Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (8 μέλη και 66 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Α.
Κι έστω ότι όντως φλέρταραν. Δεν έχει δικαίωμα να το μετανιώσει για όποιον λόγο θέλει? Τι, έδωσε τηλέφωνο ΠΡΕΠΕΙ να βγει?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ξέρουμε ότι ήταν pure ερωτικό το όλο θέμα κι όχι ότι απλά μιλούσαν? Πώς?

Άμα η άλλη σου ρίχνει πονηρές ματιές τί είναι ρε συ; Ώρες ώρες απορώ αν οι βουλευτές είναι τα περισσότερο ζώα σ'αυτή τη χώρα  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας το φλέρτ είναι μεγάλη κουβέντα μάλλον . :P

Πάντως πιστεύω αυτό που ποσταρα πριν , οτι δλδ ή τον μπάνιζε να δει αν αξίζει ή είναι όλα στη φαντασία του κ η κοπέλα απλα ήταν ευγενική , απλά κ μόνο ευγενική !

... αν ήταν καριόλα δεν θα σταματούσε εκεί προφανώς  :cheesy:

......καριόλα μου εσύ :s&m_1: ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ξέρουμε ότι ήταν pure ερωτικό το όλο θέμα κι όχι ότι απλά μιλούσαν? Πώς?
κουνουσε την ουρα  της  :cheesy: και τον κοιτουσε στα ματια οπως μας ειπε.
Σημαδια θετικα.Τωρα τι ειπαν δεν ξερω

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Μα τον βλέπεις πώς κάνει. Από κοντά τι θα έκανε? Δε θα χαλούσε τη βραδιά τα μούτρα του?
Άμα καταλάβεις ότι το να έχεις τον αριθμό κάποιου/ας δε σημαίνει τίποτα, ε ναι θα είναι ένα σημαντικό βήμα.

δεν ξερω για ποιό πράγμα μιλάς, γιατι δεν διάβασα όλα τα πόστς. Απλά λέω οτι εφόσον πχ εγώ εκδηλώνω ενδιαφέρον για μια κοπελούδα και της ζητώ το κινητό της για να βγούμε, προφανώς δεν το θέλω για να τρώει μνήμη στο δικό μου κινητο. Αν δεν θέλει ας ξεκαθαρίσει οτι δεν ψάχνει τίποτα ή κάτι τέτοιο, ή ας βγεί για καφε και όταν κάνω το πέσιμο με χυλοπιτιάζει τότε. Το να παίρνω ένα νούμερο και μετα όταν την παίρνω τηλ να με γειώνει το μόνο που θα καταφέρει είναι να με κανει να την βρίζω.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Άμα η άλλη σου ρίχνει πονηρές ματιές τί είναι ρε συ; Ώρες ώρες απορώ αν οι βουλευτές είναι τα περισσότερο ζώα σ'αυτή τη χώρα  :grin:

Δεν μπορώ να ξέρω τι εκλαμβάνεις εσύ ως πονηρές ματιές. Αλλά το έγραψα και μετά. Ε μπορεί να το μετάνιωσε τελικά και να μη θέλει κάτι παραπάνω. Μπορεί να της την έπεσε αυτός που γούσταρε καιρό, μπορεί 1002 πράγματα.
Αυτό σου λέω. Το να δώσει τηλέφωνο δεν ισοδυναμεί με το να βγείτε κιόλας.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εγώ την εμπειρία που είχα έγραψα. Εσείς να μάθετε να ζείτε με αυτό... που αν κολλήσετε με κάποιον μετά φαντασιώνεστε χίλια δυο που ο άλλος καν δεν έχει φανταστεί ότι μπορεί να σκέφτεσσται...και αυτά όχι από κοριτσάκια 18 ετών, αλλά απο γυναίκες 35...

Καλά μάθε πρώτα 5 βασικά πράγματα για το φλερτ κ μετά πάμε στην φιλοσοφία περί γυναικείας φύσης κτλ  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν μπορώ να ξέρω τι εκλαμβάνεις εσύ ως πονηρές ματιές. Αλλά το έγραψα και μετά. Ε μπορεί να το μετάνιωσε τελικά και να μη θέλει κάτι παραπάνω. Μπορεί να της την έπεσε αυτός που γούσταρε καιρό, μπορεί 1002 πράγματα.

Σωστη η βελβυ  :boobies: :boobies: :boobies:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
δεν ξερω για ποιό πράγμα μιλάς, γιατι δεν διάβασα όλα τα πόστς. Απλά λέω οτι εφόσον πχ εγώ εκδηλώνω ενδιαφέρον για μια κοπελούδα και της ζητώ το κινητό της για να βγούμε, προφανώς δεν το θέλω για να τρώει μνήμη στο δικό μου κινητο. Αν δεν θέλει ας ξεκαθαρίσει οτι δεν ψάχνει τίποτα ή κάτι τέτοιο, ή ας βγεί για καφε και όταν κάνω το πέσιμο με χυλοπιτιάζει τότε. Το να παίρνω ένα νούμερο και μετα όταν την παίρνω τηλ να με γειώνει το μόνο που θα καταφέρει είναι να με κανει να την βρίζω.

Ακριβώς. Άλλαξες γνώμη? Βγες έναν καφέ και στην τελική αν δεις ότι ο άλλος στην πέφτει πες του την κλασσικότατη παπαριά που λένε οι γκόμενες "σε βλέπω σα φίλο".

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ναι μωρε εχει αλλα ματια αυτος ειναι ουφο βλεπει αλλιως

κουνουσε την ουρα  της  :cheesy: και τον κοιτουσε στα ματια οπως μας ειπε.
Σημαδια θετικα.Τωρα τι ειπαν δεν ξερω
ναι και ως συνηθως τον εστειλε αδιαβαστο τον ανθρωπο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το να παίρνω ένα νούμερο και μετα όταν την παίρνω τηλ να με γειώνει το μόνο που θα καταφέρει είναι να με κανει να την βρίζω.

οχι ρε τυπε ετσι σκληρα. η σκεψη αυτη θα την βυθισει τερμα στη θλιψη και σιγα σιγα στον θανατο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ίσα ίσα που μόνη της έστειλε μήνυμα ότι τελικά δεν. Οπότε? Την βρίζεις και τότε? Καλά βρίσ'την δεν είναι εκεί το θέμα, σιγά λες και θα το μάθει.
Απλά άλλαξε γνώμη και δεν εξαφανίστηκε, μετράει κι αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom