Τωρα το ειδα αυτο.
Ο τυπος μιλαει ΚΑΙ για ζωδιο, ΚΑΙ για ωροσκοπο.
Και το θρεντ αφορα τις ελλεεινιδες.
Τι διαολο....
τα κοροιδευα κι εγω καποτε (τα χρονια της ανασφαλειας ηταν οταν ημουν 15-22 ετων) αλλα κανοντας οπως προειπα καποιες 10αδες σχεσεις απο 1 μηνα εως και 2 χρονια σε πληροφορω οτι υπαρχει τρελη βαση. με μυησε μια ρωσιδα σε αυτα να ξερεις.
Με εχει βοηθησει παρα πολυ στον τροπο προσεγγισης οχι μονο των γυναικων αλλα και των ανθρωπων γενικοτερα ...
Η διαφορα με τις ελλεεινιδες ειναι οτι διαβαζουν 5 παπαριες στο σουπερ κατερινα τη στιγμη που υπαρχει ολοκληρη βιβλιογραφια .. θα σε προετρεπα να κανεις εναν κοπο, αλλα δεν νομιζω οτι ασχολειστε γενικοτερα σε αυτο το τοπικ με διαβασμα οποτε το να προτεινω βιβλια ειναι ανωφελο.
τελος παντων, εγω τα λεω και οποιος καταλαβει
βεβαια απο τη στιγμη που τετοια ωρα καθομαι να απαντησω θα με θεωρεις ομοιο ... και με το δικιο σου !
απλα δεν παει το μυαλο σου τι παιζει.. και με το δικιο του κι αυτο!
Παντα φιλικα .
Στο διπλα δωματιο μου αυτη την ωρα κοιμαται μια ουκρανη η οποια πριν καιρο εσταζαν μελι και αναστεναγμους στα γνωστα στριπο θρεντ. μελετησα πολυ το ζωδιο της για να την
κανω να με θελει. βοηθησε "ολο το πακετο" φυσικα, αλλα ο χειρισμος της καταστασης και η σωστη συμπεριφορα προσαρμοσμενα επανω της ηταν που εφεραν τη σταθεροτητα και την ισοροπια
Νομιζω οτι απανταω με σεβασμο παιδακια αλλα κυριως με επιχειρηματα και φιλικα. δεν παρεξηγω κανεναν πειτε οτι θελετε, βριστε ειρωνευτειτε, αλλα ακουστε , κατι λιγο να μεινει, καλο θα ειναι