Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Aν ακούς PF λογικό είναι να κοιμάται..... :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

ακουγα στο σχολειο.... περισσοτερο γιατι με ειχε συναρπασει το νοημα του THE WALL παρα για τη μουσικη τους. θεωρω πολυ πιο γεματη τη μουσικη τους μετα την αποχωρηση waters ..

Φαντασου εχω παιξει 3 ετη πιανο,με ακουσματα τσαικοφσκι μοτσαρτ εχω σπιτι cd απο βασιλη καρα, μητροπανο πυξ λαξ κτλπ.. ολα τα pink floyd scorpions iron maiden queens ryche και πολλα πολλα , παρα πολλα αλλα τετοια... απο δημητρη κατη εως domenica .. το εριξα στην τεκνο και τωρα τη βρισκω με τα διαφορα ρουμανικα hit που κυκλοφορουν. δεν περασα καθολου απο jazz

Στην ερωτηση σου, τι ακουν οι ελληνιδες δεν υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση.. λιγες παντως εχουν γνωσεις πανω στα ειδη της μουσικης. το ιδιο ισχυει και για πρωην ΕΣΣΔ

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Ενα καλο που εχουν οι ψηλες γυναικες ειναι οτι εχουν διπλα τους ΣΥΝΗΘΩΣ, ακομπλεξαριστους αντρες.

Γιατι οι περισσοτεροι το παιζουν γαμαουα και ιστορια αλλα κολλανε να σταθουν διπλα σε ψηλοτερη τους γκομενα. Τους μικραινει ο αντρισμος.
Τα παραλες νομιζω....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Τι έγινε ρε μαλάκες ....

γαμήσατε κανένα μπάζο ή τσάμπα γράφετε 20 σελίδες ανά ώρα χαριεντιζόμενοι με μπάζα;;;

για κάτι τέτοια ντρέπομαι που είμαι άντρας και ντρέπομαι που είμαι έλληνας ...

ΟΥΣΤ !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προσπαθουν να ριξουν ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Αντε ρε μπαζοελλεηνιδες που μου την ειδατε μουρες με τα ψηλοτακουνα...ουστ λεμε!!!

οι Ρωσσιδες ρε γεννιουνται με τακουνια! Ακομη και με 3 μετρα χιονι ήμε παγο με τα τακουνια κυκλοφορανε και ουτε γλυστρανε! Αν πηγαινε Ελλεηνιδα να περπατησει με τακουνια στη Ρωσσια θα γυρναγε πισω τετραπληγικη ναπουμε... ουστ μπαζολες!

Οριστε ρε , μεχρι και αγωνες δρομου με τακουνια κανουν στη Ρωσσια!

http://[URL unfurl="true"]www.thebizofknowledge.com/uploads/high.heel.race.jpg[/img[/URL]]

Ελλεηνιδες μπαζολες, με γαλοτσες πρεπει να κυκλοφορατε για να μη φαινονται οι κυταρριτιδες και οι τριχες στα κοντοχοντρα χαμηλοκωλικα αχλαδωκολικα ποδαρια σας! Δεν εχετε τα προσοντα για να φορατε τακουνια !
[b][color=red]ΤΙΣ εχεις ξεκωλιασει ρε μεμο ασε να παρουν καμια ανασα και συνεχιζεις[/color][/b] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κλααααααααααψτεεεεεεεεεεεεεεεεε
[/quote]Τακουνοφορουσες σπριντερ....  :fuck1:

Πω πω ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
σιγα τον αερα..... περνανε και αυτες πολλα επειδη δεν στα λενε?

τις προαλλες ειχα γνωρισει μια απο ενα τσατ στο μσν με γειωσε βεβαια

αλλα μετα απο 1 χρονο την ξαναβρηκα τυχαια σε ενα τσατ και το πως παρακαλουσε για πουτσο

και ηταν παραπονεμενη δεν λεγεται , ειχε αραχνιασει η τυπισσα.... αυτη που πριν ενα χρονο το παιζε ντιβα  :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ εχεις πει οτι δεν ασχολεισαι με τσατ και τετοια....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Τυπε μου εδωσε μσν σημερα μια ρουμανα..τι λες να ασχοληθω? η δεν αξηζει τον κοπο μεσα απο μσν/..
δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις 90% φολα ειναι (ψευτικη και σπαει πλακα) αλλα ποτε δεν ξερεις

Απλα μην πολυ πιστευεις πολλα πολλα.....

