Επισκέπτης
καμαρωσαμε αντρες ομως ε? Να λειπει η Αλιντισσα και να εχουν πιασει το φτυαρι οι καρακατινες. Ου ρε ! Κλουβια αρχιδια
Αυτο το εχω πει και στους
κυριους κυριους κυριους αξιοτιμους
"συναγωνιστες" οι οποιοι μπαινουν εδω μεσα
και σας ζαλιζουν στα πι εμς.
Απλα σε ευχαριστω που το λες και μονη σου
μπας και βαλουν μυαλο , να συμφωνουμε και σε κατι
καμαρωσαμε αντρες ομως ε> Να λειπει η Αλιντισσα και να εχουν πιασει το φτυαρι οι καρακατινες. Ου ρε ! Κλουβια αρχιδια
καμαρωσαμε αντρες ομως ε> Να λειπει η Αλιντισσα και να εχουν πιασει το φτυαρι οι καρακατινες. Ου ρε ! Κλουβια αρχιδια
οσο για το που γαμιεσαι, να απαντησεις σε αυτους που ισχυριζονται οτι ξερουν. Εμενα, στα αρχιδια μου.
Για δώσε λεπτομέρειες για το τατού
[move] [/move]
ακριβη μαρκα το φεστινα;
Κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο στο φόρουμ γιατί πολύ απλά δεν ισχύει.Οι κοτούλες στα πμ ίσως να ισχυρίζονται διάφορα ..δεν γνωρίζω απο κότες ..Εσύ έχεις πετάξει κατα καιρούς οτι εχεις γαμήσει 3-4 κοπέλες απο δω μέσα ,είχες ανοίξει και thread μάλιστα αλλά απο ότι θυμάμαι είχες φάει πολύ κράξιμο.πρεπει οποσδηποτε να μας κανεις μια διαλεξη τις εστι μουνι......χαχαχαχ...αναμενουμε ολοι....
οσο για το που γαμιεσαι, να απαντησεις σε αυτους που ισχυριζονται οτι ξερουν. Εμενα, στα αρχιδια μου.
3,5άρι?...Απορρίπτεσαι...από 5 και πάνω...Μουνίτσα είσαι εδώ??
Ρε ανατόλ...τι σου αρέσει από τις ανατολίτισες...είναι εντελώς μουρόχαβλες
και τα πμ της γιατι τα ειχε κλειδωσει??
ποιοι της στελνανε αφου ολοι την κραζουν???
οχι κραξιμο....... αλλα λιγα απο αυτα του χαμε βαλει....Κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο στο φόρουμ γιατί πολύ απλά δεν ισχύει.Οι κοτούλες στα πμ ίσως να ισχυρίζονται διάφορα ..δεν γνωρίζω απο κότες ..Εσύ έχεις πετάξει κατα καιρούς οτι εχεις γαμήσει 3-4 κοπέλες απο δω μέσα ,είχες ανοίξει και thread μάλιστα αλλά απο ότι θυμάμαι είχες φάει πολύ κράξιμο.
...Πλλάκα με κάνεις και συ ρε?? Σ έχει βάλει κάτω κανα μωρό από Ρωσία ή Τσεχία να πεις το Δεσπότη Παναγιώτη??
εγω το πηρα απο πρεζονι δυο κατοσταρικα.....Ένα δαγκωμένο μήλο..... ;)
Και φυσικά άτριχος ο κύριος Γιώργος (έτσι την λένε)
4 χιλιάρικα το πήρε
καμαρωσαμε αντρες ομως ε? Να λειπει η Αλιντισσα και να εχουν πιασει το φτυαρι οι καρακατινες. Ου ρε ! Κλουβια αρχιδια
Ένα δαγκωμένο μήλο..... ;)
Και φυσικά άτριχος ο κύριος Γιώργος (έτσι την λένε)
4 χιλιάρικα το πήρε
...Γιατί ΜΩΡΗ?? Έχουμε κανα πρόβλημα να τις τα χώσουμε στα ίσα?? Άι κατούρα όρθια...
Κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο στο φόρουμ γιατί πολύ απλά δεν ισχύει.Οι κοτούλες στα πμ ίσως να ισχυρίζονται διάφορα ..δεν γνωρίζω απο κότες ..Εσύ έχεις πετάξει κατα καιρούς οτι εχεις γαμήσει 3-4 κοπέλες απο δω μέσα ,είχες ανοίξει και thread μάλιστα αλλά απο ότι θυμάμαι είχες φάει πολύ κράξιμο.
παρακαλω???