Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ελλεεινες και ελλεεινιδες καλα να παθουν.
Δεν ειμαι αυτος που λες
ρε κοσμοβλακομουτρο
ΚΟΣΜΟΣΑΛΙΑΡΗ βλακα κοπανε που μπηκες να βρεις γκομενα παλιολιγουρι
Οσο για σενα μουνιτσα
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ,
ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΠΟΛΝΤΕΜΟΡΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ
Ας μάθει πρώτα τι είναι μουνί και θα έρθει και το γαμήσι ..Ως τότε πρέπει να μάθει πρώτα τι εστί μουνί.
Μπολντακι μου άκου λίγο.. Το μουνί είναι μια χαραμάδα που βρίσκεται χαμηλά ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας.Όταν το βρείς ..θα περάσουμε στο επόμενο μάθημα.
Κι εσύ χρυσό μου...κι εσύ...πρέπει να γαμησεις..ΝΑ ΓΑ ΜΗ ΣΕΙΣ..Α ΜΕ ΣΑ
ΑΜΕΣΑ
ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ .......ρε παπαρα, μονο εφιαλτης εισαι απο ολα αυτα που λες.
το θεμα εδω δεν ειναι τα ιντερνετικα γαμησια. Αυτα γινονατι χρονια, σε χιλιαδες σάιτ. και ειναι θεμιτα, απολυτα.
το θεμα ειναι τι σκατα γυναικα ειναι αυτη που μπαινει εδω , 20 ωρες το 24ωρο με γνωμη επι παντος επιστητου και - δια γυμνού οφθαλμού- συμπτωματα ψυχονευρωτικης καταρευσης και κενοτητας. Αυτο δεν σημαινει οτι στο σαιτ, ενιοτε, δεν εχουν πει και νορμαλ κυριες, λιγο περιεργες και βιτσιοζες, που εχουν προσφερει το αιδιο τους σε ορισμενουςν απο τους 100δες συναδελφους που ορμησαν και με μεγαλη επιτυχια, μαλιστα. ατες ηρθαν, ειδον και απηλθαν οπως συμβαινει σε καθε ''φαση'' που ερνανε τυ ειδους αυτου οι γυναικες. δεν θρονιαστηκαν 22 ωρες/24ωρο. πειραματιστηκαν και εφυγαν.
το ιδιο θα ελεγα και για ενα αντρα που περναει 20 ωρες την ημερα το 24ωρο στο κοσμο και εχει γνωμη για καθε επιστητο που λενε τα κοριτσια εκει.
ρε μαλακα ο λακι στραικερ εισαι ;και δεν το λες τοσο καιροΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ,
πάντα προσέχω πως μιλάω, είμαι ευγενικός τυπος. αφου μιλούσαμε περί μουνιού ,κώλου κτλ τα ρωταω ευγενικά ποια είναι η αποψη σας για τους άδρες που πάνε σε οίκους ανοχής???(ακριβώς έτσι διατύπωσα την ερώτηση)Ωραιος ρε, με γκομενες για καφε και να θες να συζητησεις για μπουρδελα
Μολις πεις αυτη τη λεξη αυτοματα σε σταμπαρουν για βρωμιαρη σιγουρα θα ανοιξαν και συζητηση μεταξυ τους πως να σε
κανουν περα
πάντα προσέχω πως μιλάω, είμαι ευγενικός τυπος. αφου μιλούσαμε περί μουνιού ,κώλου κτλ τα ρωταω ευγενικά ποια είναι η αποψη σας για τους άδρες που πάνε σε οίκους ανοχής???(ακριβώς έτσι διατύπωσα την ερώτηση)
Αλλα πέρα από αυτο ξέρεις τι παρατηρώ?? Αυτές μιλούν με μια απίστευτη χυδαιότητα και αγένεια και μόλις μιλήσεις και εσύ έτσι το παίζουν θιγμένες......Κάνε δουλειά σου ρε φιλαράκι αθόρυβα...Γιατί έδωσες στα τσόκαρα το δικαίωμα να σε σχολιάζουν?
πάντα προσέχω πως μιλάω, είμαι ευγενικός τυπος. αφου μιλούσαμε περί μουνιού ,κώλου κτλ τα ρωταω ευγενικά ποια είναι η αποψη σας για τους άδρες που πάνε σε οίκους ανοχής???(ακριβώς έτσι διατύπωσα την ερώτηση)
Αλλα πέρα από αυτο ξέρεις τι παρατηρώ?? Αυτές μιλούν με μια απίστευτη χυδαιότητα και αγένεια και μόλις μιλήσεις και εσύ έτσι το παίζουν θιγμένες...
και που ξέρεις εσύ τι εγινες στη συνεχεια???? ;) ;)σε είπανε πουτάνο? :o :o
γιατί εσύ τις είπες πουτάνες, τι ήθελες, να σου πάρουν πίπα από ευγνωμοσύνη?
Ωραιος ρε, με γκομενες για καφε και να θες να συζητησεις για μπουρδελα
Μολις πεις αυτη τη λεξη αυτοματα σε σταμπαρουν για βρωμιαρη σιγουρα θα ανοιξαν και συζητηση μεταξυ τους πως να σε κανουν περα