Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ακομα στο ψαξιμο η δικια μας.
Στο επομενο προφιλ που θα κανεις, κατι θα εχεις μαθει

οι ελληνιδες τα πιο τιποτενια ειδη του ζωικου βασιλειου
η μονη χρησιμοτητα που εχουν στη κοινωνια ειναι να περνουν πουτσες στο μουνι,το στομα και το κωλο
ωστοσο ουτε καν αυτο το οποιο ηταν στη τελικη και η μοναδικη υποχρεωση που ειχαν αναλαβει δεν μπορουν να κανουν σωστα
φετος δεν θα συνωστιστω στα ηλιθια club της παραλιακης για τη πεσω σε ηλιθιες καριολες με ξινισμενα μουτρα που θα με κοιτανε με μισο ματι λες και το μουνι τους ειναι φτιαγμενο απο χρυσο
απαλαχτηκα απο εσας σιχαματα
Εκανες τετοια πραγματα ρε φιλε?![]()
![]()
εσεις ειστε χειροτεροι απο δαυτες δικιε μου , μην παραπονιεστε μετα![]()
Ωρες ωρες φαινεσαι τοσο νορμαλ![]()
![]()
![]()
κλαμπ λενε τα κοροιδα.
Ουτε καν ρε φιλε.
"Μα δεν θα βρεις γκομενα"
Ε στα αρχιδια μου να μην βρω![]()
![]()
Οι μεσιεδες που ξεροσταλιαζουν στα κλαμπς για να βρουν γκομενα ειναι τουλαχιστον για λυπηση ...
Καλα το οτι θα μεινουν με αδεια την τσεπη και το πουλι στο χερι ειναι δεδομενο .
:S :S :SΟι μεσιεδες που ξεροσταλιαζουν στα κλαμπς για να βρουν γκομενα ειναι τουλαχιστον για λυπηση ...
Καλα το οτι θα μεινουν με αδεια την τσεπη και το πουλι στο χερι ειναι δεδομενο .
Οι μεσιεδες που ξεροσταλιαζουν στα κλαμπς για να βρουν γκομενα ειναι τουλαχιστον για λυπηση ...
Εξαρτάται μπιζουδάκι μου. Στο W π.χ. κυκλοφορούν "ρεπατζούδες".
Εξαρτάται μπιζουδάκι μου. Στο W π.χ. κυκλοφορούν "ρεπατζούδες".
:S :S :S
στο νετ εισαι ανωμαλος στο δρομο καγκουρας κ αλητης στο κλαμπ για λυπηση ε δεν μενει κ κατι αλλο κυρια βιλμα![]()
Βρισκουν ρε στο γκαζι ας πουμε.
Αν το ψαξεις κατι βρισκεις.
Καλα τωρα τελευταια η κατασταση σηκωνει πολυ γελιο
πανε σε κατι κολομαγαζα ξερω γω , μπορει να ειναι το πιο για το πουτσο
μαγαζι και καφετερια και μετα το βαζουν στο φεησμπουκ με κατι φωτεινες επιγραφες
και μονταζ απο κατω ξερεις σε στυλ "MEGA EUROPEAN CELEBRITIES PARTY"
![]()
![]()
![]()
DJ ARXIDAS και κατι τετοιες μαλακιες
με κιτρινα γραμματα , τρεντυ και ετσι , α ρε τροικα που ερχεται
θα κοψει το κωλαρακι σε ολα τα ψωνια!!!!![]()
+10000000000000000.:S :S :S
στο νετ εισαι ανωμαλος στο δρομο καγκουρας κ αλητης στο κλαμπ για λυπηση ε δεν μενει κ κατι αλλο κυρια βιλμα![]()
Στα περισσοτερα κλαμπακια
Αν εσυ και καποιοι αλλοι εχετε προβλημα αντιληπτικοτητας δεν σας φταινε οι ελλεηνιδες ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωωωωωωωωωωωωωωωωω ξερω τι λες![]()
![]()
![]()
![]()
Τραγικο ...
Πας και στο W?
Διασκεδαζεις τωρα εσυ ε?
Μπραβο ωραιος ωραιος εισαι μεσα στα πραγματα!
+10000000000000000.
Μπραβο ρε φιλε, πες τα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομίζω ότι υπήρξα αρκετά σαφής. (Κάτι ανέφερα για "ρεπατζούδες" αν ενθυμίστε αγαπητέ Βολδιμόρτιε). Εξ΄άλλου, γιατί να ξοδέψεις 300 σε "σωληνάδικο" αφού μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά (ίσως και καλλίτερη) με 135 τελική τιμή.![]()
Με το υφος του λιγουρη εισαι καταδικασμενος να πληρωνεις
Νομίζω ότι υπήρξα αρκετά σαφής. (Κάτι ανέφερα για "ρεπατζούδες" αν ενθυμίστε αγαπητέ Βολδιμόρτιε). Εξ΄άλλου, γιατί να ξοδέψεις 300 σε "σωληνάδικο" αφού μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά (ίσως και καλλίτερη) με 135 τελική τιμή.![]()
:S :S :S
ΑΑΑΑΑΑ ραπερατζουδες νομιζα :-
ετσι και με τις εξω γκομενες βρες εκει μια κανονικη να ξεμπερδευεις τωρα
τι τα θες τα φαντεζι.
![]()
Ετσι σκεφτονται οι περισσοτερες![]()