Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ελλεεινες και ελλεεινιδες καλα να παθουν.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Δεν ειμαι αυτος που λες
ρε κοσμοβλακομουτρο
ΚΟΣΜΟΣΑΛΙΑΡΗ βλακα κοπανε που μπηκες να βρεις γκομενα παλιολιγουρι

Οσο για σενα μουνιτσα
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ  ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ,
ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΠΟΛΝΤΕΜΟΡΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε παπαρα, μονο εφιαλτης εισαι απο ολα αυτα που λες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ας μάθει πρώτα τι είναι μουνί και θα έρθει και το γαμήσι ..Ως τότε πρέπει να μάθει πρώτα τι εστί μουνί.

Μπολντακι μου άκου λίγο.. Το μουνί είναι μια χαραμάδα που βρίσκεται χαμηλά ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας.Όταν το βρείς ..θα περάσουμε στο επόμενο μάθημα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το επομενο μαθημα ποιο θα ναι??? Για να προετοιμαστω απο τωρα  :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.373
Πόντοι
506
το θεμα εδω δεν ειναι τα ιντερνετικα γαμησια. Αυτα γινονατι χρονια, σε χιλιαδες σάιτ. και ειναι θεμιτα, απολυτα.

το θεμα ειναι τι σκατα γυναικα ειναι αυτη που μπαινει εδω , 20 ωρες το 24ωρο με γνωμη επι παντος επιστητου και - δια γυμνού οφθαλμού- συμπτωματα ψυχονευρωτικης καταρευσης και κενοτητας. Αυτο δεν σημαινει οτι στο σαιτ, ενιοτε, δεν εχουν πει και νορμαλ κυριες, λιγο περιεργες και βιτσιοζες, που εχουν προσφερει το αιδιο τους σε ορισμενουςν απο τους 100δες συναδελφους που ορμησαν :2funny: και με μεγαλη επιτυχια, μαλιστα. ατες ηρθαν, ειδον και απηλθαν οπως συμβαινει σε καθε ''φαση'' που ερνανε τυ ειδους αυτου οι γυναικες. δεν θρονιαστηκαν 22 ωρες/24ωρο. πειραματιστηκαν και εφυγαν.

το ιδιο θα ελεγα και για ενα αντρα που περναει 20 ωρες την ημερα το 24ωρο στο κοσμο και εχει γνωμη για καθε επιστητο που λενε τα κοριτσια εκει.

...Έτσι είναι...Άμα βρουν κανα ΣΑΛΙΑΡΗ χορηγό, σου τη λεν κι από πάνω...Μόνο στην ψωροκώσταινα μπορεί να έχουν λόγο τέτοιες γυναίκες...Αλλού τους κόβουν την κλειτορίδα...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Περιστατικό που συνέβη σήμερα. Σήμερα το μεσημεράκι πίνω καφεδάκι με 3 κοριτσόπουλα 20 χρόνων. Σε μά φάση λέει το ένα κοριτσακι ότι έχει περίοδο στην άλλη και το λέει δυνατά. Πάντα ξενερώνω, όταν ακουω γυναίκα να λέει ότι έχει περίοδο.Εν πάση περιπτώσει έδειξα λιγάκι ενοχλημένος και τεχνηέντως προσπα΄θουσα να κατευθύνω την συζήτηση στο φλέγον θέμα ,δηλαδή το πήδημα. Έχουμε και λέμε μερικοί τύποι λένε εδώ μέσα λένε ότι κολλάνε κονδυλώματα από γκόμενες . Λοιπόν και τα 3 πιπινάκια γαμιούνται κατά τα λεγόμενα τους χωρίς καπότα. λοίπον ακολούθησε μια συζήτηση που με μαεστρία προσπαθουσα να ανάψω, Συμπεράσματα τα 20 χρόνα πιπινακια γαμιούνται αβέρτα, ακάποτα και από όλες τις τρυπούλες. Μετά  προσπάθησα να μεταφερω τη συζήτηση στα μπουρδέλα . όπου παρόλο που αυτά γαμιούνται ασύστολα, κατηγορούσαν τους άνδρες που πάνε στα μπουρδέλα. Προσπαθουσα να τους καταδείξω με ποια λογική τους κατηγορούν αφού και αυτα πουτανίζουν . Εκει σε μία φάση το ένα πιπινάκι προσεβλήθη , αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι γούσταρε . Συμπέρασμαμ μάγκες μπουκάρατε στα πανεπιστήμια, ειδικά σε φιλοσοφικές , παιδαγωγικά υπάρχει πολύ πράγμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πουτανες ολες..... :2funny: :2funny: :2funny:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ωραιος ρε, με γκομενες για καφε και να θες να συζητησεις για μπουρδελα

Μολις πεις αυτη τη λεξη αυτοματα σε σταμπαρουν για βρωμιαρη σιγουρα θα ανοιξαν και συζητηση μεταξυ τους πως να σε κανουν περα

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Μολις πεις αυτη τη λεξη αυτοματα σε σταμπαρουν για βρωμιαρη σιγουρα θα ανοιξαν και συζητηση μεταξυ τους πως να σε
κανουν περα
πάντα προσέχω πως μιλάω, είμαι ευγενικός τυπος. αφου μιλούσαμε περί μουνιού ,κώλου κτλ τα ρωταω ευγενικά ποια είναι η αποψη σας για τους άδρες που πάνε σε οίκους ανοχής???(ακριβώς έτσι διατύπωσα την ερώτηση)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Φιλοσοφημενες πουτανες :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.373
Πόντοι
506
πάντα προσέχω πως μιλάω, είμαι ευγενικός τυπος. αφου μιλούσαμε περί μουνιού ,κώλου κτλ τα ρωταω ευγενικά ποια είναι η αποψη σας για τους άδρες που πάνε σε οίκους ανοχής???(ακριβώς έτσι διατύπωσα την ερώτηση)

...Κάνε δουλειά σου ρε φιλαράκι αθόρυβα...Γιατί έδωσες στα τσόκαρα το δικαίωμα να σε σχολιάζουν?  :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν τους είπε ότι πάει αυτός στα μπουρδέλα ρε, τις ρώτησε γενικά  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
...Κάνε δουλειά σου ρε φιλαράκι αθόρυβα...Γιατί έδωσες στα τσόκαρα το δικαίωμα να σε σχολιάζουν?  :headbang:
Αλλα πέρα από αυτο ξέρεις τι παρατηρώ?? Αυτές μιλούν με μια απίστευτη χυδαιότητα και αγένεια και μόλις μιλήσεις και εσύ έτσι το παίζουν θιγμένες...

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Αυτο ειναι σα να λες οτι πας!  :headbang: :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αλλα πέρα από αυτο ξέρεις τι παρατηρώ?? Αυτές μιλούν με μια απίστευτη χυδαιότητα και αγένεια και μόλις μιλήσεις και εσύ έτσι το παίζουν θιγμένες...

σε είπανε πουτάνο?  :o :o

γιατί εσύ τις είπες πουτάνες, τι ήθελες, να σου πάρουν πίπα από ευγνωμοσύνη?  :2funny: :2funny:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ετσι ειναι οι γκομενες αφηνεις μποσικα αλλου και της στριμωχνεις αλλου, κανε τη κοροϊδα σιγα σκοπος ειναι να κατσουν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Μολις πεις αυτη τη λεξη αυτοματα σε σταμπαρουν για βρωμιαρη σιγουρα θα ανοιξαν και συζητηση μεταξυ τους πως να σε κανουν περα

Ναι ειδες τι κανουν?  :grin:

Αυτο ουτε εγω το χω καταλαβει ακομη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom