memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Πωωωωω <3
Κατι ο χαρτμπρεικερ , κατι ο μεμος με αυτα που λενε
Πωωωωω <3
Κατι ο χαρτμπρεικερ , κατι ο μεμος με αυτα που λενε
http://[URL unfurl="true"]www.lifeskate.com/skate/images/2007/12/21/pond_skater.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τιιι λε ρε φιλεεε ? :smitten:
Να βρεις και καποια φωτο που να εχει περισσοτερα και πιο ψηλα δεντρααααα :smitten: :smitten:
(Εμενα βεβαια μ αρεσει το κρυο αλλα οσες φορες εχει χιονισει κ εχω βγει εξω εχω λιποθυμησει :P :2funny: )
Και μενα το πατρικο μου στην Πεύκη ειναι και οποτε ανεβαινω Αθηνα εκει μενω.Ο τότε φίλος μου έμενε Πεύκη και πηγαίναμε συνέχεια. Αλλά το έκλεισαν καιρό τώρα.
Μολλ γιατί?
Αυτό που λέω ήταν τεράστιο και μπορούσες και να μάθεις *είχε δασκάλους* και δεν είχε τόσο κόσμο.
εχω καποιες που εχω τραβηξει εγω αλλα οχι σε αυτο το λαπτοπ...επιφυλασσομαι...Τιιι λε ρε φιλεεε ?
Να βρεις και καποια φωτο που να εχει περισσοτερα και πιο ψηλα δεντρααααα
(Εμενα βεβαια μ αρεσει το κρυο αλλα οσες φορες εχει χιονισει κ εχω βγει εξω εχω λιποθυμησει )
γιατι λιποθυμησες
εχω καποιες που εχω τραβηξει εγω αλλα οχι σε αυτο το λαπτοπ...επιφυλασσομαι...
ευκολο,Και μενα το πατρικο μου στην Πεύκη ειναι και οποτε ανεβαινω Αθηνα εκει μενω.
Και ξερω πολυ κοσμο.
Ποιος να ηταν αραγε ο τυπος?
Στην Πευκη δεν ειχαμε τετοιους.ευκολο,
ψαξε ποιος αυτοκτονησε εκεινη την περιοδο....
Υ.Γ. ατσα η ραδικιαρογλου η Βελβω.....ΒΠ τεκνο τσιμπησε.... κανας αναρχικος επαναστατης θα ητανε...
καλα μην παιρνεις και ορκο...Στην Πευκη δεν ειχαμε τετοιους.
φιλε γαματο το μωλ ε????
ειδικα μια μερα θυμαμαι γυρνουσα απο κατι δουλειες
και ειχε και ζεστη εξω και πεινουσα και ειχα στεγνωσει και μπαινω μεσα
και χτυπησα κατι πιτσονια και μια παγωμενη μπυρα.... πωπω οταν ηπια πρωτη φορα ρε
και το αφησα παιζει να με ακουσαν 2-3 τραπεζια... εκανα ενα "αααααααααααααα" χαχαχαχχαχαχα
κορυφαιο. Ηρθαν και κατι φιλοι μετα και πηγαμε και κτυπησαμε κατι μυλοπιτες με παγωτακι πανω
σιροπακι μιαμ μιαμ
Είπα κ γω,η Βέλβυ με γαλαζοαίματατο κ λέφτα....Στην Πευκη δεν ειχαμε τετοιους.
καλα μην παιρνεις και ορκο...
τυπα με μαλλι φραντζα και πουλοβερακι fredd perry ριχτο στους ωμους χλωμο να κυκλοφορησε η βελβω ;)
Καπως ετσι ημουνα εγω πριν 20 χρονια.καλα μην παιρνεις και ορκο...
τυπα με μαλλι φραντζα και πουλοβερακι fredd perry ριχτο στους ωμους χλωμο να κυκλοφορησε η βελβω ;)
Καπως ετσι ημουνα εγω πριν 20 χρονια.
Ήμαρτον.
Είπα κ γω,η Βέλβυ μεγαλαζοαίματατο κ λέφτα....
Τί της βρήκε???
Έχει και Auntie Anne’s με τα τέεεελεια πρέτζελς!
Μα ναι.
Μα ναι.
Εν τω μεταξυ στο σχολειο την επεφτα σε μια τυπου Βελβυ και με απερριπτε ως φλωρο.
Κι εγω πηγαινα και της εβαζα καθε πρωι στην τσαντα της καραμελες βουτυρου που ηταν οι αγαπημενες της.
Ηξερε οτι τις εβαζα εγω, τις επαιρνε και δεν ελεγε ουτε ευχαριστω.