Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.093
- Πόντοι
- 1.686
Κι εγω να κανει παρκαρισμα.
Αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα !
Ζητας δυσκολα !
Κι εγω να κανει παρκαρισμα.
Εγώ θέλω να δω γκόμενα να κάνει παρκούρ
i think i'm paranoid
εχεις δει ατζουμπαλες Ελλεηνιδες να κανουνε πατιναζ στο βιλατζ τα χριστουγεννα?Οι ωραιοτερες αθλητριες ειναι αυτες που κανουν πατιναζ σε παγο.
λιγα με το ειδωλοΟι υπόλοιποι είμαστε σίγουροι για σένα.
κανουν πατιναζ σε εμπορικα κεντρα ή σε λιμνες ....
εχεις δει ατζουμπαλες Ελλεηνιδες να κανουνε πατιναζ στο βιλατζ τα χριστουγεννα?
πολυ γελιο λεμε
μη σου πω βεβαια τη διαφορα με καθημερινες Ρωσσιδες που κανουν πατιναζ σε εμπορικα κεντρα ή σε λιμνες ;) την ξερεις φανταζομαι....
σε ολους αρεσει ενα τετοιο θεαμα ντηαρ ..... :-*Δεν θελω κηρυγμα περι ρωσσιδων κ μπλα μπλα μπλα ....
Αλλα μ αρεσε πολυ αυτο
κοσμοτσατ δε μπαινεις πια?
Πώς γίνεται να είσαι τόσο κολλημένος ρε συ? Ήμαρτον. Θέμα εξάσκησης είναι το πατινάζ όπως και το καθετί. Ώρα είναι να μας πεις ότι μόλις μπει στο παγοδρόμιο πρώτη φορά στη ζωή της καμιά Ρωσίδα θα κάνει πιρουέτες στον αέρα και θα λικνίζεται ηδονικά. Δε γίνεται να είσαι τόσο μαλάκας.
σε ολους αρεσει ενα τετοιο θεαμα ντηαρ ..... :-*
οχι μωρη Ελλεηνιδα! δεν ειναι μονο θεμα εξασκησης! Αμα η αλλη εχει μια κωλαθρα 20 στρεμματα πως διαολο να κρατησει ισορροπια και πως ειναι δυνατο να κινηθει αερινα μια μπαζολα που τρωει βρωμικα και πινει ξυδια καθε μερα? Για πες μου ειναι τυχαιο που δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ Ελλεηνιδα αθλητρια καλλιτεχνικου πατιναζ?Πώς γίνεται να είσαι τόσο κολλημένος ρε συ? Ήμαρτον. Θέμα εξάσκησης είναι το πατινάζ όπως και το καθετί. Ώρα είναι να μας πεις ότι μόλις μπει στο παγοδρόμιο πρώτη φορά στη ζωή της καμιά Ρωσίδα θα κάνει πιρουέτες στον αέρα και θα λικνίζεται ηδονικά. Δε γίνεται να είσαι τόσο μαλάκας.
Θελω και εγω να κανω πατιναζ σε λιμνηηηηη ρεεεεεεε <3
Πήγαινα για μια χρονιά συνέχεια, στο Μαρούσι. Είναι πολύ γαμάτο ρεεε!
Μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοια.
οχι μωρη Ελλεηνιδα! δεν ειναι μονο θεμα εξασκησης! Αμα η αλλη εχει μια κωλαθρα 20 στρεμματα πως διαολο να κρατησει ισορροπια και πως ειναι δυνατο να κινηθει αερινα μια μπαζολα που τρωει βρωμικα και πινει ξυδια καθε μερα? Για πες μου ειναι τυχαιο που δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ Ελλεηνιδα αθλητρια καλλιτεχνικου πατιναζ?
Πήγαινα για μια χρονιά συνέχεια, στο Μαρούσι. Είναι πολύ γαμάτο ρεεε!
Μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοια.
Ζυρήνειο?
Δεν ξέρω τι είναι αυτό χαχαχα
Είχε ένα απέναντι από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης νομίζω. Στην Ειρήνη. Οι δημότες Αμαρουσίου έμπαιναν τζάμπα, οι υπόλοιποι δίναμε 10ευρω για 2 ώρες *αλλά μπορούσες να κάτσεις όσο ήθελες, δεν έλεγαν τίποτα*.
α μαλιστα. Ναι ξερω που λες.... ε εκει κοντα μενω και εγω.
Μωλ πηγες?
Ο τότε φίλος μου έμενε Πεύκη και πηγαίναμε συνέχεια. Αλλά το έκλεισαν καιρό τώρα.
Μολλ γιατί?
Αυτό που λέω ήταν τεράστιο και μπορούσες και να μάθεις *είχε δασκάλους* και δεν είχε τόσο κόσμο.