theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τυπε μου τα πιτογυρα τα εφαγες πριν ή μετα το γαμησι? Διοτι αν τα εφαγες πριν και οταν τη γαμουσες βρωμαγες κρεμμυδοτζατζικιλα εισαι μορφη
Τέτοια μορφή;
Τυπε μου τα πιτογυρα τα εφαγες πριν ή μετα το γαμησι? Διοτι αν τα εφαγες πριν και οταν τη γαμουσες βρωμαγες κρεμμυδοτζατζικιλα εισαι μορφη
ηταν με σως
ηταν με σως
Τέτοια μορφή;
ηταν 2 απ τον κανδαυλο ομως που ειναι τεραστια το σωσα καθολου?με απογοητευσες :-
ετσι ακριβως ειμαι,με λιγο μικροτερο τσουτσουνι...οχι, τετοια:
ηταν 2 απ τον κανδαυλο ομως που ειναι τεραστια το σωσα καθολου?
με απογοητευσες :-
οχι, τετοια:
Μην το λές γιατί υπάρχει και αυτή:
α δεν μου αρεσουν τα σουβλάκια του. Αλλα με 25 γιούργια παίρνεις σπέσιαλ ποικιλία με δύο πιατα κρέατα και αλλα δύο με πίτες, σαλάτα και πατατες πράγμα που συμφαίρει πολύ. Τα σουβλάκια είναι ακριβά και δεν τα βρήκα ιδιαίτερα νόστιμα. Γενικά στην περιοχή εκείνη δεν ξερω που παίζει καλό φαγητό....
πες και την βενζινη να εχουμε συνολικη εικονα,παλι πολλα ειναι για μενα δεν συμφερει..δεν θεωρο την αξια του ελληνικου βρωμοξεχαρβαλωμενου μουνιου τοσο ακριβο.πες μας και τι ηλικια ηταν?παρα πολλα ειναι για μενα φυσικα γνωμη μου.οσο δεν πληρωνουμε της ελλεινιδες τοσο θα πεφτει η αξια του ελληνικου αιδιου..αυτον τον καιρο γινεται μαχη το βλεπω οι ελλεηνιδες προσθανουν αβυσσαλεα με νυχια και με δοντια να κρατησουν την αξια ψηλα...ομως τα σιχαμερα πορνιδια δεν το καταφερνουν...ηδη εχει πεσει και θα πεφτει και αλλο η αξια του ελληνικου μουνιου...ο χειροτερος εφιαλτης τους συμβανει...ετσι πορνιδια..δεν θα ησυχασουμε μεχρι να σας λιωσουμε...
σου λειπει το περιπτερο βελβυ?Γιατί έκλεψες τη 3bit ρε?
σου λειπει το περιπτερο βελβυ?
ετσι θα σε γαμησω κι εσενα μια μεραΨιλικατζίδικο ήταν ρε.
Συγνωμη αλλα εχω περιεργια....τυποι γαμησα ελλεηνιδα αποψε στο πρωτο ραντεβου
κοστος γυρω στα 37 ευρω,χωρια την αρκετη βενζινη :'(
[li]7,50 ευρω οι καφεδες[/li]
[li]4,40 2 πιτογυρα που εφαγα[/li]
[li]80 λεπτα ενα μεγαλο νερο και μια 3μπιτ που πηρα(ο περιπτερας ηταν στον κοσμο του δεν ειδε οτι πηρα και 3μπιτ )[/li]
[li]24 το χοτελ[/li]
Γενικά τα διεθνή καμάκια έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται πολύ για ελληνίδες όσο αυξάνουν τα νέα για την κρίση. Δεν αποκλείεται να πλακώσει στρατός Αφροαμερικανών, Latin lovers και ξανθών Βορείων με πούτσες έτοιμες να καλλιγώσουν Ελληνίδες.
ετσι θα σε γαμησω κι εσενα μια μερα
και μετα θα μπω εδω,να λεω στα παιδια οτι εφαγα 2 πιτογυρα και γαμησα τη βελβυ
και κριτικηAαααα όχι! Θέμα θα ανοίξεις. Δε συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο.