κοτομπιφτεκα;
Με "μουφαγαντομπιφτεκιμου" μπίφτεκα
κοτομπιφτεκα;
Ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχααααααααχαχχαχχ....μηηηηηηηηηηη....ουτε για μουστακαλη τον εχω κοψει....
Αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ...μη ρε κι εσύυυυυυυυυυυ.....ααααααχαχχαχαχαχαχαχαχ...κατουριέμαιαιαιαιαιαιαιαιαι......αααααααααχαχχαχαχααχαχαχχχαχ...
Καλά η μαλάκω δεν έχει πάρει γραμμή - Γιώργο γιατί είναι κοκκινισμένη η κωλοτρυπίδα σου απόψε μωρό μου;
Εεεεε - έπεσα σε μια Κατερίνα εεεε λακούβα και με γάμησε το κάθισμα στο παπί!!!
γιατι ρωτας;κατερινα απο βρωμιαρηδες να φανταστω εχεις χορτασει ε???
Λογικό είναι - πάει ο κάθε μαλάκας να ξεσπάσει και να κάνει ότι δε μπορεί να κάνει με τη γυναίκα ή τη γκόμενα.κατερινα απο βρωμιαρηδες να φανταστω εχεις χορτασει ε???
Οι τύποι αυτοί είναι για μένα γκιόζιδεςΛογικό είναι - πάει ο κάθε μαλάκας να ξεσπάσει και να κάνει ότι δε μπορεί να κάνει με τη γυναίκα ή τη γκόμενα.
Λίγοι πάνε στη Συγγρού άλλωστε για passive μόνο;
Από τη στιγμή που επέλεξα να κάνω αυτό..όλα είναι στο πρόγραμμα..κατερινα απο βρωμιαρηδες να φανταστω εχεις χορτασει ε???
ψηλε μου!!!!Οι τύποι αυτοί είναι για μένα γκιόζιδες
εεεεεεεεε...........μπρρρρρρρρρ.........σε μπουρδελοσαιτ ειστε....μην κρινετε ινα μην κριθειτε.....Οι τύποι αυτοί είναι για μένα γκιόζιδες
Μπα, οι πιο πολλες εχουν αλλη αντιληψη. Οτι θα το κανουν δυο τρια χρονια, θα μαζεψουν χρημα για πεντε ζωες και μετα θα παντρευτουν το πριγκιποπουλο και ολα θα φανταζουν ενα κακο ονειρο.Από τη στιγμή που επέλεξα να κάνω αυτό..όλα είναι στο πρόγραμμα..
Δεν παραπονούμαι για κάτι..
Λυπάμαι όμως τα κοριτσάκια αυτά που μόλις τώρα κατάλαβαν τι έχουν μέσα στο βρακί τους...απεγνωσμένα είτε για την καλοπέρασή τους γενικά...είτε για ένα ποτό..και ότι άλλο...να έχουν την κατάληξή μου...
Αυτό...το κατηγορώ...και το οποίο δεν θέλω να έρθει καμμιά στη θέση μου..
Λίγες επιβιώνουν...!!!!
εεεεεεεεε...........μπρρρρρρρρρ.........σε μπουρδελοσαιτ ειστε....μην κρινετε ινα μην κριθειτε.....
Για τους μαλάκες λέμε - αυτούς που το παίζουν σκληρά αντράκια στις πουτάνες και τις παντρεμένες κρυφο-αδερφές που σουλατσάρουν με το Passat στη Συγγρού.εεεεεεεεε...........μπρρρρρρρρρ.........σε μπουρδελοσαιτ ειστε....μην κρινετε ινα μην κριθειτε.....
ελα ρε τζιελ τωρα.εεεεεεεεε...........μπρρρρρρρρρ.........σε μπουρδελοσαιτ ειστε....μην κρινετε ινα μην κριθειτε.....
α.....οκ.....αν λετε για τις κωλοαδερφες πασο......Για τους μαλάκες λέμε - αυτούς που το παίζουν σκληρά αντράκια στις πουτάνες και τις παντρεμένες κρυφο-αδερφές που σουλατσάρουν με το Passat στη Συγγρού.
Γι' αυτούς λέμε - όχι για τα κανονικά παιδιά. ;)
Εσύ έχεις πμψηλε μου!!!!
Τύπε να σου πω κάτι...Αν ήταν ομοφυλόφιλοι (όπως και έχω καλό μου φίλο) δε θα έλεγα τίποτα...Αλλά να είσαι παντρεμένος να το παίζεις στη γυναίκα σου ΑΝΤΡΑΣ και πολλά βαρύς και ασήκωτος ενώ είσαι ΑΝΔΡΑΣ με τη φτερούγα σπασμένη και θες 30εκατοστά στραπ ον στο κώλο ε να με συμπαθάς αλλά για μένα είσαι γκιόζης....Αποφάσισε τι είσαι και πάρε και μπράβο σου και μαγκιά σου.....εεεεεεεεε...........μπρρρρρρρρρ.........σε μπουρδελοσαιτ ειστε....μην κρινετε ινα μην κριθειτε.....
7 στους δεκα σιλβα....μου το χει πει κοπελα του χωρου....εγω ειμαι στους τρεις να ξερεις παντως που πλενονται....ελα ρε τζιελ τωρα.
στις κριτικες διαβαζουμε τα χιλια μυρια οσα και το να κρινει καποιος τον απλυτο πελατη μας πειραξε
Καλά άλλοι μαλάκες και αυτοί....Τελικά μάλλον είχε δίκιο η μάνα μου όταν μου έλεγε "όταν είναι να βγεις έξω να βάζεις καθαρό σωβρακο...Μη πάθεις τίποτα και σε δουν με λερωμένο εσώρουχο και τι θα πει ο κόσμος"ελα ρε τζιελ τωρα.
στις κριτικες διαβαζουμε τα χιλια μυρια οσα και το να κρινει καποιος τον απλυτο πελατη μας πειραξε
Ναι ..και μετά θα βγει ο Μάικ ο Φασολάκης και θα τα βάλει με τον Μπομπ το Σφουγγαράκη γιατί η Ντόρα ρουφιάναψε την Πάττυ και τα είπε όλα στην Μπάρμπυ και στο τέλος ο Τζων-τζων πήγε να γαμήσει σε μπουρδέλο για να ξεσπάσει μετά απ'όλα αυτά...!!!Μπα, οι πιο πολλες εχουν αλλη αντιληψη. Οτι θα το κανουν δυο τρια χρονια, θα μαζεψουν χρημα για πεντε ζωες και μετα θα παντρευτουν το πριγκιποπουλο και ολα θα φανταζουν ενα κακο ονειρο.
7 στους δεκα σιλβα....μου το χει πει κοπελα του χωρου....εγω ειμαι στους τρεις να ξερεις παντως που πλενονται....
το λεω αν προκυψει ποτε να παμε για καναν καφε να ξερεις μην ερθεις με μασκα αντιασφυξιογονο....