master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ωπα νεος ερωτας στο μπου;αντε παω για νανι..
καλημερες σε ολους και φιλακια στον ψηλο μου! :-*
ωπα νεος ερωτας στο μπου;αντε παω για νανι..
Ναι ε; Και λέω και εγώ γιατί με τρώει το δεξιό μου αρχίδι πρωι πρωί....Στα παπάρια μου ρε για το που επιμένει ο Αβράμης και ο κάθε Αβράμης....Αν εγώ γουστάρω να κάνω χεντ μπάγκιγκ ακούγωντας γουάσπ νομίζεις θα καθίσω να ακούσω τις γνώμες του καθενός...Ο Αβράμης που λες, λέει ότι δεν αφήνει τρίχα απάνω του, και εγώ του έχω πει πως όποιος άντρα ΜΗ ΑΘΛΗΤΗΣ ξυρίζεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια είναι κατά πάσα πιθανότητα λούγκρα....Λες ο Αβράμης να μην με έγραψε στα αρχίδια του και να άφησε τρίχες; Δε το νομίζω!!!
ναι κατι μικρα τριχωτα.κιτρινα.Τι είναι τούτο ρε?
Πάλι με μπαλάκια θα παίζω?
με 195αποντα πεη;Θα έχω εφιάλτες...
Ναι αλλά στα πμ μου .....αντε παω για νανι..
τυπε τα νυχια του τα εχεις δει;Ναι ε; Και λέω και εγώ γιατί με τρώει το δεξιό μου αρχίδι πρωι πρωί....Στα παπάρια μου ρε για το που επιμένει ο Αβράμης και ο κάθε Αβράμης....Αν εγώ γουστάρω να κάνω χεντ μπάγκιγκ ακούγωντας γουάσπ νομίζεις θα καθίσω να ακούσω τις γνώμες του καθενός...Ο Αβράμης που λες, λέει ότι δεν αφήνει τρίχα απάνω του, και εγώ του έχω πει πως όποιος άντρα ΜΗ ΑΘΛΗΤΗΣ ξυρίζεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια είναι κατά πάσα πιθανότητα λούγκρα....Λες ο Αβράμης να μην με έγραψε στα αρχίδια του και να άφησε τρίχες; Δε το νομίζω!!!
Δεν μου το ξεκαθαρίσανε,,,με 195αποντα πεη;
Γιατί θα έχεις εφιάλτες;Θα έχω εφιάλτες...
Πλάκα μου κάνεις ρε μαστερά; Να συναντηθώ με άντρα και να τον κοιτάξω στα νύχια; Εδώ αν γνωρίσω κάποιον και μου πει "δες νύχια που έχω" και δεν είναι κιθαρίστας το πρώτο πράγμα του θα του πω είναι "εμένα πάντως τον πούτσο μου αρέσει να μου τον ρουφάει γυναίκα και όχι άντρας"τυπε τα νυχια του τα εχεις δει;
Ρε γιατι την δινεις ετσι?Ναι αλλά στα πμ μου .....
Αλλά τι να σε κάνω που σου έχω αδυναμια;;; :-*
Καλή σου νύχτα σίλβα και μη ξεχνας ε; 195εκ,195εκ,195εκ,195εκ,195εκ. ;)
ρε στο προφιλ του εχει ανεβασει φωτο με τα νυχια του και ειναι εντελως γυναικειαΠλάκα μου κάνεις ρε μαστερά; Να συναντηθώ με άντρα και να τον κοιτάξω στα νύχια; Εδώ αν γνωρίσω κάποιον και μου πει "δες νύχια που έχω" και δεν είναι κιθαρίστας το πρώτο πράγμα του θα του πω είναι "εμένα πάντως τον πούτσο μου αρέσει να μου τον ρουφάει γυναίκα και όχι άντρας"
Επίσης για τον έρωτα που λες...Έχεις χάσει επεισόδια χεχεχε
Ρε γιατι την δινεις ετσι?
Δεν καταλαβαινω για ποιο πραγμα μιλας.στα δικά σου απάντησε?
Ο καθένας βάζει ότι θέλει σε φωτό...Φυσικά και θα του πούνε το οτιδήποτε και να είναι έτοιμος να ακούσει το οτιδήποτε...Με το σώμα του ο καθένας κάτι ότι θέλει,δικό του είναι εξάλλου...Αλλά όταν εγώ πχ έχω μούσια, μαλλιά είμαι 200κιλά αηδία κτλπ και έρχεσαι και μου λες πως "πως είσαι έτσι ρε" ε περίμενε και την ανάλογη απάντηση στο μέλλον...ρε στο προφιλ του εχει ανεβασει φωτο με τα νυχια του και ειναι εντελως γυναικεια
Δεν την έδωσα...Παρατήρηση έκανα.....Δε νομίζω να είναι αυτό δώσιμο!!!Δωσιμο θα ήταν να έλεγα "τι είναι αυτά που μου είπες προχθές στα πμ που μου έστειλες" ....Μπορεί και να κάνω λάθος Δεν είμαι γνώστης της απόλυτης αλήθειαςΡε γιατι την δινεις ετσι?
κατερινα κατεβασα το virtua tennis 4 ελα να παιξουμε.
σε φαρδοςΔεν μου το ξεκαθαρίσανε,,,
Σε πλάτος ή σε μήκος?
Αχααααααααααα...!!!!σε φαρδος
ελεονορα?Θέλει μελέτη...!!!