Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ίσα ίσα που μόνη της έστειλε μήνυμα ότι τελικά δεν. Οπότε? Την βρίζεις και τότε? Καλά βρίσ'την δεν είναι εκεί το θέμα, σιγά λες και θα το μάθει.
Απλά άλλαξε γνώμη και δεν εξαφανίστηκε, μετράει κι αυτό.
Ακριβώς. Άλλαξες γνώμη? Βγες έναν καφέ και στην τελική αν δεις ότι ο άλλος στην πέφτει πες του την κλασσικότατη παπαριά που λένε οι γκόμενες "σε βλέπω σα φίλο".
πεστα αλλα τον αφησε για 10 ωρες να ελπιζει[size=25pt]ΔΕΝ-ΞΕΡΩ-ΓΙΑ-ΠΟΙΑ-ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΜΙΛΑΣ.[/size]
επίσης χυλός απο μύνημα είναι κατάντια. Να έχει το θαρος να του το πει στα ισια.
......καριόλα μου εσύ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ξερω για ποιό πράγμα μιλάς, γιατι δεν διάβασα όλα τα πόστς. Απλά λέω οτι εφόσον πχ εγώ εκδηλώνω ενδιαφέρον για μια κοπελούδα και της ζητώ το κινητό της για να βγούμε, προφανώς δεν το θέλω για να τρώει μνήμη στο δικό μου κινητο. Αν δεν θέλει ας ξεκαθαρίσει οτι δεν ψάχνει τίποτα ή κάτι τέτοιο, ή ας βγεί για καφε και όταν κάνω το πέσιμο με χυλοπιτιάζει τότε. Το να παίρνω ένα νούμερο και μετα όταν την παίρνω τηλ να με γειώνει το μόνο που θα καταφέρει είναι να με κανει να την βρίζω.
Ακριβώς. Άλλαξες γνώμη? Βγες έναν καφέ και στην τελική αν δεις ότι ο άλλος στην πέφτει πες του την κλασσικότατη παπαριά που λένε οι γκόμενες "σε βλέπω σα φίλο".
Συνηθως πριν δωσεις τηλεφωνο υποτιθεται οτι μιλας και λιγο με τον αλλονΓιατί, ξέρουμε πώς του μίλησε?
Ένα τηλέφωνο έδωσε καλέ.
[size=25pt]ΔΕΝ-ΞΕΡΩ-ΓΙΑ-ΠΟΙΑ-ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΜΙΛΑΣ.[/size]
επίσης χυλός απο μύνημα είναι κατάντια. Να έχει το θαρος να του το πει στα ισια.
ΓΙΑΤΙ να το πας ως εκεί αν ξέρεις ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ? Εφόσον είναι σίγουρη ότι ΔΕ θέλει, το τελειώνει μια και καλή.
Δεν είναι υποχρεωμένη να βγει μαζί σου επειδή σου έδωσε το τηλέφωνό της. Χώνεψέ το καλέ πια!
Κάνε μου ιδιαίτερα![]()
Α ρε πρόβατα...εγώ τουλάχιστον δεν κουνιέμαι σε καμιά που δε γουστάρω. Ούτε καν της μιλάω...έλα παραδέξου το...είστε λίιιιιγο καριολίτσες ;)
Συνηθως πριν δωσεις τηλεφωνο υποτιθεται οτι μιλας και λιγο με τον αλλον
Εκτος κι αν δινει κανεις αβερτα το τηλεφωνο στον καθε τυχαρπαστο...:S
μα τον αφησε να πιστεψει αλλα, αμανΝαι, να κάνει τον κόπο να βγει για να του πει ότι δε θέλει να τον ξαναδεί, κάτι που ήδη ξέρει. Τη στιγμή που δεν του έχει και καμία υποχρέωση.![]()
Συνηθως πριν δωσεις τηλεφωνο υποτιθεται οτι μιλας και λιγο με τον αλλον
Εκτος κι αν δινει κανεις αβερτα το τηλεφωνο στον καθε τυχαρπαστο...:S
Ναι, να κάνει τον κόπο να βγει για να του πει ότι δε θέλει να τον ξαναδεί, κάτι που ήδη ξέρει. Τη στιγμή που δεν του έχει και καμία υποχρέωση.![]()
[size=17pt]Πες τα ρε αχαχουχα γτ πολλέ πίπες ακούω[/size] ;)
κανονικα θα επρεπε να του κατσει να τη γαμησει κιολας. πως διαολο θα αντεξει να ζει ξεροντας οτι θα τη βριζει εκει εξω ενας ιντερσεπτορ?
κανονικα θα επρεπε να του κατσει να τη γαμησει κιολας. πως διαολο θα αντεξει να ζει ξεροντας οτι θα τη βριζει εκει εξω ενας ιντερσεπτορ?
Πες τα ρε αχαχουχα γτ πολλέ πίπες ακούω ;)
Παντοφλάκιας εισαι έκτορα; Άμα τολμήσεις να εκφραστείς ενάντια σε κάποια θα πέσει παντόφλα ε;![]()
![]()
Τον άφησε η καριόλα να ελπίζει για 10 ώρες. Ντάξει, ψόφος να της έρθει. Καριόλα.