Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οχι , εγινε ετσι επειδη τον πληγωσατε οι ελλεηνιδες , ειναι πικραμενος επειδη δεν του κατσατε

1. μην περιγραφεις το εαυτο σου, δεν ειναι ολοι ετσι.
2. μην πετιεσαι (ιδιως αν ειναι για να πεις μαλακια)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λες να μην χωραει σε γωνιες... και να τσατιστηκε και να μην απανταει????

:o :o :o

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Συνημμένα

• shut up.jpg
    shut up.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 13

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κυριακή πρωί και ανοίγω τα e-mails µου.

Βρίσκω ένα µήνυµα από µια αναγνώστρια: «Με λένε Αννα Λ. Σας γράφω γιατί είµαι άρρωστη. Πάσχω από ρατσισµό. Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά στο τέλος κόλλησα… Ο Θεός ή καλύτερα η µοίρα µού έπαιξε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Αγάπησα και αγαπώ πολύ έναν Αλβανό. Τον ερωτεύτηκα από την αρχή. Πάντα όµως απωθούσα από τη σκέψη µου την καταγωγή του. Την απωθούσα µε βία.

Δεν χώραγε αυτή η λέξη στο µυαλό µου... Τον αγαπώ και όµως φοβάµαι. Φοβάµαι γιατί ενώ εγώ έχω συνειδητοποιήσει ότι νοσώ και προσπαθώ να θεραπευτώ, ζω σε ένα νοσηρό περιβάλλον. Κανένας από τους δικούς µου δεν αποδέχτηκε ποτέ αυτή τη σχέση. Δεν άντεχα να κλείνω την πόρτα και να ακούω πίσω µου ψιθύρους. Μια µέρα ένιωσα θυµό µε εκείνον. Του είπα ότι προτιµώ να είµαι µε τον χειρότερο Ελληνα αρκεί να ακούω να µιλάει µόνο ελληνικά.

Τον έχασα... Συνειδητοποίησα τότε ότι η αρρώστια µου µε έκανε να διώξω από κοντά µου τη µοναδική ύπαρξη που µου δόθηκε ποτέ εξ ολοκλήρου και χωρίς όρους. Ηµουν ανίκανη να τον κρατήσω κοντά µου και πλήγωσα ανεπανόρθωτα την αξιοπρέπειά του. Ενιωσα τόσο µικρή και τιποτένια. Και από τότε θέλω να γιατρευτώ. Είναι µαράζι αυτό που νιώθω... Εχω σκεφτεί ότι ο µοναδικός δρόµος για να είµαι µαζί του είναι αυτός της ξενιτιάς. Μόνο αν αντιµετωπιστούµε από τους άλλους και οι δυο ως ξένοι µπορεί να ζήσουµε µαζί. Ποτέ εδώ. Ποτέ κοντά στους δικούς µου... Φοβάµαι ότι τα παιδιά µας θα αντιµετωπίζονται ως υβρίδια, ως όντα συγκεχυµένης ταυτότητας. Γι’ αυτό νοµίζω ότι η µοναδική διέξοδος είναι η ξενιτιά…».
αναποφασιστες  ελλεηνιδες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
συμβουλευτική στήλη στη σούπερ κατερίνα έχεις?  :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ειναι μαραζι αυτο που νιωθω! αααααααχαχαχαχα
ρε δεν υπαρχει!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Έχω αγοράσει εδώ και 2 χρόνια ένα αυτοκίνητο με χρηματοδότηση από μια μεγάλη τράπεζα. Το αυτοκίνητο είναι μεσαίας κατηγορίας και μοντέλο του 2004. Έτυχε κάποια πράγματα να μην πήγαν όπως τα περίμενα και πλήρωσα μόνο 5 δόσης από της 72 που είχα και η κάθε μια ήταν περίπου 340€...
Όπως με ενημέρωσαν μέχρι κάποια στιγμή που είχα επικοινωνία μαζί τους είχε γίνει δικαστήριο χωρίς να το γνωρίζω και βγήκε απόφαση για να μου κατασχέσουν το αυτοκίνητο. Εγώ έφυγα για επαρχία όμως και δεν έχω τίποτα στο όνομα μου και μέχρι τώρα δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Ούτε αυτοκίνητο μου ζήτησαν πίσω ούτε με έχουν βάλει Τειρεσία ούτε τίποτα. Το μόνο που έχουν είναι μια κυριότητα που τους είναι άχρηστη. Δεν πρόκειται να με βρουν εδώ που είμαι άλλα και δεν πρόκειται από μόνη μου να κάνω ενέργειες να τους δώσω τα λεφτά άλλα ούτε και το αυτοκίνητο. Έχω ρωτήσει δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές και μου είπαν ότι αν δεν έχεις κάτι στο όνομα σου γιατί όπως έμαθα κάνουν έρευνα σε υποθηκοφύλακα δεν σου κάνουν τίποτα. Το πολύ πολύ να σε βάλουν Τειρεσία..Ε, και; Ποιος δεν είναι στην μαύρη λίστα;
Έχω ένα αυτοκίνητο καινούριο σχεδόν αξίας γύρο στις 30.000€ και τους έχω δώσει το πολύ 2000€.
Μην σας πιάνουν κορόιδα… στα στεγαστικά μπορούν να σου πάρουν το σπίτι λογικό είναι άλλα αν έχεις δάνειο για αυτοκίνητο δεν σου κάνουν τίποτα.
Πολλά μας έχουν πάρει η τράπεζες ας κάνουμε και εμείς κάτι για την πάρτι μας . και στην τελική ας έρθουν να με βρουν και ας το πάρουν ….Δύσκολα….!!!!!

Αναγνώστρια

:2funny: :2funny: τραγικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
Καλημέρα δεσποινίδες και κυρίες μου και  :-* :-* :-* ειδικά στην Έρη.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
Ερωτηση - Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

Απαντηση -  Ειναι τρελες ολες τους , ειδικα απο καποια ηλικια και μετα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
Hallo!!! Wo sind die Dammen ?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.831
Πόντοι
4.655

Έχω αγοράσει εδώ και 2 χρόνια ένα αυτοκίνητο με χρηματοδότηση από μια μεγάλη τράπεζα. Το αυτοκίνητο είναι μεσαίας κατηγορίας και μοντέλο του 2004. Έτυχε κάποια πράγματα να μην πήγαν όπως τα περίμενα και πλήρωσα μόνο 5 δόσης από της 72 που είχα και η κάθε μια ήταν περίπου 340€...
Όπως με ενημέρωσαν μέχρι κάποια στιγμή που είχα επικοινωνία μαζί τους είχε γίνει δικαστήριο χωρίς να το γνωρίζω και βγήκε απόφαση για να μου κατασχέσουν το αυτοκίνητο. Εγώ έφυγα για επαρχία όμως και δεν έχω τίποτα στο όνομα μου και μέχρι τώρα δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Ούτε αυτοκίνητο μου ζήτησαν πίσω ούτε με έχουν βάλει Τειρεσία ούτε τίποτα. Το μόνο που έχουν είναι μια κυριότητα που τους είναι άχρηστη. Δεν πρόκειται να με βρουν εδώ που είμαι άλλα και δεν πρόκειται από μόνη μου να κάνω ενέργειες να τους δώσω τα λεφτά άλλα ούτε και το αυτοκίνητο. Έχω ρωτήσει δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές και μου είπαν ότι αν δεν έχεις κάτι στο όνομα σου γιατί όπως έμαθα κάνουν έρευνα σε υποθηκοφύλακα δεν σου κάνουν τίποτα. Το πολύ πολύ να σε βάλουν Τειρεσία..Ε, και; Ποιος δεν είναι στην μαύρη λίστα;
Έχω ένα αυτοκίνητο καινούριο σχεδόν αξίας γύρο στις 30.000€ και τους έχω δώσει το πολύ 2000€.
Μην σας πιάνουν κορόιδα… στα στεγαστικά μπορούν να σου πάρουν το σπίτι λογικό είναι άλλα αν έχεις δάνειο για αυτοκίνητο δεν σου κάνουν τίποτα.
Πολλά μας έχουν πάρει η τράπεζες ας κάνουμε και εμείς κάτι για την πάρτι μας . και στην τελική ας έρθουν να με βρουν και ας το πάρουν ….Δύσκολα….!!!!!

Αναγνώστρια

θεικοοοοοοοοοοοο

Επισκέπτης

Αναγνώστρια

Μὰ ἄν εἶναι νὰ ἀσχοληθῶμεν μὲ γυνὴν ἄνευ οὐδενὸς περιουσιακοῦ στοιχείου διατὶ νὰ μὴν συνδεθῶμεν μὲ Ρωσσίδαν καλλονὴν ἀντὶ δυστρόπου ἀναιδοῦς Ἑλληνίδος κρυπτομένης εἰς τὰς ἐσχατιὰς τῆς Ἑλληνικῆς ἐπαρχίας κλεψάσης αὐτοκίνητον;

Επισκέπτης
Κυριακή πρωί και ανοίγω τα e-mails µου.

.....

Του είπα ότι προτιµώ να είµαι µε τον χειρότερο Ελληνα αρκεί να ακούω να µιλάει µόνο ελληνικά.

......

Πάντα πλήρεις γλυκύτητος καὶ διπλωματικότητος αἱ συμπατριώτισσαὶ μας.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom