lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καλε,ξεπατωθηκεςεγω δεν κανω συναντησεις με ρουφιανους
vilmaποία απ όλες
θες να σου θυμησω οτι η βιλμα για μεγαλο διαστημα ειχε αβαταρ φοτο της
χωρις προσωπο βεβαια αλλα φοτο της?
ασχετα αν δεν το πιστευε κανει
τυπε τι καταρα ηταν αυτη που εγραψες,αν ανοιξουν στουντιο οι ελλεεινιδες θα μας καταστρεψουν και αυτη την απολαυση οξω και μακρια απο μας οι κομπλεξικεςΜαλάκες δεν υπάρχει...
Ανέβαινα πριν λίγο προς το σπίτι και ήταν κάτι κοριτσάκια...
Λέει η μία (όχι μπάζο, μπαζόλα...): Ποιος το γαμάει μωρή το σχολείο...Θα ανοίξουμε ένα Studio να κονομήσουμε...Οπου και να πας Studio, Studio, Studio...
Μυαλό η γκόμενα, όχι αστεία...
Αυτό δεν μου λέει κάτι...τα ίδια κάναμε/νε όταν ήμασταν μικρά...Εγώ όπου δω κοπελίτσες, 18-20 είναι όλες με ένα κινητό στο χέρι και σχολιάζουν τί τους έγραψε το τάδε αγόρι στο facebook κλπκλπκλπ... Έχει καταντήσει γελοίο πια...
Αυτό δεν μου λέει κάτι...τα ίδια κάναμε/νε όταν ήμασταν μικρά...
Αλλά να σου λέει ότι θα ανοίξει Studio για να κονομήσει;
15-16 χρονών...
Μαλάκες δεν υπάρχει...
Ανέβαινα πριν λίγο προς το σπίτι και ήταν κάτι κοριτσάκια...
Λέει η μία (όχι μπάζο, μπαζόλα...): Ποιος το γαμάει μωρή το σχολείο...Θα ανοίξουμε ένα Studio να κονομήσουμε...Οπου και να πας Studio, Studio, Studio...
Μυαλό η γκόμενα, όχι αστεία...
τυποι γαμησα ελλεηνιδα αποψε στο πρωτο ραντεβου
κοστος γυρω στα 37 ευρω,χωρια την αρκετη βενζινη :'(
[li]7,50 ευρω οι καφεδες[/li]
[li]4,40 2 πιτογυρα που εφαγα[/li]
[li]80 λεπτα ενα μεγαλο νερο και μια 3μπιτ που πηρα(ο περιπτερας ηταν στον κοσμο του δεν ειδε οτι πηρα και 3μπιτ )[/li]
[li]24 το χοτελ[/li]
37 ευρω ειπε, οχι 37 ετων.πες και την βενζινη να εχουμε συνολικη εικονα,παλι πολλα ειναι για μενα δεν συμφερει..δεν θεωρο την αξια του ελληνικου βρωμοξεχαρβαλωμενου μουνιου τοσο ακριβο.37 νομιζω πρεπει να θεωρειται μιλφ οποτε παρα πολλα ειναι για μενα φυσικα γνωμη μου.
37 ευρω ειπε, οχι 37 ετων.
Ήθελε να καταθέσει το μανιφέστο του ο wannabe Μαύρος Θάνατος και πάνω στη φούρια του έκανε ένα ασήμαντο λαθάκι μωρέ.
τσακώθηκε με γυναικειο μελος για τα ρόλλευ και τα μπικουτι που πρέπει να φοράνετί έγινε λουλουδάκι ...θα σε χάσουμε ? ....γιατί γουόρν...?
τυπε η αξια τους πεφτει εδω και πολυ καιρο και ειδικα οσες ειναι πανω απο 30 πολυ δυσκολα βρισκουν αντρα να ασχοληθει σοβαρα μαζι τους.ξερω παρα πολλες περιπτωσεις που εχουν να γαμηθουν 6 μηνες και βαλε αλλα μυαλο δεν βαζουν ειναι το ιδιο σπαστικες,δεν πειραζει ερχονται χειροτερες μερες ελλεεινιδεςπες και την βενζινη να εχουμε συνολικη εικονα,παλι πολλα ειναι για μενα δεν συμφερει..δεν θεωρο την αξια του ελληνικου βρωμοξεχαρβαλωμενου μουνιου τοσο ακριβο.πες μας και τι ηλικια ηταν?παρα πολλα ειναι για μενα φυσικα γνωμη μου.οσο δεν πληρωνουμε της ελλεινιδες τοσο θα πεφτει η αξια του ελληνικου αιδιου..αυτον τον καιρο γινεται μαχη το βλεπω οι ελλεηνιδες προσθανουν αβυσσαλεα με νυχια και με δοντια να κρατησουν την αξια ψηλα...ομως τα σιχαμερα πορνιδια δεν το καταφερνουν...ηδη εχει πεσει και θα πεφτει και αλλο η αξια του ελληνικου μουνιου...ο χειροτερος εφιαλτης τους συμβανει...ετσι πορνιδια..δεν θα ησυχασουμε μεχρι να σας λιωσουμε...
Εγώ όπου δω κοπελίτσες, 18-20 είναι όλες με ένα κινητό στο χέρι και σχολιάζουν τί τους έγραψε το τάδε αγόρι στο facebook κλπκλπκλπ... Έχει καταντήσει γελοίο πια...
τυποι γαμησα ελλεηνιδα αποψε στο πρωτο ραντεβου
κοστος γυρω στα 37 ευρω,χωρια την αρκετη βενζινη :'(
[li]7,50 ευρω οι καφεδες[/li]
[li]4,40 2 πιτογυρα που εφαγα[/li]
[li]80 λεπτα ενα μεγαλο νερο και μια 3μπιτ που πηρα(ο περιπτερας ηταν στον κοσμο του δεν ειδε οτι πηρα και 3μπιτ )[/li]
[li]24 το χοτελ[/li]
ηταν με σωςΤυπε μου τα πιτογυρα τα εφαγες πριν ή μετα το γαμησι? Διοτι αν τα εφαγες πριν και οταν τη γαμουσες βρωμαγες κρεμμυδοτζατζικιλα εισαι μορφη