stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δωσε δωσεΜαστερακο, μην κανω να βαλω φωτορεπορταζ απο καμακι στο μπελαρους γιατι δεν θα ξερεις που να κρυφτεις για να τον παιξεις λεμεεεεε
δωσε δωσεΜαστερακο, μην κανω να βαλω φωτορεπορταζ απο καμακι στο μπελαρους γιατι δεν θα ξερεις που να κρυφτεις για να τον παιξεις λεμεεεεε
Πάλι θες να ,πάλις θες να ;;;δωσε δωσε
Γεννημενη εμπορος εισαι γυναικαρα μου!!!
Τετοια ελεγες και στις πελατισες στο βρακαδικο? Γιαυτο πηγε απατο?
οχι τους ελεγε οτι ειναι θεες και το χρυσο μουνι τους πρεπει να φορα χρυσο βρακιΠαραμυθιαζε τις πελατισες οτι αν βαλουν το ταδε βρακι θα δουν χαρα στα σκελια τους....
Εγω βαρέλια δεν βλέπω, που πας και τα βλέπεις εσύ? Όποτε θες σου γνωρίζω κιόλαςΕισαι τυφλος? Ολες αυτες οι κοντες-χοντρες που μοιαζουν με βαρελια εκει εξω τι ειναι? Και οταν βρεις μια ομορφη, διαπιστωνεις συνηθως πως δεν παει καλα στα μυαλα.
Ναι βρε Μεμάκι μου δώσε δώσε..έχω ξεχάσει τι ήταν στην μόδα το 1980..Όι ρωσίδες πάντα τιμούν την δεκαετία του 80 με τις εξαίρετες επιλογές τους στο ντύσιμο.Μαστερακο, μην κανω να βαλω φωτορεπορταζ απο καμακι στο μπελαρους γιατι δεν θα ξερεις που να κρυφτεις για να τον παιξεις λεμεεεεε
Εγω βαρέλια δεν βλέπω, που πας και τα βλέπεις εσύ? Όποτε θες σου γνωρίζω κιόλας
Μαναρι, χαρτομαντηλα εχεις μαζι σου? θα ριξεις πολυ κλαμα, σε προειδοποιω...Ναι βρε Μεμάκι μου δώσε δώσε..έχω ξεχάσει τι ήταν στην μόδα το 1980..Όι ρωσίδες πάντα τιμούν την δεκαετία του 80 με τις εξαίρετες επιλογές τους στο ντύσιμο.
Τυροβαρελα τυπε...και αν πεσεις σε κανα πιο σουλουπομενο ειναι κενου περιεχομενου..Εγω βαρέλια δεν βλέπω, που πας και τα βλέπεις εσύ? Όποτε θες σου γνωρίζω κιόλας
Ναι βρε Μεμάκι μου δώσε δώσε..έχω ξεχάσει τι ήταν στην μόδα το 1980..Όι ρωσίδες πάντα τιμούν την δεκαετία του 80 με τις εξαίρετες επιλογές τους στο ντύσιμο.
Ναι βρε Μεμάκι μου δώσε δώσε..έχω ξεχάσει τι ήταν στην μόδα το 1980..Όι ρωσίδες πάντα τιμούν την δεκαετία του 80 με τις εξαίρετες επιλογές τους στο ντύσιμο.
Εγω βαρέλια δεν βλέπω, που πας και τα βλέπεις εσύ? Όποτε θες σου γνωρίζω κιόλας
Συμφωνώ!!!
οντως μαλακα...απιστευτο!!!και κουκλα να ειναι 9 στις 10 φορες το ντυσιμο τους σου προκαλει την αισθηση οτι απο καπου θα ξεπεταχτει ο Μπιλιας με την μηχανη!
οχι τους ελεγε οτι ειναι θεες και το χρυσο μουνι τους πρεπει να φορα χρυσο βρακι
οντως μαλακα...απιστευτο!!!και κουκλα να ειναι 9 στις 10 φορες το ντυσιμο τους σου προκαλει την αισθηση οτι απο καπου θα ξεπεταχτει ο Μπιλιας με την μηχανη!