαζόντων φαινομένων τα οποία έχουν για πρώτη φορά παρατηρηθεί στο θηλυκό φύλο του ανθρωπίνου είδους...
αδελφε δεν μπορεις να ξερεις ο αλλος η η αλλη τι κρυβει μεσα του,η τι προβληματα κουβαλαει,για να εχει ερωτικη διαθεση.Μαλον δεν εχεις καταλαβει σε τι ασχημη κατασταση ειναι πολλοιΦίλε μου εγώ μίλησα για την ερωτική διάθεση και κυρίως την αγνά ερωτική διάθεση...
Γι'αυτό που λές συμφωνώ εν μέρει(μένω μόνος) αλλά όταν δεν έχεις δουλειά τότε αναγκαστικά θα σου πλύνει τα σώβρακα η μάνα σου γιατί η άλλη επιλογή είναι να κοιμάσαι στα παγκάκια.
Kι εγω σου λεω....αντε και το ανοιξανε το καυκαλο
Τι πιστευειs οτι θα βρουν μεσα??
να μας πουνε πως ερεθιζονται στην ιδεα του χρηματος ενος αλλουαδελφε δεν μπορεις να ξερεις ο αλλος η η αλλη τι κρυβει μεσα του,η τι προβληματα κουβαλαει,για να εχει ερωτικη διαθεση.Μαλον δεν εχεις καταλαβει σε τι ασχημη κατασταση ειναι πολλοι
και πολλες,και το τελευταιο που σκεφτονται ειναι η καυλα.και ειναι λογικο πιστευω.
τύπε έχει αποδειχθεί και επιστημονικά ότι η αγαμία δε δύναται να οδηγήσει σε βιολογικό θάνατο, ενώ η ασιτία μπορεί...αδελφε δεν μπορεις να ξερεις ο αλλος η η αλλη τι κρυβει μεσα του,η τι προβληματα κουβαλαει,για να εχει ερωτικη διαθεση.Μαλον δεν εχεις καταλαβει σε τι ασχημη κατασταση ειναι πολλοι
και πολλες,και το τελευταιο που σκεφτονται ειναι η καυλα.και ειναι λογικο πιστευω.
επεσες σε κυκλοθυμικη γκομενα κατι που δεν ειναι φυσιολογικοΜάγκες και μαγκίτισσες. Διάβασα τις 15 σελίδες σχόλια που γράφτηκαν από την ώρα που έφυγα και θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πραγματάκια:
1) Όταν από ευγένεια δίνεις το κινητό σου αλλά δεν γουστάρεις φάση, καλό είναι να έχεις και την αντίστοιχη ευγένεια να στείλεις ένα μνμ οτι μεσες άκρες δεν γουστάρεις. Από κει και πέρα αν ο άλλος δεν θέλει να το καταλάβει είναι μαλάκας. Αλλά από τη στιγμή που εσύ δεν ξεκαθαρίζεις και προτιμάς να είσαι αγενής με κάποιον που στην τελική δε σου φταίει σε κάτι,μη απαντώντας του σε μνμ, ΔΕΝ εχεις δίκιο. Και πόσο μάλλον όταν αφού με γείωσε μετά το μνμ που της έστειλα, δεν έστειλα άλλο (δεν έγινα πιεστικός ή ακόμα χειρότερα ερειστικός).
2)Κατακρίθηκα από κάποιους ότι ήμουν αγενής/ την πίεσα, ήμουν τραγικός πέφτουλας και την ρώτησα απροκάλυπτα αν είναι ελεύθερη. Το ότι ήταν ελεύθερη ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ το ρώτησα επι τη ευκαιρία της συζήτησης περι σχέσεων που κάναμε, οπότε δεν τίθεται θέμα αγένειας (κάτι στο οποίο σκάλωσε επανειλημένα ο αχαχουχας). Ο gl είπε ότι αν δε βγούμε και λίγο έξω να γνωρίσουμε κόσμο, δεν γνωρίζουμε από το πισι. Και έχει δίκιο -και οχι μονο σε αυτο το σημειο-. Προτιμώ να χαρακτηριστώ πιεστικός ή λίγουρας από την οποιαδήποτε (άδικα), παρά φλούφλης που νομίζει ότι θα πιάσει γκόμενα πίσω από την οθόνη.
3) Κατακρίθηκα επίσης ότι το πήρα πολύ άσχημα και δεν ξέρω γώ τί άλλο. Αν δειτε το αρχικό μου ποστ μιλάω αρκετά ήρεμα και εστιάζω απλά στο γεγονός που με παραξένεψε. Το γεγονος δλδ μιας κοπέλας που από τη μια μου δείχνει ένα ενδιαφέρον και από την άλλη -την επόμενη ακριβώς μέρα- απαξιεί να μου απαντήσει.
Αυτά είχα να πω ;) Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ Zzzzz
1) Όταν από ευγένεια δίνεις το κινητό σου αλλά δεν γουστάρεις φάση, καλό είναι να έχεις και την αντίστοιχη ευγένεια να στείλεις ένα μνμ οτι μεσες άκρες δεν γουστάρεις. Από κει και πέρα αν ο άλλος δεν θέλει να το καταλάβει είναι μαλάκας. Αλλά από τη στιγμή που εσύ δεν ξεκαθαρίζεις και προτιμάς να είσαι αγενής με κάποιον που στην τελική δε σου φταίει σε κάτι,μη απαντώντας του σε μνμ, ΔΕΝ εχεις δίκιο. Και πόσο μάλλον όταν αφού με γείωσε μετά το μνμ που της έστειλα, δεν έστειλα άλλο (δεν έγινα πιεστικός ή ακόμα χειρότερα ερειστικός).