KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Όχι..σφιχτά αρχιδάτα..!!!ελεονορα?
Όχι..σφιχτά αρχιδάτα..!!!ελεονορα?
ξερεις να κανεις αυγα;Όχι..σφιχτά αρχιδάτα..!!!
Ομελέτα ή μάτια?ξερεις να κανεις αυγα;
Πες της ότι της πήρες δωράκια..καλησπερα παιδια
ετοιμαζω μεγιστη πορνοδιαστροφικη εκδικηση σε μια απο τις τελευταιες των ελεηνιδων
παλια μου γκομενα ειναι που τη ξαναψηνω
θα τη φερω σπιτι το σαββατοκυριακο θα τη γαμησω και στο τελος θα ζητησω σα χαρη να με αφησει να βαλω και το γατο μου να τη γαμησει και θα της τον πεταξω στο κρεβατι(το γατο)
πιστευω δεν θα υπαρχει τιποτα πιο ταπεινωτικο και ντροπιαστικο για αυτη
θα της μεινει αξεχαστο
ΝιααααααααααουΚι αν ο γάτος τη πηδήσει
και τη βρεί κι αυτή και χύσει ;
να της ευχηθείς, όταν με το καλό γεννήσει
ένα κανελί γατί, να σου κρατήσει !
Όλα αυτά θα τα κάνει το γατί?φαντασου να σε 20 χρονων κοπελα να πηγαινεις να κανεις <<ερωτα>>με το πρωην αγορι σου μετα απο τοσο καιρο και να σε περιμενει μια τετοια ψυχοφθορα εκπληξη στο τελος που θα ερθει σε πληρη αντιθεση με τις προσδοκιες σου
θα νιωσει σκουπιδι
ετσι πρεπει πια.πολεμος με τις ελεηνιδες διχως ανακωχη
οχι
εγω που θα της ζητησω να κατσει να τη γαμησει ο γατος μου
παλια τις ειχα κανει και αλλες απιστευτες καφριλες αλλα αυτο θα ξεπερασει καθε προηγουμενο
Το γάτο τον ρώτησες ρε αν θέλει?οχι
εγω που θα της ζητησω να κατσει να τη γαμησει ο γατος μου
παλια τις ειχα κανει και αλλες απιστευτες καφριλες αλλα αυτο θα ξεπερασει καθε προηγουμενο
εγω την ειχα παρατησει το χειμωνα γιατι την ειχα βαρεθεικαι εσύ και εμείς ξέρουμε πως μετά το πρώτο γαμήσι που θα κάνετε θα κολλήσεις πάνω της και θα γίνεις ο ίδιος καταπιεστικός και ζηλιάρης μαλάκας που ήσουν και πριν σε παρατήσει.
και μετά θα σε ξαναπιάσουν οι ανασφάλειες για το ποιος είσαι και το που βαδίζεις σε αυτή τη ζωή.
καλησπερα παιδια
ετοιμαζω μεγιστη πορνοδιαστροφικη εκδικηση σε μια απο τις τελευταιες των ελεηνιδων
παλια μου γκομενα ειναι που τη ξαναψηνω
θα τη φερω σπιτι το σαββατοκυριακο θα τη γαμησω και στο τελος θα ζητησω σα χαρη να με αφησει να βαλω και το γατο μου να τη γαμησει και θα της τον πεταξω στο κρεβατι(το γατο)
πιστευω δεν θα υπαρχει τιποτα πιο ταπεινωτικο και ντροπιαστικο για αυτη
θα της μεινει αξεχαστο
Καλα νταξει....Ολα αυτα ειναι υπερβολικα λιγακι....Σκυλια . γατια και κροκοδειλοι....Μια θαλασσα ειναι οι γυναικεs....Πατα νεξτ και φυγαμε γι αλλου....Ασε, που μπορει να βρειs και τον μπελα σου με τιs ...φιλοζωικεs ενωσειs....Ξεχναs τι ψυχικα καταλοιπα θα μεινουν στα τετραποδα???
Το γάτο τον ρώτησες ρε αν θέλει?
Κι άμα είναι κάνας γατόπουστας και δεν της κάτσει τι θα κάνεις?
Ξεφτίλα θα γίνεις..!!!
ρε φιλε εχει δει πουλι γατου?σαν οδοντογλυφιδα ειναι.Νοικιασε κανενα μολλοσο να κανεις δουλεια αλλιως θα το περασει για πλακα.