Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι τιs θελετε ρε τιs αποστομωτικεs και διθυραμβικεs ατακεs για καμακι??

Μονο μια ειναι η σωστη............"Προτιμω σπιτικο φαι "    :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δυστηχώς υπάρουν οι φιλενάδοι και οι καληνυχτάκηδες που χαλάνε την πιάτσα. Το ακόμα πιο άσχημο είναι ότι όταν αυτα τα διεφθαρμένα γιδοειδή βρούν μια γκόμενα το παίζουν μάγκες και άντρακλές.

Ποσο μα ποσο δικιο εχεις τυπε... :rockon: :rockon: :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ειπα κατι πριν μερικες σελιδες

οποτε ερχεσε στα λογια μου, μην κατηγορουμε μονο της ελληνιδες
φταιμε πολυ περισοτερο.
δεινεις ενα οπλο σε ενα παιδι,
το παιδι σκοτωνει καποιον,
πιος φταιει περισοτερο,
το παιδι που σκοτωσε, η εσυ που του εδωσες το οπλο?
φαυλος κυκλος, που χωρις αυτοκριτικη δεν προκειτε να κλεισει.
ευκολο να κατηγορουμε και να ριχνουμε ευθηνες,
δυσκολο, να αναλαμβανουμε τις ευθηνες μας.

δυστηχως.

Αυτο τυπε μου ειναι δυστυχως βαθια ριζωμενο στο DNA του Ελληνα και δεν αλλαζει με τιποτα... Και δε μιλαω μονο για τις γκομενες. Παντα μας φταινε οι αλλοι, οι ελλεηνιδες που δε μας καθονται, ο μαλακας ο γειτονας που προλαβε και διπλοπαρκαρε και τωρα εμεις που θα βρουμε να διπλοπαρκαρουμε, οι πολιτικοι (τους οποιους εμεις ψηφισαμε για να μας διορισουν) που τρωνε πιο πολλα απο μας, οι Εβραιοι που θελουν να μας εξαφανισουν, τα Αμερικανακια που ειναι χαζα και ακολουθουν τους Εβραιους, οι Γερμανοι που μας ζηλευουν επειδη εμεις ειμαστε εξω καρδια (με τα δικα τους λεφτα βεβαιως βεβαιως), οι κακοι Ευρωπαιοι που δε μας δανειζουν για να τα δινουμε στους Μπομπολοεπιχειρηματιες και για να πληρωνουμε μισθους 10,000 ευρω στις ΔΕΚΟ, οι Αρειανοι που εμποδιζουν τα αδερφια μας απο το Σειριο να ερθουν να μας σωσουν, ο Θεος που δεν επλασε τη Γη επιπεδη με κεντρο την Ελλαδα και αλλοι πολλοι...

Επισκέπτης
Αυτο τυπε μου ειναι δυστυχως βαθια ριζωμενο στο DNA του Ελληνα και δεν αλλαζει με τιποτα... Και δε μιλαω μονο για τις γκομενες. Παντα μας φταινε οι αλλοι, οι ελλεηνιδες που δε μας καθονται, ο μαλακας ο γειτονας που προλαβε και διπλοπαρκαρε και τωρα εμεις που θα βρουμε να διπλοπαρκαρουμε, οι πολιτικοι (τους οποιους εμεις ψηφισαμε για να μας διορισουν) που τρωνε πιο πολλα απο μας, οι Εβραιοι που θελουν να μας εξαφανισουν, τα Αμερικανακια που ειναι χαζα και ακολουθουν τους Εβραιους, οι Γερμανοι που μας ζηλευουν επειδη εμεις ειμαστε εξω καρδια (με τα δικα τους λεφτα βεβαιως βεβαιως), οι κακοι Ευρωπαιοι που δε μας δανειζουν για να τα δινουμε στους Μπομπολοεπιχειρηματιες και για να πληρωνουμε μισθους 10,000 ευρω στις ΔΕΚΟ, οι Αρειανοι που εμποδιζουν τα αδερφια μας απο το Σειριο να ερθουν να μας σωσουν, ο Θεος που δεν επλασε τη Γη επιπεδη με κεντρο την Ελλαδα και αλλοι πολλοι...
ενα ποστ ολα τα €
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φαντασου λοιπον ολα αυτα τα χαρακτηριστικα (που σωστα τα λες) να τα εχει μια γυναικα....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
φαντασου λοιπον ολα αυτα τα χαρακτηριστικα (που σωστα τα λες) να τα εχει μια γυναικα....
φαντασου και εσυ λοιπον τωρα
να μην πηγενε ο καθε μαλακας να ριξει μια γκομενα ταζοντας λαγους με πετραχιλια
και να εβαζε μπροστα το ποιος ειναι και οχι το τι εχει
πιστευεις η καθε γυνεκα θα κοιταγε το ποσα θα κερδισει?
δυστηχως αυτοι οι μαλακες κατα την δικια μου γνωμη τις εμαθαν ετσι
οπως λεει και ελληνικοτατο κυνηματογραφικο ρητο
"εχω και κοτερο παμε μια βολτα"
τελιωσε το κοτερο?
τελιωσε και η βολτα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φαντασου και εσυ λοιπον τωρα
να μην πηγενε ο καθε μαλακας να ριξει μια γκομενα ταζοντας λαγους με πετραχιλια
και να εβαζε μπροστα το ποιος ειναι και οχι το τι εχει
πιστευεις η καθε γυνεκα θα κοιταγε το ποσα θα κερδισει?
δυστηχως αυτοι οι μαλακες κατα την δικια μου γνωμη τις εμαθαν ετσι
οπως λεει και ελληνικοτατο κυνηματογραφικο ρητο
"εχω και κοτερο παμε μια βολτα"
τελιωσε το κοτερο?
τελιωσε και η βολτα
ε δεν ειναι ετσι ακριβως ρε φιλε.Δλδ εσενα αμα σου ταζανε δαχτυλιδι θα καθοσουν να σε γαμησουν?

Επισκέπτης
ναι ναι δεν λεω οτι εχεις αδικο αλλα και αυτες οι κουφαλες γινανε οτι χειροτερο
καταλαβαινεις οτι με λιγο ωραιο κωλο γαμας και δερνεις σε αυτη τη χωρα?
Καταλαβαινεις οτι σε καθε εξοδο τους δεν προλαβαινουν να μετρανε τα ποτα που τους ερχονται και τα λουλουδια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ναι ναι αυτο λεω τοση ωρα...

Stories

Νέο!

Stories