Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι λεει που χαθηκες εσυΟχι Κοσμα, βαζεις στοιχημα?
τι λεει που χαθηκες εσυΟχι Κοσμα, βαζεις στοιχημα?
Οχι Κοσμα, βαζεις στοιχημα?
Εχουμε και δουλειες δεσποινις.τι λεει που χαθηκες εσυ
εσυ απο χτες ολο στην κοντρα με εχεις και θα σε μπουνισω!!!Λουκριτια εξαλου εχεις δηλωσει την αγαπη σου για τα ουζα....τα εχεις βαλει και στην υπογραφη σου....βλεπω...
:'( :'( :'(Σε μικρό μέγεθος την έχω δυστυχώς. Θα ρίξω μια ματιά μήπως την βρώ σε μεγαλύτερη.
ελα ρε τυπε κανε τα κολπα σου τα ιντερνετικα!τι τιτλο εχει η φωτογραφια?
με τι τιτλο την βρηκες... θυμασαι ?
το ταυτοχρονα δε το καταλαβα,δηλαδη εαν τις εχει συναντησει ξεχωριστα;μόνο αν έχεις συναντήσει και τις 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ θα κάνω λάθος ;)
το ταυτοχρονα δε το καταλαβα,δηλαδη εαν τις εχει συναντησει ξεχωριστα;
εσυ απο χτες ολο στην κοντρα με εχεις και θα σε μπουνισω!!!
δε σου επιτρεπω αλλο εκεινη αλλο εγω! α α α!Εισαι δεν εισαι η Μαριαννα, ειστε το ιδιο καθυστερημενες και οι δυο.
Δεν αλλαζει κατι δηλαδη.
πωωωωω τι τελεια φωτο αβαταρ!!!!
ανεβασε τη να την αποθηκευσω πλιιιιιζ!!!
δε σου επιτρεπω αλλο εκεινη αλλο εγω! α α α!
στο τελος το γεματο φαντασιες μυαλο σου θα μας πει οτι ναι και διδυμες!πάψε μάγισσα
δε σου επιτρεπω αλλο εκεινη αλλο εγω! α α α!
Όχι μη μου το κάνεις αυτό!!!! Η τελευταία γυναίκα με την οποία συνεννοήθηκα ήταν η μάνα μου και αυτό γιατί δεν με άντεχε άλλοοκ,συνεννοηθηκαμε λοιπον!!
http://[URL unfurl="true"]www.hecklerspray.com/wp-content/uploads/2006/11/durga.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Γεια σου ρε τυπε, ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ!
Καλημερα πατριδα.....Εισαι δεν εισαι η Μαριαννα, ειστε το ιδιο καθυστερημενες και οι δυο.
Δεν αλλαζει κατι δηλαδη.
λυπαμαι αλλα.... ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ!!!Όχι μη μου το κάνεις αυτό!!!! Η τελευταία γυναίκα με την οποία συνεννοήθηκα ήταν η μάνα μου και αυτό γιατί δεν με άντεχε άλλο
Και να πας να πάρεις και το δωράκι σου ε;
Υ.Γ Έχω χάσει τον μπούσουλα με το ποιός είναι τι και ποίος αντιπαθεί τον άλλον και γιατί. Πολύ περίπλοκα τα πράγματα για κάποιον που δε παρακολούθεί τις δια-ιντερντερικές σχέσεις :S :S :S :S :S :S :S :S
Εμενα εννοεις?πώς τα κατάφερες να τον δουλέψεις μωρή?