Κανε παιχνιδι και οτι βγει

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
κοιτα ρε τι υπαρχει στον κοσμο σε καποια τρυπα καπου γυρω μας...

ρε ανεκδιηγητε κρατα την αναπνοη σου επ απειρον. ναχει ενα καημο τουλαχιστον η μανα σου. καντης το δωρο  :headbang:
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Φερε τον χαρτη τυπωμενο να του ριξω μια πρασινη ροχαλα να του τον δωσω.

κατσε να μου τονε βγαλει ντεε

*ααα μην ξεχνιομαστε..
[move] :tits2:
[/move]

τα κοροιδευα κι εγω καποτε (τα χρονια της ανασφαλειας ηταν οταν ημουν 15-22 ετων) αλλα κανοντας οπως προειπα καποιες 10αδες σχεσεις απο 1 μηνα εως και 2 χρονια σε πληροφορω οτι υπαρχει τρελη βαση. με μυησε μια ρωσιδα σε αυτα να ξερεις.
Με εχει βοηθησει παρα πολυ στον τροπο προσεγγισης οχι μονο των γυναικων αλλα και των ανθρωπων γενικοτερα ...

Η διαφορα με τις ελλεεινιδες ειναι οτι διαβαζουν 5 παπαριες στο σουπερ κατερινα τη στιγμη που υπαρχει ολοκληρη βιβλιογραφια .. θα σε προετρεπα να κανεις εναν κοπο, αλλα δεν νομιζω οτι ασχολειστε γενικοτερα σε αυτο το τοπικ με διαβασμα οποτε το να προτεινω βιβλια ειναι ανωφελο.

τελος παντων, εγω τα λεω και οποιος καταλαβει

βεβαια απο τη στιγμη που τετοια ωρα καθομαι να απαντησω θα με θεωρεις ομοιο ... και με το δικιο σου !

απλα δεν παει το μυαλο σου τι παιζει.. και με το δικιο του κι αυτο!

Παντα φιλικα .

Στο διπλα δωματιο μου αυτη την ωρα κοιμαται μια ουκρανη η οποια πριν καιρο εσταζαν μελι και αναστεναγμους στα γνωστα στριπο θρεντ. μελετησα πολυ το ζωδιο της για να την
κανω να με θελει. βοηθησε "ολο το πακετο" φυσικα, αλλα ο χειρισμος της καταστασης και η σωστη συμπεριφορα προσαρμοσμενα επανω της ηταν που εφεραν τη σταθεροτητα και την ισοροπια

Νομιζω οτι απανταω με σεβασμο παιδακια αλλα κυριως με επιχειρηματα και φιλικα. δεν παρεξηγω κανεναν πειτε οτι θελετε, βριστε ειρωνευτειτε, αλλα ακουστε , κατι λιγο να μεινει, καλο θα ειναι

μας τη λεει οτι δεν διαβαζουμε βιβλια κ θελει να προτεινει βιβλια αστρολογιας.

:2funny: :2funny: :2funny:

κ η απαραιτητη πληροφορια για το τι γαμαει. αλλα η ανασφαλεια ανηκει στο παρελθον. τωρα πλεον με τη γνωση που αποκομισε απο αυτα τα βιβλια, ειναι σιγουρος για τον εαυτο του. :rolleyes:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μεσω του κεντρικου pc του νετ καφε και του παναγιωτη του χακερ ... παιδια φρικαραμε. αντρες με γυναικεια νικ να καθονται και να προσποιουνται οτι ειναι γυναικες επι εβδομαδες ολοκληρες και να συνομιλουν με επιδοξους εραστες παλι αντρες.. κοπελες κακασχημες σαν την αδικη καταρα να στελνουν ψευτικες φωτο (τοτε πριν 10 ετη περιπου δεν ηταν τοσο διαδεδομενη η fake κατασταση, ψαρωνε ο κοσμος)

Θελεις να πεις οτι η Βελβυ ειναι αντρας ή κακασχημη γυναικα σαν την αδικη καταρα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom