Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οχι ρε συ. Με το να πιασεις κουβεντα σε ενα μπαρακι. Αυτο. Και δεν μιλαω για πουτανες εννοω που το εχουν επαγγελμα. Κρα κανουν εξω , απο 20 ως 40+

Ρε φιλε δεν ξερω αν ειμαι πολυ εκλεκτικος, αλλα δυσκολα βρισκω καποια να μου αρεσει πολυ. Ειναι ολες ιδιες ρε γαμωτο στην πλειοψηφια τους. Βαρεθηκα το ιδιο και το ιδιο. Υπαρχουν ενδιαφερομενες που περιμενουν να κοιταξω προς την μερια τους, αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, και επειδη οπου ακους πολλα κερασια (μεγαλα λογια για το κρεβατι), κρατα μικρο καλαθι (μουφα γαμησι στο τελος), τις γραφω στα αρχιδια μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε φιλε δεν ξερω αν ειμαι πολυ εκλεκτικος, αλλα δυσκολα βρισκω καποια να μου αρεσει πολυ. Ειναι ολες ιδιες ρε γαμωτο στην πλειοψηφια τους. Βαρεθηκα το ιδιο και το ιδιο. Υπαρχουν ενδιαφερομενες που περιμενουν να κοιταξω προς την μερια τους, αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, και επειδη οπου ακους πολλα κερασια (μεγαλα λογια για το κρεβατι), κρατα μικρο καλαθι (μουφα γαμησι στο τελος), τις γραφω στα αρχιδια μου.
ελα ρε μπραντ πιτ!!!ποτε γυριζεις την επομενη ταινια δικε μου; :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μα εισαι ενας ακομα μαλακας με πολλα κομπλεξ.

Απλα σε πειραζει οτι θα το ακουσεις κιολας.

Ακριβως ιδιος οπως οι Ελλεινιδες.
κομπλεξ τυπε μου εχουν αυτοι που εχουν φλωμοσει στην χυλοπιτα απο τις ελληνιδες,και απο την απογοητευση τους τις εβγαλαν ελλεινιδες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
κομπλεξ τυπε μου εχουν αυτοι που εχουν φλωμοσει στην χυλοπιτα απο τις ελληνιδες,και απο την απογοητευση τους τις εβγαλαν ελλεινιδες.

Για να εφαγαν χυλοπιτα, θα εκαναν μαλακια.

Ετερον εκατερον.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Κατι σιγουρα δεν παει καλα με τις νεες κοπελες σημερα. Και εχει να κανει με την ανατροφη τους. Για αυτο και τρωνε κραξιμο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σιγα , οι αλβανιδες ποιο ωρεες ειναι....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κατι σιγουρα δεν παει καλα με τις νεες κοπελες σημερα. Και εχει να κανει με την ανατροφη τους. Για αυτο και τρωνε κραξιμο.

Το προβλημα ειναι αμοιβαιο ρε.

Εχεις δει τι τυπακια κυκλοφορουν?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για να εφαγαν χυλοπιτα, θα εκαναν μαλακια.

Ετερον εκατερον.
ε λογικο ειναι.οταν εισαι 40+ και την πεφτεις σε 18χρονο.και μετα απο πανω την λες και ελλεηνιδα.με τα ματια μου εχω δει απειρες τετοιες περιπτωσεις.και αν τυχει τελικα ο 40χρονος να χτυπησει κανα 18-χρονο 20-χρονο,και αυτο του τρωει τα λεφτα,γιατι για αυτο θα ειναι μαζι του,οχι για κατι αλλο,μετα την λεει παλι ελλεηνιδα,γιατι του καθεται αυτη τη φορα,αλλα του τρωει τα λεφτα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ε λογικο ειναι.οταν εισαι 40+ και την πεφτεις σε 18χρονο.και μετα απο πανω την λες και ελλεηνιδα.με τα ματια μου εχω δει απειρες τετοιες περιπτωσεις.και αν τυχει τελικα ο 40χρονος να χτυπησει κανα 18-χρονο 20-χρονο,και αυτο του τρωει τα λεφτα,γιατι για αυτο θα ειναι μαζι του,οχι για κατι αλλο,μετα την λεει παλι ελλεηνιδα,γιατι του καθεται αυτη τη φορα,αλλα του τρωει τα λεφτα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Οι 40χρονοι δεν τις λενε ελλεινιδες.

Η γενια των 20-30 ειναι αυτη που το τραβαει αυτο.

Εισαι εκτος πραγματικοτητας.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σεβασμος στης επιλογες τον αλλων να υπαρχει....

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Το προβλημα ειναι αμοιβαιο ρε.

Εχεις δει τι τυπακια κυκλοφορουν?

Ναι εχεις δικιο. Αλλα δεν φταιω να πληρωνω τα σπασμενα του καθε μαλακα. Ουτε μια κοπελα φταιει να πληρωνει τα σπασμενα μιας μαλακισμενης πρωην. Και εδω αρχιζει το δυσκολο, δηλαδη να βρεις καποιον που να φερθει καλα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για ολα οσα λετε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
σεβασμος στης επιλογες τον αλλων να υπαρχει....

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom