Επισκέπτης
σιγα μη βαλω φωτο τα βυζα μου
δεν ειναι προς διαφημιση το προϊον
1 πουλάκι μου είπε ότι είσαι χονδρή....ε και από τη στιγμή που είσαι χονδρή να τα βράσουμε τα βυζιά σου όσο μεγάλα και να είναι
σιγα μη βαλω φωτο τα βυζα μου
δεν ειναι προς διαφημιση το προϊον
ειναι βιολογικη μοναδα...δεν ανηκουμε στις πολυεθνικες εμεις κυριος...δεν διαφημιζομεθα...
1 πουλάκι μου είπε ότι είσαι χονδρή....ε και από τη στιγμή που είσαι χονδρή να τα βράσουμε τα βυζιά σου όσο μεγάλα και να είναι
Αχαααα!!!!! Ελευθέρας βοσκής υποθέτω!!!!! Ενδιαφέρον!!!!!!!!
θελω ειλικρινα να μου πεις...για ποιο λογο...εβαζες το κεφαλι σου στα 23 σου στα σουτιεν της μανα σου
μα... για να δω αν χωράει
δεν ειμαι χονδρη....ειμαι απλα κοντη για τα κιλα μου
αμερικανικη γεωργικη σχολη, εβολ κτλ κτλ
Κατάλαβα μωρό μου, ΒΛΑΧΑΡΑ.
στην αλιντισσα αλλα ειχε κλειδωμενα τα πμ της....απευθυνσου στο ΚΕΠ της περιοχης σου
Αναπληρωματικη υπαρχει? Αλλιως τι να κανω στο ΚΕΠ. Να ρωτησω εκει για βυζοσκαμπιλα?
δεν ειμαι χονδρη....ειμαι απλα κοντη για τα κιλα μου
αμερικανικη γεωργικη σχολη, εβολ κτλ κτλ
Τέσπα...ας πούμε ότι είσαι κοντούλα...ένιγουέι...βάλε φώτο τα πατούσια σου,να τα δούμε.....
μπα....απεχω μακραν χρωματικως
χαχαχαχαχαχα τι καλος που εισαιιιιι και μεγαλοψυχος....ευχαριστω
Ελλεεινίδα ρε παιδί μου.Τέλος.Είμαστε απλά μοναδικές.Δηλαδή? Είστε ερυθρόδερμη Αμερικανή? Αφρικανή ή μήπως Ασιάτισα ?
Δηλαδή? Είστε ερυθρόδερμη Αμερικανή? Αφρικανή ή μήπως Ασιάτισα ?
Παρακαλώ....περιμένουμε φώτο
πτωχος ταπεινος και καταφρονεμενος τουρκοσπορος....οι βλαχουλες ειναι λευκες με κοκκινα μαγουλακια ενιοτε λιγες φακιδες και ενιοτε ανοιχτοχρωμα ματια....καμια σχεση
σε λαθος μελος τα λες
μπορεις να απευθυνθεις και στο ΙΝΚΑ ή στο συνηγορο του πολιτη
πτωχος ταπεινος και καταφρονεμενος τουρκοσπορος....οι βλαχουλες ειναι λευκες με κοκκινα μαγουλακια ενιοτε λιγες φακιδες και ενιοτε ανοιχτοχρωμα ματια....καμια σχεση
σε λαθος μελος τα λες
...Γιατί ΜΩΡΗ?? Έχουμε κανα πρόβλημα να τις τα χώσουμε στα ίσα?? Άι κατούρα όρθια...
Ελλεεινίδα ρε παιδί μου.Τέλος.Είμαστε απλά μοναδικές.