Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ειχε ενα τσολι που στα 22 της τα εφτιαξε με παντρεμενο που την δουλευε ψιλο γαζι..αποκορυφωμα οτι θα χωριζε για παρτυ της..
βεβαια το τσολι ειπε ολη την αληθεια..οτι δηλαδη εντυπωσιαστηκε απο τα δωρα του!

και ρωταω τωρα..
απο ποτε τα πουτανακια που σ καθονται επι πληρωμη εχουν κι απαιτηση να τις παντρευτεις?

Αστα να πανε τυπε μου...παναθλια εκπομπη  :headbang: :headbang: :headbang:
Εγω εχω μια αλλη απορια...Απο ποτε μια ιεροδουλος πολυτελειας(ας με συγχωρησουν οι αμοιρες οι κανονικες βιζιτες που τις συγκρινω με το καθε φαντασμενο τσολι) εχει οποιαδηποτε αλλη απαιτηση περαν του να πληρωθει για τις υπηρεσιες που παρεχει σε εναν πελατη?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Εγω εχω μια αλλη απορια...Απο ποτε μια ιεροδουλος πολυτελειας(ας με συγχωρησουν οι αμοιρες οι κανονικες βιζιτες που τις συγκρινω με το καθε φαντασμενο τσολι) εχει οποιαδηποτε αλλη απαιτηση περαν του να πληρωθει για τις υπηρεσιες που παρεχει σε εναν πελατη?

απο την στιγμή που υπάρχουν αυτοί που τις παρέχουν.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
απο την στιγμή που υπάρχουν αυτοί που τις παρέχουν.

Υπηρχαν θες να πεις προ μνημονιου...Γιατι οι καθε βαρδινογιαναιοι βολευονταν ανεκαθεν με μοντελα και σουηδεζες...τωρα το μεσο τσολι το πολυ πολυ να παρει θεση αναπληρωματικης ιεροδουλης σε μπουρδελο στο μεταξουργειο.... :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αστα να πανε τυπε μου...παναθλια εκπομπη  :headbang: :headbang: :headbang:
Ολοι εχουν δικαιωμα στο ονειρο .....

Μονο που για αρκετες (για να μην πω τις περισσοτερες) παραμενει ονειρο, λογω της ψυχολογικης ασταθειας και του ιδιορυθμου χαρακτηρα που αλλιωνεται με την παροδο του χρονου, οσο παραμενουν στο επαγγελμα δηλαδη, καθως και του αρκετα περιπλεγμενου παρελθοντος, που δεν τις αφηνει να ξεφυγουν ευκολα, μεσα απο καταστασεις που διαμορφωνονται μοιραια και συνεπως, μεσα στον κυκλο τους.

Ειναι τετοια η διψα για το χρημα, που δεν βλεπουν παραπερα απο αυτο, γιατι ισως, δεν τις αφηνει να δουν και ο κυκλος που συναναστρεφονται μεσα στο επαγγελμα τους.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ολοι εχουν δικαιωμα στο ονειρο .....

Μονο που για αρκετες (για να μην πω τις περισσοτερες) παραμενει ονειρο, λογω της ψυχολογικης ασταθειας και του ιδιορυθμου χαρακτηρα που αλλιωνεται με την παροδο του χρονου, οσο παραμενουν στο επαγγελμα δηλαδη, καθως και του αρκετα περιπλεγμενου παρελθοντος, που δεν τις αφηνει να ξεφυγουν ευκολα, μεσα απο καταστασεις που διαμορφωνονται μοιραια και συνεπως, μεσα στον κυκλο τους.

Ειναι τετοια η διψα για το χρημα, που δεν βλεπουν παραπερα απο αυτο, γιατι ισως, δεν τις αφηνει να δουν και ο κυκλος που συναναστρεφονται μεσα στο επαγγελμα τους.

Φοβαμαι πως δεν με επιασες τυπε....Η γκομενα που εμφανιστηκε στην εκπομπη της Σκατιανας να μπει τον πονο της, δεν ηταν "κανονικη" βιζιτα, αλλα μια γραμματεας που καθοταν στο αφεντικο της επειδη ειχε πολλα λεφτακια  και περιμενε οτι θα χωρισει την γυναικα του για να  παντρευτει αυτην και να αραξει για παντα η "κυρια" απο τα 22 της....Στο τελος το τσολι πηρε χαμπαρι οτι το ονειρο να ξυνει την μουνα της παντρεμενη με το αφεντικο της ηταν απατηλο γιατι ο τυπος ηταν fucker και χτυπαγε οτι κινουνταν (ακομα και την "ιδιων ηθικων αξιων" φιλη της) και εγινε τζερτζελο... :2funny: :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Οι μεγαλύτερες πουτάνες δεν πληρώνονται  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φοβαμαι πως δεν με επιασες τυπε....Η γκομενα που εμφανιστηκε στην εκπομπη της Σκατιανας να μπει τον πονο της, δεν ηταν "κανονικη" βιζιτα, αλλα μια γραμματεας που καθοταν στο αφεντικο της επειδη ειχε πολλα λεφτακια  και περιμενε οτι θα χωρισει την γυναικα του για να  παντρευτει αυτην και να αραξει για παντα η "κυρια" απο τα 22 της....Στο τελος το τσολι πηρε χαμπαρι οτι το ονειρο να ξυνει την μουνα της παντρεμενη με το αφεντικο της ηταν απατηλο γιατι ο τυπος ηταν fucker και χτυπαγε οτι κινουνταν (ακομα και την "ιδιων ηθικων αξιων" φιλη της) και εγινε τζερτζελο... :2funny: :2funny: :2funny:
Καταλαβα ....

Υπαρχουν και τετοιες παντου, οπως ανδρες αναλογων φρονιματων....

Δυστυχως η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια.....

Η σχεση ειναι ενα λαχειο .... η θα πεσεις καπου καλα, η θα σε παρει και θα σε σηκωσει....

Ειναι αναλογα του τι προυποθεσεις θετει ο καθενας σε αυτες μεσα (σχεσεις)
Τι ζηταει με λιγα λογια .... και ολα εχουν ενα κοστος παντα.

Υγ. Δεν σε πιανω γιατι εισαι μακρια  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom