Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι λεει που χαθηκες εσυΟχι Κοσμα, βαζεις στοιχημα?
τι λεει που χαθηκες εσυΟχι Κοσμα, βαζεις στοιχημα?
Οχι Κοσμα, βαζεις στοιχημα?
Εχουμε και δουλειες δεσποινις.τι λεει που χαθηκες εσυ![]()
εσυ απο χτες ολο στην κοντρα με εχεις και θα σε μπουνισω!!!Λουκριτια εξαλου εχεις δηλωσει την αγαπη σου για τα ουζα....τα εχεις βαλει και στην υπογραφη σου....βλεπω...
:'( :'( :'(Σε μικρό μέγεθος την έχω δυστυχώς. Θα ρίξω μια ματιά μήπως την βρώ σε μεγαλύτερη.
ελα ρε τυπε κανε τα κολπα σου τα ιντερνετικα!τι τιτλο εχει η φωτογραφια?
με τι τιτλο την βρηκες... θυμασαι ?
το ταυτοχρονα δε το καταλαβα,δηλαδη εαν τις εχει συναντησει ξεχωριστα;μόνο αν έχεις συναντήσει και τις 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ θα κάνω λάθος ;)
το ταυτοχρονα δε το καταλαβα,δηλαδη εαν τις εχει συναντησει ξεχωριστα;![]()
![]()
![]()
εσυ απο χτες ολο στην κοντρα με εχεις και θα σε μπουνισω!!!
δε σου επιτρεπω αλλο εκεινη αλλο εγω! α α α!Εισαι δεν εισαι η Μαριαννα, ειστε το ιδιο καθυστερημενες και οι δυο.
Δεν αλλαζει κατι δηλαδη.
![]()
πωωωωω τι τελεια φωτο αβαταρ!!!!
ανεβασε τη να την αποθηκευσω πλιιιιιζ!!!
δε σου επιτρεπω αλλο εκεινη αλλο εγω! α α α!![]()
![]()
στο τελος το γεματο φαντασιες μυαλο σου θα μας πει οτι ναι και διδυμες!πάψε μάγισσα![]()
δε σου επιτρεπω αλλο εκεινη αλλο εγω! α α α!![]()
![]()
Όχι μη μου το κάνεις αυτό!!!! Η τελευταία γυναίκα με την οποία συνεννοήθηκα ήταν η μάνα μου και αυτό γιατί δεν με άντεχε άλλοοκ,συνεννοηθηκαμε λοιπον!!
http://[URL unfurl="true"]www.hecklerspray.com/wp-content/uploads/2006/11/durga.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Γεια σου ρε τυπε, ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ!
Καλημερα πατριδα.....Εισαι δεν εισαι η Μαριαννα, ειστε το ιδιο καθυστερημενες και οι δυο.
Δεν αλλαζει κατι δηλαδη.
λυπαμαι αλλα.... ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ!!!Όχι μη μου το κάνεις αυτό!!!! Η τελευταία γυναίκα με την οποία συνεννοήθηκα ήταν η μάνα μου και αυτό γιατί δεν με άντεχε άλλο![]()
Και να πας να πάρεις και το δωράκι σου ε;
Υ.Γ Έχω χάσει τον μπούσουλα με το ποιός είναι τι και ποίος αντιπαθεί τον άλλον και γιατί. Πολύ περίπλοκα τα πράγματα για κάποιον που δε παρακολούθεί τις δια-ιντερντερικές σχέσεις :S :S :S :S :S :S :S :S
Εμενα εννοεις?πώς τα κατάφερες να τον δουλέψεις μωρή?![]()