loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ο βαθμος δυσκολιας κατανοησης μεταξυ ενος τοπικ γ κοροιδεμα κ ενος σοβαρου ειναι μεγαλος ε?!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΛΕΙΝΗΔΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ
Τυπε ακου...δεν μου χρειαζεται το κοσμο για να καταλαβω την ζωη..ουτε θα μου λυσουν στο κοσμο κανενα προβλημα,και ουτε και ψυχαναλητη χρειαζομαι,αν χρειαστω ξερω που να βρω.. δεν ειπα ουτε εννοεισα κατι τετοιο
Ασε τα παιδακια εκει να λενε τα δικα τους της ηλικιας τους..
Τα οποια συναισθηματικα προβληματα εχεις κατσε λυστα βρεστα με τον εαυτο σου μονος σου... Αυτο καταλαβες εσυ ? Το να μπαινεις εκει και να ψαχνεις το οτιδηποτε μεσα απο τις αληθειες και τα ψεματα που ποσταρουν επι το πλειστον πιτσιρικια κλεισμενα μεσα σε ενα διαμερισμα χωρις καμεια επαφη με τον εξω κοσμο με την πραγματικη ζωη ειναι τουλαχιστον αφελες...
Την ζωη την εχω ζησει σε πολυ αντιξοες συνθηκες και καταστασεις που δυσκολα ξεπερνας μονος σου και εχω δει πολλα
και ακομη μαθαινω πολλα μεσα απο την ζωη και τα βιωματα .....
ΔΕΝ αντιλλεγω σε κατι απο αυτα που λες αλλα δεν με αφορουν κιολας οπως νομιζεις
ο βαθμος δυσκολιας κατανοησης μεταξυ ενος τοπικ γ κοροιδεμα κ ενος σοβαρου ειναι μεγαλος ε?!
Μα δεν θα το κανεις για την καυλα...αλλα για τα φραγκα..![]()
πιστεψε με ξερω καλυτερα απο σενα σε αυτο το θεμα. ;)ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΛΕΙΝΗΔΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧπλακα πλακα τυπε... αυτη του ειπε να της βαλει χερι "πιασε μου το σορτσακι"
και αυτος την κοιταζε σαν μαλακας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Περικαλω ...να τηρηθει σηρα προτεραιοτητας...αμα δεν εχω δουλεια θα σας ενημερωσω![]()
ο βαθμος δυσκολιας κατανοησης μεταξυ ενος τοπικ γ κοροιδεμα κ ενος σοβαρου ειναι μεγαλος ε?!
σειραΠερικαλω ...να τηρηθει σηρα προτεραιοτητας...![]()
Αγια....πως το επαθες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα δεν λεω????
λιγο το κατρουλιο ηταν το μελανο σημειο της υποθεσης... ε νταξει... πιασε λιγο εκει αποκλειεται να ειχε κατουρηθει ολοκληρη
και μετα πιασε και κωλο....
Αγια....πως το επαθες.....
ξαναλεω κατι απλως... ;)Τον εαυτο σου ποσταρειs βρε???![]()
![]()
Το επιασες το νοημα...φιλε εχω πολλα προσωπα εγω![]()
![]()
την μια μπορω να στο παιξω καμμενος μπουρδελιαρης
την αλλη γκομενιαρης![]()
![]()
![]()
ποικιλια δικιε μου.