Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά η μαλάκω δεν έχει πάρει γραμμή - Γιώργο γιατί είναι κοκκινισμένη η κωλοτρυπίδα σου απόψε μωρό μου; :cheesy: :grin:

Εεεεε - έπεσα σε μια Κατερίνα :new_shocked: :tooth: εεεε λακούβα και με γάμησε το κάθισμα στο παπί!!! :2funny:
Αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ...μη ρε κι εσύυυυυυυυυυυ.....ααααααχαχχαχαχαχαχαχαχ...κατουριέμαιαιαιαιαιαιαιαιαι......αααααααααχαχχαχαχααχαχαχχχαχ...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
κατερινα απο βρωμιαρηδες να φανταστω εχεις χορτασει ε???

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Λογικό είναι - πάει ο κάθε μαλάκας να ξεσπάσει και να κάνει ότι δε μπορεί να κάνει με τη γυναίκα ή τη γκόμενα.

Λίγοι πάνε στη Συγγρού άλλωστε για passive μόνο;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λογικό είναι - πάει ο κάθε μαλάκας να ξεσπάσει και να κάνει ότι δε μπορεί να κάνει με τη γυναίκα ή τη γκόμενα.

Λίγοι πάνε στη Συγγρού άλλωστε για passive μόνο;
Οι τύποι αυτοί είναι για μένα γκιόζιδες

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Από τη στιγμή που επέλεξα να κάνω αυτό..όλα είναι στο πρόγραμμα..
Δεν παραπονούμαι για κάτι..
Λυπάμαι όμως τα κοριτσάκια αυτά που μόλις τώρα κατάλαβαν τι έχουν μέσα στο βρακί τους...απεγνωσμένα είτε για την καλοπέρασή τους γενικά...είτε για ένα ποτό..και ότι άλλο...να έχουν την κατάληξή μου...
Αυτό...το κατηγορώ...και το οποίο δεν θέλω να έρθει καμμιά στη θέση μου..
Λίγες επιβιώνουν...!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Από τη στιγμή που επέλεξα να κάνω αυτό..όλα είναι στο πρόγραμμα..
Δεν παραπονούμαι για κάτι..
Λυπάμαι όμως τα κοριτσάκια αυτά που μόλις τώρα κατάλαβαν τι έχουν μέσα στο βρακί τους...απεγνωσμένα είτε για την καλοπέρασή τους γενικά...είτε για ένα ποτό..και ότι άλλο...να έχουν την κατάληξή μου...
Αυτό...το κατηγορώ...και το οποίο δεν θέλω να έρθει καμμιά στη θέση μου..
Λίγες επιβιώνουν...!!!!
Μπα, οι πιο πολλες εχουν αλλη αντιληψη. Οτι θα το κανουν δυο τρια χρονια, θα μαζεψουν χρημα για πεντε ζωες και μετα θα παντρευτουν το πριγκιποπουλο και ολα θα φανταζουν ενα κακο ονειρο.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
εεεεεεεεε...........μπρρρρρρρρρ.........σε μπουρδελοσαιτ ειστε....μην κρινετε ινα μην κριθειτε.....
Για τους μαλάκες λέμε - αυτούς που το παίζουν σκληρά αντράκια στις πουτάνες και τις παντρεμένες κρυφο-αδερφές που σουλατσάρουν με το Passat στη Συγγρού.

Γι' αυτούς λέμε - όχι για τα κανονικά παιδιά. ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εεεεεεεεε...........μπρρρρρρρρρ.........σε μπουρδελοσαιτ ειστε....μην κρινετε ινα μην κριθειτε.....
ελα ρε τζιελ τωρα.
στις κριτικες διαβαζουμε τα χιλια μυρια οσα και το να κρινει καποιος τον απλυτο πελατη μας πειραξε  :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για τους μαλάκες λέμε - αυτούς που το παίζουν σκληρά αντράκια στις πουτάνες και τις παντρεμένες κρυφο-αδερφές που σουλατσάρουν με το Passat στη Συγγρού.

Γι' αυτούς λέμε - όχι για τα κανονικά παιδιά. ;)
α.....οκ.....αν λετε για τις κωλοαδερφες πασο...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εσύ έχεις πμ  :s&m_2:

Τύπε να σου πω κάτι...Αν ήταν ομοφυλόφιλοι (όπως και έχω καλό μου φίλο) δε θα έλεγα τίποτα...Αλλά να είσαι παντρεμένος να το παίζεις στη γυναίκα σου ΑΝΤΡΑΣ και πολλά βαρύς και ασήκωτος ενώ είσαι ΑΝΔΡΑΣ με τη φτερούγα σπασμένη και θες 30εκατοστά στραπ ον στο κώλο ε να με συμπαθάς αλλά για μένα είσαι γκιόζης....Αποφάσισε τι είσαι και πάρε και μπράβο σου και μαγκιά σου.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελα ρε τζιελ τωρα.
στις κριτικες διαβαζουμε τα χιλια μυρια οσα και το να κρινει καποιος τον απλυτο πελατη μας πειραξε  :rolleyes:
7 στους δεκα σιλβα....μου το χει πει κοπελα του χωρου....εγω ειμαι στους τρεις να ξερεις παντως που πλενονται....

το λεω αν προκυψει ποτε να παμε για καναν καφε να ξερεις μην ερθεις με μασκα αντιασφυξιογονο....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ελα ρε τζιελ τωρα.
Καλά άλλοι μαλάκες και αυτοί....Τελικά μάλλον είχε δίκιο η μάνα μου όταν μου έλεγε "όταν είναι να βγεις έξω να βάζεις καθαρό σωβρακο...Μη πάθεις τίποτα και σε δουν με λερωμένο εσώρουχο και τι θα πει ο κόσμος"  :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μπα, οι πιο πολλες εχουν αλλη αντιληψη. Οτι θα το κανουν δυο τρια χρονια, θα μαζεψουν χρημα για πεντε ζωες και μετα θα παντρευτουν το πριγκιποπουλο και ολα θα φανταζουν ενα κακο ονειρο.
Ναι ..και μετά θα βγει ο Μάικ ο Φασολάκης και θα τα βάλει με τον Μπομπ το Σφουγγαράκη γιατί η Ντόρα ρουφιάναψε την Πάττυ και τα είπε όλα στην Μπάρμπυ και στο τέλος ο Τζων-τζων πήγε να γαμήσει σε μπουρδέλο για να ξεσπάσει μετά απ'όλα αυτά...!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
7 στους δεκα σιλβα....μου το χει πει κοπελα του χωρου....εγω ειμαι στους τρεις να ξερεις παντως που πλενονται....
το λεω αν προκυψει ποτε να παμε για καναν καφε να ξερεις μην ερθεις με μασκα αντιασφυξιογονο....

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom