Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
Οχι ολες και οχι παντα αλλα δινουν....Aυτά δεν γίνονται στα φανερά,εσύ θα έδινες την εγκρισή σου;;;
Φιλιά οι στρίπερ δεν δίνουνε,άντε μάγουλο το πολύ.
Οχι ολες και οχι παντα αλλα δινουν....Aυτά δεν γίνονται στα φανερά,εσύ θα έδινες την εγκρισή σου;;;
Φιλιά οι στρίπερ δεν δίνουνε,άντε μάγουλο το πολύ.
Όταν κατέβω Αθήνα θα με πας στριπ!!!Συγγνωμη δλδ, αλλα κοτζαμ πρωτευουσα και ανευ????
Παει??? Δεν παει!!!!![]()
![]()
Εννοειται....Θα παρουμε εκδικησηΌταν κατέβω Αθήνα θα με πας στριπ!!!![]()
συμφωνω απολυταΚαι κανα πεταχτο στο θηριο...
Ο εχων δυο χιτωνεs διδει τον ενανΟχι ολες και οχι παντα αλλα δινουν....![]()
ειναι να της κανει και κατι κλικ....Ο εχων δυο χιτωνεs διδει τον εναν
Η εχουσα πολλαs τρυπαs.....ασ δωσει και καποια![]()
![]()
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΡΕ ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ !
ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ PC ! ! !
βρε κοριτσι μου ειναι δυνατον να λες οτι ειχε δικιο το καμενο?ποιος της εφταιγε στην τελικη?να μαθουμε να ειμαστε υπευθυνοι για τις πραξεις μας και να μη ριχνουμε το φταιξιμο στους αλλους.οσο για το θεμα της "εκδικησης" εχω να πω οτι τετοιες μικροπρεπειες δεν ταιριαζουν σε κανεναν.ωχ καλα τωρα..που καθομαι να μιλησω κιολας.
Φανταζομαι εννοειs.....μπαινονταsειναι να της κανει και κατι κλικ....
Βαλε ρε μαλακα κανα αβαταρ της προκοπης..που μου εβαλες τον πινγουινο και θες να γαμησεις κιολας...ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Κορυφαια σκηνικα.
της ζωνης θες να πεις ....Φανταζομαι εννοειs.....μπαινονταs
Ε λοιπον ναι.......θ ακουστει και το "κλικ"......Ακουστηκε και το δικο μου κλικ κι εχασα την πορπη του παντελονιου![]()
![]()
Βαλε ρε μαλακα κανα αβαταρ της προκοπης..που μου εβαλες τον πινγουινο και θες να γαμησεις κιολας...![]()
Εεε αφου ειναι του λινουξ γαμα τον πιγκουινο...γαμαει ο πιγκουινος φιλε μου
ειναι ο θεος του λινουξ![]()
![]()
![]()
Εεε αφου ειναι του λινουξ γαμα τον πιγκουινο...![]()
ελα ελα!!!!!θα σε ξεμπροστιασω!!!εσενα...τους αλλους θα τους κανω πλατες!!!!λες να χωθουμε κοσμο?
Εεε?γραφτηκα..και τι να κανουμε?λες να χωθουμε κοσμο?
της ζωνης θες να πεις ....