gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αν και βλεπω μια προτιμηση στον 35(ΑΡΗ;) γκρεγκορι.....
αν και βλεπω μια προτιμηση στον 35(ΑΡΗ;) γκρεγκορι.....
Ισχύει. Φιλαράκι από το σχολείο (ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων) πάει με τη φόρμα τη βρομερή στη Φυλής. Παίζουμε μπιλιάρδο το απόγευμα και πάει κατευθείαν μες τη μπίχλα ο παπάρας.7 στους δεκα σιλβα....μου το χει πει κοπελα του χωρου....εγω ειμαι στους τρεις να ξερεις παντως που πλενονται....
εχω αδυναμια στα ψηλα αγορια τι να κανω...αν και βλεπω μια προτιμηση στον 35(ΑΡΗ;) γκρεγκορι.....
Ποσο ψηλος ειναι δλδ;εχω αδυναμια στα ψηλα αγορια τι να κανω...
:-*εχω αδυναμια στα ψηλα αγορια τι να κανω...
Τοση εισαγωγή πια για να της προτεινεις να πατε για καφε?7 στους δεκα σιλβα....μου το χει πει κοπελα του χωρου....εγω ειμαι στους τρεις να ξερεις παντως που πλενονται....
Το λεω αν προκυψει ποτε να παμε για καναν καφε να ξερεις μην ερθεις με μασκα αντιασφυξιογονο....
195εκ. Θες και βάρος; Με φακελώνεις, για να ξέρω!Ποσο ψηλος ειναι δλδ;
ναι ρε τυπε....ειμαι εισαγωγικος τυπος......δινω εμφαση στα προκαταρκτικα ιφ γιου νοου γουατ αι μιιινΤοση εισαγωγή πια για να της προτεινεις να πατε για καφε?
Πωωωωωω ρε φιλε ολες οι μαναδες απο την ιδια σχολη εχουν βγει...Καλά άλλοι μαλάκες και αυτοί....Τελικά μάλλον είχε δίκιο η μάνα μου όταν μου έλεγε "όταν είναι να βγεις έξω να βάζεις καθαρό σωβρακο...Μη πάθεις τίποτα και σε δουν με λερωμένο εσώρουχο και τι θα πει ο κόσμος"
ναι πες και βαρος για να σου βγαλω λιπομετρηση και εξατομικευμενο προγραμμα διατροφης.....195εκ. Θες και βάρος; Με φακελώνεις, για να ξέρω!
Ένα ωραίο σεξουαλικό παραμύθι δηλΝαι ..και μετά θα βγει ο Μάικ ο Φασολάκης και θα τα βάλει με τον Μπομπ το Σφουγγαράκη γιατί η Ντόρα ρουφιάναψε την Πάττυ και τα είπε όλα στην Μπάρμπυ και στο τέλος ο Τζων-τζων πήγε να γαμήσει σε μπουρδέλο για να ξεσπάσει μετά απ'όλα αυτά...!!!
Ρε συ...μη κολλάς...ένα απλό θα σου πω...Ισχύει. Φιλαράκι από το σχολείο (ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων) πάει με τη φόρμα τη βρομερή στη Φυλής. Παίζουμε μπιλιάρδο το απόγευμα και πάει κατευθείαν μες τη μπίχλα ο παπάρας.
Πάνε ρε μαλάκα σπίτι του λέω να κάνεις ένα μπανάκι.... τίποτα.
Τι μου θυμισες τωρα που ειπες "προκαταρκτικα"...ναι ρε τυπε....ειμαι εισαγωγικος τυπος......δινω εμφαση στα προκαταρκτικα ιφ γιου νοου γουατ αι μιιιν
ειδικα στο κρεβατι ειναι που τονε θελω ψηλο λεμεεεεναι πες και βαρος για να σου βγαλω λιπομετρηση και εξατομικευμενο προγραμμα διατροφης.....
υγ ΣΙΛΒΑ μην τον παιρνεις....δεν θα βρισκεις ρουχα ευκολα να τον ντυσεις τον ψηλο....και θα πιανει και πολυ χωρο στο κρεβατι,θα κλωτσαει κλπ κλπ....
Ησουνα παντρεμενη?Ρε συ...μη κολλάς...ένα απλό θα σου πω...
Ο πρώην άντρας μου ξενογαμούσε.. το ήξερα..
Η δουλειά του ήταν μηχανικός αυτοκινήτου(του κώλου..τες πα)..
Ερχόταν ξημερώματα με τη δικαιολογία ότι έμεινε τ'αμάξι..
Τα χέρια του μέσα στη μουτζούρα..
'Ηταν πολύ απλό ν'ανοίξει το καπώ και να χώσει τα χέρια του στη μηχανή..
Συμπέρασμα..
"Όταν ο άντρας θέλει να κάνει τις "βρωμιές" του...δεν εξετάζει αν η γυναίκα είναι "νόμιμη"ή "παράνομη"...!!!
ειδικα στο κρεβατι ειναι που τονε θελω ψηλο λεμεεεε
βιτσια του καθενος.
καταλαβα.....κρεμασμα κουρτινων,ξεσκονισμα ψηλων ραφιων και ετσι.....οκ...... ;)βιτσια του καθενος.