Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τωρα το ειδα αυτο.

Ο τυπος μιλαει ΚΑΙ για ζωδιο, ΚΑΙ για ωροσκοπο.

Και το θρεντ αφορα τις ελλεεινιδες.

Τι διαολο....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τωρα το ειδα αυτο.

Τι διαολο....
:2funny:

να του δωσω ημερομηνια να μου φτιαξει τον αστρολογικο μου χαρτη? :rockon:

Επισκέπτης
Καλημέρα....ας συνεχίσουμε το θέμα για τις Ελληνίδες.....τι μουσική πιστεύετε ότι προτιμάνε οι Ελληνίδες;;; :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλημέρα....ας συνεχίσουμε το θέμα για τις Ελληνίδες.....τι μουσική πιστεύετε ότι προτιμάνε οι Ελληνίδες;;; :think:
Ρε συ το θέμα δεν είναι οι Ελληνιδες αλλά οι ελλεεινίδες...έχει διαφορά ποιοτική κ ποσοτική. :grin:

Επισκέπτης
Ρε συ το θέμα δεν είναι οι Ελληνιδες αλλά οι ελλεεινίδες...έχει διαφορά ποιοτική κ ποσοτική. :grin:

Το "ελλεεινίδες" είναι ένα χαζό λογοπαίγνιο,που ακόμα και ένα παιδάκι θα μπορούσε να το σκεφτεί....οπότε τις λέμε Ελληνίδες,όπως τις λέει όλος ο κόσμος

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το "ελλεεινίδες" είναι ένα χαζό λογοπαίγνιο,που ακόμα και ένα παιδάκι θα μπορούσε να το σκεφτεί....οπότε τις λέμε Ελληνίδες,όπως τις λέει όλος ο κόσμος
Όχι ''ελλεεινίδες'' επειδή δεν μας καθόνται,δεν,δεν,δεν...μην τους το χαλάς!!! :2funny: :birdman:

Επισκέπτης
Ε όχι και Marilyn Manson ρε παπατσόλια.....με απογοήτευσες.......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Αν ψάχνεις ποιότητα σε λάθος site είσαι...εδώ μόνο για κώλους!!! :birdman:

Για κλώνους,διάβασα....αλλά δεν απέχει και πολύ ;)

Έπειτα δε γίνετε άπαντες να γουστάρουμε κώλους

Τί σε χαλάει για πες;;; :grin:

1) Δε γουστάρω τη μπλακ/ντεθ μέταλ ή ότι σκατά είναι
2) Δε γουστάρω το συγκεκριμένο συγκρότημα...μου φαίνεται πολύ "καραγκιοζιλίκι"
3) Το ξεφτιλίσανε το τραγούδι των DM

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έπειτα δε γίνετε άπαντες να γουστάρουμε κώλους
Nαι αλλά ούτε πράγματα που δεν προσφέρει το μαγαζί... :birdman:

1) Δε γουστάρω τη μπλακ/ντεθ μέταλ ή ότι σκατά είναι
2) Δε γουστάρω το συγκεκριμένο συγκρότημα...μου φαίνεται πολύ "καραγκιοζιλίκι"
3) Το ξεφτιλίσανε το τραγούδι των DM
Όλα αυτά εμπίπτουν σε προσωπικό γούστο...οπότε δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό επιχείρημα γιατί όχι. :birdman:

Επισκέπτης
Nαι αλλά ούτε πράγματα που δεν προσφέρει το μαγαζί... :birdman:

Όλα αυτά εμπίπτουν σε προσωπικό γούστο...οπότε δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό επιχείρημα γιατί όχι. :birdman:

Γενικά δε γουστάρω κάτι μέταλ (και τα παρακλάδια τους) συγκροτήματα όπως τους Marilyn Manson,τους KISS,κτλ. Που ντύνονται σαν καραγκιόζηδες.....το θεωρώ γελοίο...χώρια που η μουσική που παίζουν είναι για σκουπίδια ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γενικά δε γουστάρω κάτι μέταλ (και τα παρακλάδια τους) συγκροτήματα όπως τους Marilyn Manson,τους KISS,κτλ. Που ντύνονται σαν καραγκιόζηδες.....το θεωρώ γελοίο...χώρια που η μουσική που παίζουν είναι για σκουπίδια ;)
Το καραγκιόζης υποκειμενικό είναι...κ εσένα/εμένα κάποιοι θα μας θεωρούνε καραγκιόζηδες...

Μουσική κρίση από πού απόκτησες εσύ καλέ;;; :2funny:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Τωρα το ειδα αυτο.

Τι διαολο....

τα κοροιδευα κι εγω καποτε (τα χρονια της ανασφαλειας ηταν οταν ημουν 15-22 ετων) αλλα κανοντας οπως προειπα καποιες 10αδες σχεσεις απο 1 μηνα εως και 2 χρονια σε πληροφορω οτι υπαρχει τρελη βαση. με μυησε μια ρωσιδα σε αυτα να ξερεις.
Με εχει βοηθησει παρα πολυ στον τροπο προσεγγισης οχι μονο των γυναικων αλλα και των ανθρωπων γενικοτερα ...

Η διαφορα με τις ελλεεινιδες ειναι οτι διαβαζουν 5 παπαριες στο σουπερ κατερινα τη στιγμη που υπαρχει ολοκληρη βιβλιογραφια .. θα σε προετρεπα να κανεις εναν κοπο, αλλα δεν νομιζω οτι ασχολειστε γενικοτερα σε αυτο το τοπικ με διαβασμα οποτε το να προτεινω βιβλια ειναι ανωφελο.

τελος παντων, εγω τα λεω και οποιος καταλαβει

βεβαια απο τη στιγμη που τετοια ωρα καθομαι να απαντησω θα με θεωρεις ομοιο ... και με το δικιο σου !

απλα δεν παει το μυαλο σου τι παιζει.. και με το δικιο του κι αυτο!

Παντα φιλικα .

Στο διπλα δωματιο μου αυτη την ωρα κοιμαται μια ουκρανη η οποια πριν καιρο εσταζαν μελι και αναστεναγμους στα γνωστα στριπο θρεντ. μελετησα πολυ το ζωδιο της για να την
κανω να με θελει. βοηθησε "ολο το πακετο" φυσικα, αλλα ο χειρισμος της καταστασης και η σωστη συμπεριφορα προσαρμοσμενα επανω της ηταν που εφεραν τη σταθεροτητα και την ισοροπια

Νομιζω οτι απανταω με σεβασμο παιδακια αλλα κυριως με επιχειρηματα και φιλικα. δεν παρεξηγω κανεναν πειτε οτι θελετε, βριστε ειρωνευτειτε, αλλα ακουστε , κατι λιγο να μεινει, καλο θα ειναι

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
μπροοοο ετουτος μας την λεει :2funny:

Σου απανταω το γιατι και ειναι η τελευταια φορα που απευθυνομαι σε εσενα και μην το παρεις προσωπικα , δεν ειναι ο σκοπος μου να σε θιξω. πραγματικα.

Οταν ημουν 19 πηγαιναμε σε ενα νετ καφε και παιζαμε το γνωστο counter strike. Στο συγκεκριμενο νετ καφε λοιπον ερχονταν και διαφοροι αλλοι, αγνωστοι στην παρεα. περιεργα ατομα,δεν μιλουσαν ποτε... αντρες γυναικες δεν εχει σημασια οι οποιοι εμπαιναν σε ενα προγραμμα που λεγοταν mirc . τον ιδιο καιρο δουλευε εκει ενα 17χρονο τουμπανο το οποιο ηταν κορη της 2ης γυναικας του ιδιοκτητη και το οποιο με σταμπαρε και με εριξε μονοκοπανια(το κοριτσι πλεον κανει καριερα στο τραγουδι σε μαγαζια Β-Γ κατηγοριας στην επαρχια).

Για να μην τα πολυλογω καποια στιγμη σαν μικρα και ανωριμα βαλαμε στο ματι καποια αγορια τα οποια ελεγαν οτι γνωριζαν κοριτσια μεσω του μirc και ειπαμε να δουμε πιο νικ ειναι ποιος μεσω του κεντρικου pc του νετ καφε και του παναγιωτη του χακερ ... παιδια φρικαραμε. αντρες με γυναικεια νικ να καθονται και να προσπιουνται οτι ειναι γυναικες επι εβδομαδες ολοκληρες και να συνομιλουν με επιδοξους εραστες παλι αντρες.. κοπελες κακασχημες σαν την αδικη καταρα να στελνουν ψευτικες φωτο (τοτε πριν 10 ετη περιπου δεν ηταν τοσο διαδεδομενη η fake κατασταση, ψαρωνε ο κοσμος) οτι να ποια ειμαι και θελω να μου στειλεις κι εσυ.. επαιρνε μια fake, δεν ξερω τι σκεφτοταν  και μετα παμε στον επομενο

Μιλαμε για ενα θεατρο του παραλογου. ο καθενας εμπαινε και μεταμορφωνοταν σε αυτο που ηθελε να ειναι, (δηλαδη στον ωροσκοπο του χι χι χι ) ..

Ηταν πολυ συγκεκριμενο το κοινο που ασχολουταν με αυτα τα πραγματα, κυριως να "γαμησουν" ηθελαν για να το πω απλα οι μεν και να επικοινωνησουν με αγορια οι δε..

Τωρα δεν ξερω αν τα ειπα καπως ακομψα ,αλλα αυτη ειναι η εικονα μου για τα απροσωπα τσατ οπως γινεται εδω.. σορυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom