Eνοειτε πως σε οσες κοπέλες πεις οτι πας σε πουτάνες θα σε υποτιμισουν και θα προσπαθησουν να σου ριξουν το ηθικο οπως και πολλοι μουνοδουλοι των ελληνιδων που τους κανουν ολα τα χαρτιρια,ξερεις σου λένε φρασεις τυπου << κοψε της πουτάνες, βρες καμια γκομενα>> υποβαθμιζουν τον αγοραιο ερωτα επειδη ειναι επι πληρωμη και οτι οποιος γαμαει καποια γκομενα ειναι τυπος και μαγκας ,αλλα ταυτοχρονα και αυτος χαλαει χρηματα και περισσοτερα μαλιστα.
Εχω παει μερικες φορες και με ελληνιδες και θελω να πω πως δεν εντυπωσιατικα και ιδιαιτερα ,και απο αποψη καθαριοτητας που εχουν διοτη γαμιουνται ασυστολα και ακαποτα με τοσους, και απο την αποψη ποιοτητας σεξ δηλαδη δεν μπορουσαν να μου πραγματοποιησουν καποιες σεξουαλικες φαντασιωσεις οπως ποδολαγνεια που δεν εχουν ιδεα καν τι ειναι κλπ κλπ, ενω καποια στουντιοκοπέλα θα μπορουσε να μου κανει τα ονειρα πραγματικοτητα. Ναι μεν εχω κοψει της ελληνιδες εδω και καιρο διοτη δεν εχω και τρελη οικονομικη ανεση να της βγάζω να της κερναω και να της πληρωνω το ξενοδοχειο οπου θα την γαμησω,αλλα θα κανω σχεση με καποια μονο εαν μου εχει πεσει το λοτο ( εμφάνηση,χαρακτηρας,οριμοτητα) πραγμα που ειναι σπανιο στης ελληνιδες.