sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Καλα ρετζιμακο δεν περιμενα και αλλη απαντηση απο εσενα.....μια χαρα κοπελα ειναι .....
πειραχτηρι μεν αλλα καλουλα
Καλα ρετζιμακο δεν περιμενα και αλλη απαντηση απο εσενα.....μια χαρα κοπελα ειναι .....
πειραχτηρι μεν αλλα καλουλα
μα ουτε κι εγω ξερω.Το ξερουμε που ειναι η απορια...γιαυτο και σε ρωτησα....
ειμαι τοσο προβλεψιμος ε ?Καλα ρετζιμακο δεν περιμενα και αλλη απαντηση απο εσενα.....
Μπορεις να το πεις και ετσι...δεν μιλαει πολλυ στο σαιτ....δεν ανοιγετε...ειναι λακωνικη και low profile...Αλλα μια απαντηση της στο ερωτημα μου θα ελλεγε πολλα....Παντως τυπε παρατηρω οτι ειναι απο τις αγαπητες απο τους αλλους θαμωνες, κοπελες του φορουμ...
Ααααα καλα το εχεις ξεφτιλησει.....ειμαι τοσο προβλεψιμος ε ?
Μπορεις να το πεις και ετσι...δεν μιλαει πολλυ στο σαιτ....δεν ανοιγετε...ειναι λακωνικη και low profile...Αλλα μια απαντηση της στο ερωτημα μου θα ελλεγε πολλα....
Δεν μπορει να μην ξερεις.....οταν κρινεις αυτους που κατηγορουν τις ελλεεινιδες.....μα ουτε κι εγω ξερω.
γι αυτο το ειπα.
οι πιο ενταξει τυπισσες στο φορουμ.... νομιζω ειναι
η βιλμα...
η σιλβα ...
και η μουνιτσα λιγο....
(για σοκοφρετακι και νς ) εχω καλη αρχικη εντυπωση αλλα οχι ολοκληρωμενη
Και η Λουκια ενταξει ειναι ρε...
Αρχισες τις παπαριες και τα πισωγυρισματα..αν και ειναι ακυρη η λιστα σου.....στο μεγαλυτερο μεροςοι πιο ενταξει τυπισσες στο φορουμ.... νομιζω ειναι
η βιλμα...
η σιλβα ...
και η μουνιτσα λιγο....
Μαλακα οπου φυσαει ο ανεμος εισαι....ο καθενας με την γνωμη του.
κι εμενα με εχουν κρινει για το γουστο μου σε διαφορα εδω μεσα. τι να λεει αυτο?Δεν μπορει να μην ξερεις.....οταν κρινεις αυτους που κατηγορουν τις ελλεεινιδες.....
ειναι ενταξει ατομα ρεοι πιο ενταξει τυπισσες στο φορουμ.... νομιζω ειναι
η βιλμα...
η σιλβα ...
και η μουνιτσα λιγο....
Αρα...ετσι οπως τα θετεις...μου απαντησες εμμεσα στην ερωτηση μου......niceκι εμενα με εχουν κρινει για το γουστο μου σε διαφορα εδω μεσα. τι να λεει αυτο?
ο καθενας δεν μπορει να εχει τη γνωμη του για κατι?
ρε μαλακα ουτε τον εντι μερφι δεν ξερεις να ξεχωρισεις?σε εχει κανει βουρλο το λινουξ.ειναι αυτος που επαιζε και στο show time???
ΜΕ Τον ντε νιρο
ειναι ενταξει ατομα ρε
και η λουκριτια και η αλλιντισα και η ον δι ροντ που εφυγαν
Μα εχεις και εσυ ενα γουστο βρε παιδι μουκι εμενα με εχουν κρινει για το γουστο μου σε διαφορα εδω μεσα. τι να λεει αυτο?
ο καθενας δεν μπορει να εχει τη γνωμη του για κατι?
ρε μαλακα ουτε τον εντι μερφι δεν ξερεις να ξεχωρισεις?σε εχει κανει βουρλο το λινουξ.
apanthsa?Αρα...ετσι οπως τα θετεις...μου απαντησες εμμεσα στην ερωτηση μου......nice