lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
α καλα...αστο.χαχαχαχ
Αθώο πλάσμα ... θα του τάξω μουσακά για να με πάει κ μένα στην Παολάρα να μου τα πλερώσει όλα
α καλα...αστο.χαχαχαχ
Αθώο πλάσμα ... θα του τάξω μουσακά για να με πάει κ μένα στην Παολάρα να μου τα πλερώσει όλα
δυστηχώς υπάρουν οι φιλενάδοι και οι καληνυχτάκηδες που χαλάνε την πιάτσα. Το ακόμα πιο άσχημο είναι ότι όταν αυτα τα διεφθαρμένα γιδοειδή βρούν μια γκόμενα το παίζουν μάγκες και άντρακλές.
ειπα κατι πριν μερικες σελιδες
οποτε ερχεσε στα λογια μου, μην κατηγορουμε μονο της ελληνιδες
φταιμε πολυ περισοτερο.
δεινεις ενα οπλο σε ενα παιδι,
το παιδι σκοτωνει καποιον,
πιος φταιει περισοτερο,
το παιδι που σκοτωσε, η εσυ που του εδωσες το οπλο?
φαυλος κυκλος, που χωρις αυτοκριτικη δεν προκειτε να κλεισει.
ευκολο να κατηγορουμε και να ριχνουμε ευθηνες,
δυσκολο, να αναλαμβανουμε τις ευθηνες μας.
δυστηχως.
ενα ποστ ολα τα €Αυτο τυπε μου ειναι δυστυχως βαθια ριζωμενο στο DNA του Ελληνα και δεν αλλαζει με τιποτα... Και δε μιλαω μονο για τις γκομενες. Παντα μας φταινε οι αλλοι, οι ελλεηνιδες που δε μας καθονται, ο μαλακας ο γειτονας που προλαβε και διπλοπαρκαρε και τωρα εμεις που θα βρουμε να διπλοπαρκαρουμε, οι πολιτικοι (τους οποιους εμεις ψηφισαμε για να μας διορισουν) που τρωνε πιο πολλα απο μας, οι Εβραιοι που θελουν να μας εξαφανισουν, τα Αμερικανακια που ειναι χαζα και ακολουθουν τους Εβραιους, οι Γερμανοι που μας ζηλευουν επειδη εμεις ειμαστε εξω καρδια (με τα δικα τους λεφτα βεβαιως βεβαιως), οι κακοι Ευρωπαιοι που δε μας δανειζουν για να τα δινουμε στους Μπομπολοεπιχειρηματιες και για να πληρωνουμε μισθους 10,000 ευρω στις ΔΕΚΟ, οι Αρειανοι που εμποδιζουν τα αδερφια μας απο το Σειριο να ερθουν να μας σωσουν, ο Θεος που δεν επλασε τη Γη επιπεδη με κεντρο την Ελλαδα και αλλοι πολλοι...
φαντασου λοιπον ολα αυτα τα χαρακτηριστικα (που σωστα τα λες) να τα εχει μια γυναικα....Αυτο τυπε μου ειναι δυστυχως βαθια ριζωμενο στο DNA του Ελληνα και δεν αλλαζει με τιποτα... Και δε μιλαω μονο για τις γκομενες. Παντα μας φταινε οι αλλοι, οι ελλεηνιδες που δε μας καθονται, ο μαλακας ο γειτονας που προλαβε και διπλοπαρκαρε και τωρα εμεις που θα βρουμε να διπλοπαρκαρουμε, οι πολιτικοι (τους οποιους εμεις ψηφισαμε για να μας διορισουν) που τρωνε πιο πολλα απο μας, οι Εβραιοι που θελουν να μας εξαφανισουν, τα Αμερικανακια που ειναι χαζα και ακολουθουν τους Εβραιους, οι Γερμανοι που μας ζηλευουν επειδη εμεις ειμαστε εξω καρδια (με τα δικα τους λεφτα βεβαιως βεβαιως), οι κακοι Ευρωπαιοι που δε μας δανειζουν για να τα δινουμε στους Μπομπολοεπιχειρηματιες και για να πληρωνουμε μισθους 10,000 ευρω στις ΔΕΚΟ, οι Αρειανοι που εμποδιζουν τα αδερφια μας απο το Σειριο να ερθουν να μας σωσουν, ο Θεος που δεν επλασε τη Γη επιπεδη με κεντρο την Ελλαδα και αλλοι πολλοι...
φαντασου λοιπον ολα αυτα τα χαρακτηριστικα (που σωστα τα λες) να τα εχει μια γυναικα....
τι γυναικα τι ανδρας το ιδιο αποτελεσμα εχειφαντασου λοιπον ολα αυτα τα χαρακτηριστικα (που σωστα τα λες) να τα εχει μια γυναικα....
οι ελληνιδες φιλε μου πηραν ολα τα κακα του νεοελληνα συν μια καριολια που δεν εχω ιδεα απο που την εμαθαντι γυναικα τι ανδρας το ιδιο αποτελεσμα εχει
φαντασου και εσυ λοιπον τωραφαντασου λοιπον ολα αυτα τα χαρακτηριστικα (που σωστα τα λες) να τα εχει μια γυναικα....
και οι Ελληνες την καγκουρια που φταιει για την καριολιαοι ελληνιδες φιλε μου πηραν ολα τα κακα του νεοελληνα συν μια καριολια που δεν εχω ιδεα απο που την εμαθαν
ε δεν ειναι ετσι ακριβως ρε φιλε.Δλδ εσενα αμα σου ταζανε δαχτυλιδι θα καθοσουν να σε γαμησουν?φαντασου και εσυ λοιπον τωρα
να μην πηγενε ο καθε μαλακας να ριξει μια γκομενα ταζοντας λαγους με πετραχιλια
και να εβαζε μπροστα το ποιος ειναι και οχι το τι εχει
πιστευεις η καθε γυνεκα θα κοιταγε το ποσα θα κερδισει?
δυστηχως αυτοι οι μαλακες κατα την δικια μου γνωμη τις εμαθαν ετσι
οπως λεει και ελληνικοτατο κυνηματογραφικο ρητο
"εχω και κοτερο παμε μια βολτα"
τελιωσε το κοτερο?
τελιωσε και η βολτα
αν ομως και γουσταρε και του ταζανε και δαχτυλιδια δεν θα το επαιρνε πανω του?ε δεν ειναι ετσι ακριβως ρε φιλε.Δλδ εσενα αμα σου ταζανε δαχτυλιδι θα καθοσουν να σε γαμησουν?
ναι ναι δεν λεω οτι εχεις αδικο αλλα και αυτες οι κουφαλες γινανε οτι χειροτεροαν ομως και γουσταρε και του ταζανε και δαχτυλιδια δεν θα το επαιρνε πανω του?
καταλαβαινεις οτι με λιγο ωραιο κωλο γαμας και δερνεις σε αυτη τη χωρα?ναι ναι δεν λεω οτι εχεις αδικο αλλα και αυτες οι κουφαλες γινανε οτι χειροτερο