Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Γεννημενη εμπορος εισαι γυναικαρα μου!!!  :rockon: :rockon:

Τετοια ελεγες και στις πελατισες στο βρακαδικο? Γιαυτο πηγε απατο? :2funny:

Παραμυθιαζε τις πελατισες οτι αν βαλουν το ταδε βρακι θα δουν χαρα στα σκελια τους....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παραμυθιαζε τις πελατισες οτι αν βαλουν το ταδε βρακι θα δουν χαρα στα σκελια τους....
οχι τους ελεγε οτι ειναι θεες και το χρυσο μουνι τους πρεπει να φορα χρυσο βρακι  :rockon: :rockon: :rockon:

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εισαι τυφλος? Ολες αυτες οι κοντες-χοντρες που μοιαζουν με βαρελια εκει εξω τι ειναι? Και οταν βρεις μια ομορφη, διαπιστωνεις συνηθως πως δεν παει καλα στα μυαλα.
Εγω βαρέλια δεν βλέπω, που πας και τα βλέπεις εσύ? Όποτε θες σου γνωρίζω κιόλας

Επισκέπτης
Μαστερακο, μην κανω να βαλω φωτορεπορταζ απο καμακι στο μπελαρους γιατι δεν θα ξερεις που να κρυφτεις για να τον παιξεις λεμεεεεε

:rockon: :rockon:
Ναι βρε Μεμάκι μου δώσε δώσε..έχω ξεχάσει τι ήταν στην μόδα το 1980..Όι ρωσίδες πάντα τιμούν την δεκαετία του 80 με τις εξαίρετες επιλογές τους στο ντύσιμο.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Παντως το κυριο προβλημα της νεο-ελληνιδας ειναι οι απαιτησεις της και η ψηλομυτιαση της. Τωρα που ερχεται πεινα βεβαια, ισως η μεγαλομανια της να παψει, και να καταλαβει πως η ζωη ειναι απλη.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ναι βρε Μεμάκι μου δώσε δώσε..έχω ξεχάσει τι ήταν στην μόδα το 1980..Όι ρωσίδες πάντα τιμούν την δεκαετία του 80 με τις εξαίρετες επιλογές τους στο ντύσιμο.
Μαναρι, χαρτομαντηλα εχεις μαζι σου? θα ριξεις πολυ κλαμα, σε προειδοποιω...  :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυροβαρελα τυπε...και αν πεσεις σε κανα πιο σουλουπομενο ειναι κενου περιεχομενου..

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Για πηγαινε στο ξενοδοχειο Ληντρα Μαριοτ ,που εχει τωρα γκρουπ με πλουσιες Ρωσιδες ,και τα ξαναλεμε !

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οντως μαλακα...απιστευτο!!!και κουκλα να ειναι 9 στις 10 φορες το ντυσιμο τους σου προκαλει την αισθηση οτι απο καπου θα ξεπεταχτει ο Μπιλιας με την μηχανη!

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Χθες βραδι ειδα κατι φακλανες με κατι μια χαρα παιδια, και απορησα. Φιλε ντυμενες πολλες εινα ωραιες. Μολις βγουν τα ρουχα βλεπεις τι παιζει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οντως μαλακα...απιστευτο!!!και κουκλα να ειναι 9 στις 10 φορες το ντυσιμο τους σου προκαλει την αισθηση οτι απο καπου θα ξεπεταχτει ο Μπιλιας με την μηχανη!
Συμφωνώ!!! :sunglasses:

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οχι τους ελεγε οτι ειναι θεες και το χρυσο μουνι τους πρεπει να φορα χρυσο βρακι  :rockon: :rockon: :rockon:

Τι να λεμε τωρα, μας εχει δειξει εδω μεσα τι μυαλα κουβαλαει. Μας ελεγε διαφορα γεματη περηφανεια κιολας λες και ηταν κατορθωμα.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βλεπω αυτο το Θρεντ εφτασε στις 2330 σελιδες...

Ακρη ομως δεν βγηκε
Και πως να βγει μιας και μιλαμε για τις πιο παραδοσιακες πουτανες του δυτικου κοσμου.
Αν προσθεσουμε και την ανοργασμικοτητα τους... Χεστα να παν στο διαολο

Στην Ελλαδα η μανα μεγαλωνει την κορη με το "μοτο": <<προσεχε μωρη μην παρεις κανα ξεβρακωτο>> ενω οταν λενε <<καλο παιδι να 'ναι πανω απ'ολα...>> εννοουν "βρες ενα μαλακα να'χει & λεφτα"...

Για να μην πω και το κορυφαιο <<μωρη, μην ανοιξεις τα ποδια στον οποιονδηποτε...>>

Φυσικα και ο πατερας συνεβαλε,γιατι ηθελε τον γιο του γαμια ενω την κορη παρθενα.Οι πατρικες "αντιστασεις" τεινουν να εξαφανιστουν βεβαια πια,γιατι τελικα υπερισχυσε η "αποψη" του μουνιου.

Ειναι θλιβερο για τις γυναικες να προσπαθουν ακομα να "πουλησουν" τον εαυτο τους,με ανταλαγμα την τεκνοποιηση & τη σταθερη ζωη,διαλεγοντας αυτον που θα τους παρεχει πορους & ασφαλεια και οχι αυτον που αναστατωνει την καρδια τους...
Οσο αφορα την "θυληκοποιηση" του ανδρα,αυτο εχει να κανει με την προσπαθεια του να γινει αρεστος και να παρακαμψει,το δυνατον,τον ανταγωνισμο.
Ο "ξεδοντιασμενος κυνηγος" ανδρας,υποχειριο της μαμας του,δεν μπορει να αντεξει στην επελαση του μουνιου στην Ελλαδα...
Εν τελη ειμαστε "πεταμενα λεφτα"

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΕΛΑΡΟΥΣ

φωτορεπορταζ:Μεμακος

οι φωτογραφιες θα διαγραφουν σε 5 λεπτα, οποιος προλαβει προλαβε...

Κατ αρχας οι ρωσσιδες ειναι κοπελες προσχαρες και ευγενικες, παντα σου μιλουν και σου δινουν την δυνατοτητα αμα εισαι ενταξει να τις κατακτησεις.... ενα απο τα καλα μερη για να βρεις ομορφα και μονα κοριτσια ειναι το παρκο

edit:foto deleted

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Οι ελλεηνιδες  έχουνε ξεφύγει τελείως ....  Γνωστή μου πολύ μέτρια εμφανισιακά που βγαίνει κάθε  βδομάδα 2-3 φορές με φίλες της (αν βγάλει την σπάτουλα ξερνάς ), κάθε φορά τρώει πέσιμο  και μοιράζει ακύρα σε όλους ανεξαρτήτως εμφάνισης ......  νομίζουν οτί αυτό που προσφέρουν έχει τεράστια αξία  και έχουν καβαλήσει απιστευτα το καλάμι οι ελλεηνίδες ! μια είναι η λύση γαμήσι και ξύλο

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Πλακα πλακα οι ρωσσιδες πολυ κιτσαριο.

Δευτερατζες.

Οι ελλεινιδες βεβαιως ειναι πλεον σαν τα αλμπανια. Κανουν κρα οτι ειναι αγαμητες και ντυνονται οπως ναναι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αφου λοιπον κανεις το πρωτο βημα στο παρκο, της κλεινεις ενα ραντεβου για αργοτερα για να ετοιμαστει και να την βγαλεις εξω.Παντα πας και την παιρνεις απο το σπιτι της!!!

σημ.προσεξτε το αναχρονιστικο ντυσιμο που θυμιζει ταινειες του '80, που λεει και το Αλιντι

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ακομη και στην πρωτη γνωριμια, ακομη και αν ειναι απασχολημενη, η Ρωσσιδα παντα θα σου δειξει οτι εσυ εισαι το νουμερο ενα και οτι παντα εισαι στο μυαλο της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom