Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οι ωραιοτερες αθλητριες ειναι αυτες που κανουν πατιναζ σε παγο.
εχεις δει ατζουμπαλες Ελλεηνιδες να κανουνε πατιναζ στο βιλατζ τα χριστουγεννα?  :2funny: :2funny:

πολυ γελιο λεμε :2funny: :2funny: :2funny:

μη σου πω βεβαια τη διαφορα με καθημερινες Ρωσσιδες που κανουν πατιναζ σε εμπορικα κεντρα ή σε λιμνες  ;) την ξερεις φανταζομαι....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εχεις δει ατζουμπαλες Ελλεηνιδες να κανουνε πατιναζ στο βιλατζ τα χριστουγεννα?  :2funny: :2funny:

πολυ γελιο λεμε :2funny: :2funny: :2funny:

μη σου πω βεβαια τη διαφορα με καθημερινες Ρωσσιδες που κανουν πατιναζ σε εμπορικα κεντρα ή σε λιμνες  ;) την ξερεις φανταζομαι....

Πώς γίνεται να είσαι τόσο κολλημένος ρε συ? Ήμαρτον. Θέμα εξάσκησης είναι το πατινάζ όπως και το καθετί. Ώρα είναι να μας πεις ότι μόλις μπει στο παγοδρόμιο πρώτη φορά στη ζωή της καμιά Ρωσίδα θα κάνει πιρουέτες στον αέρα και θα λικνίζεται ηδονικά. Δε γίνεται να είσαι τόσο μαλάκας.  

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Πώς γίνεται να είσαι τόσο κολλημένος ρε συ? Ήμαρτον. Θέμα εξάσκησης είναι το πατινάζ όπως και το καθετί. Ώρα είναι να μας πεις ότι μόλις μπει στο παγοδρόμιο πρώτη φορά στη ζωή της καμιά Ρωσίδα θα κάνει πιρουέτες στον αέρα και θα λικνίζεται ηδονικά. Δε γίνεται να είσαι τόσο μαλάκας.  

Θελω και εγω να κανω πατιναζ σε λιμνηηηηη ρεεεεεεε <3  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

σε ολους αρεσει ενα τετοιο θεαμα ντηαρ ..... :-*

Πωωωω με τα δεντρακια , κρυυυοοοο , λιμνηηηη , πουλακια τσιου τσιουυυυυ και πατιναζζζ  :smitten: :smitten:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οχι μωρη Ελλεηνιδα! δεν ειναι μονο θεμα εξασκησης! Αμα η αλλη εχει μια κωλαθρα 20 στρεμματα πως διαολο να κρατησει ισορροπια και πως ειναι δυνατο να κινηθει αερινα μια μπαζολα που τρωει βρωμικα και πινει ξυδια καθε μερα? Για πες μου ειναι τυχαιο που δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ Ελλεηνιδα αθλητρια καλλιτεχνικου πατιναζ?

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θελω και εγω να κανω πατιναζ σε λιμνηηηηη ρεεεεεεε <3  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Πήγαινα για μια χρονιά συνέχεια, στο Μαρούσι. Είναι πολύ γαμάτο ρεεε!
Μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοια.  :(

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
οχι μωρη Ελλεηνιδα! δεν ειναι μονο θεμα εξασκησης! Αμα η αλλη εχει μια κωλαθρα 20 στρεμματα πως διαολο να κρατησει ισορροπια και πως ειναι δυνατο να κινηθει αερινα μια μπαζολα που τρωει βρωμικα και πινει ξυδια καθε μερα? Για πες μου ειναι τυχαιο που δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ Ελλεηνιδα αθλητρια καλλιτεχνικου πατιναζ?

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Παραληρείς. Το ξέρεις φαντάζομαι.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Πήγαινα για μια χρονιά συνέχεια, στο Μαρούσι. Είναι πολύ γαμάτο ρεεε!
Μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοια.  :(

Πωωωωω <3

Κατι ο χαρτμπρεικερ , κατι ο μεμος με αυτα που λενε  :(

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Δεν ξέρω τι είναι αυτό χαχαχα
Είχε ένα απέναντι από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης νομίζω. Στην Ειρήνη. Οι δημότες Αμαρουσίου έμπαιναν τζάμπα, οι υπόλοιποι δίναμε 10ευρω για 2 ώρες *αλλά μπορούσες να κάτσεις όσο ήθελες, δεν έλεγαν τίποτα*.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξέρω τι είναι αυτό χαχαχα
Είχε ένα απέναντι από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης νομίζω. Στην Ειρήνη. Οι δημότες Αμαρουσίου έμπαιναν τζάμπα, οι υπόλοιποι δίναμε 10ευρω για 2 ώρες *αλλά μπορούσες να κάτσεις όσο ήθελες, δεν έλεγαν τίποτα*.

α μαλιστα. Ναι ξερω που λες.... ε εκει κοντα μενω και εγω.

Μωλ πηγες?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
α μαλιστα. Ναι ξερω που λες.... ε εκει κοντα μενω και εγω.

Μωλ πηγες?

Ο τότε φίλος μου έμενε Πεύκη και πηγαίναμε συνέχεια. Αλλά το έκλεισαν καιρό τώρα. :(
Μολλ γιατί?
Αυτό που λέω ήταν τεράστιο και μπορούσες και να μάθεις *είχε δασκάλους* και δεν είχε τόσο κόσμο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο τότε φίλος μου έμενε Πεύκη και πηγαίναμε συνέχεια. Αλλά το έκλεισαν καιρό τώρα. :(
Μολλ γιατί?
Αυτό που λέω ήταν τεράστιο και μπορούσες και να μάθεις *είχε δασκάλους* και δεν είχε τόσο κόσμο.

και μετα απο αυτα που πηγαινατε?  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

χαχαχαχαχα  :grin: :grin: :grin:

γκαμησακι γκαμησακι?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο Μωλ σκας με το σορτσακι.... καλοκαιρινος τυπος... χαλαρος

πας πανω... απογευματακι παιρνεις ενα καφεδακι

και μετα ή αραζεις και τρως τα πιτσονια σου μαζι με τα μπυρονια

ή αν εχεις υπογλυκαιμιες ξηγιεσαι καμια βαφλα ή καμια μυλοπιτα... πανακριβες οι πουτανες στα χαγκεν νταζ αλλα ειναι

κολαση. Δεν εχεις ξαναφαει τετοιο πραγμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom