erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
λατρεια θα πεις καμμια συμβουλη;λατρεια εχω κατι ακρες αλβανια μερια...
λατρεια θα πεις καμμια συμβουλη;λατρεια εχω κατι ακρες αλβανια μερια...
για κοροιδα? θες και συμβουλη?λατρεια θα πεις καμμια συμβουλη;
δεν ειπα και να τα καταπινεις.....θα αφησεις μια κρυφη προσδοκια για το ταξιδι στο εξωτερικο.....Τι λε ; Δεν τα ξες καλα. Αν του κανω πιπες γιατι να με παει ταξιδι;
δεν ειπα και να τα καταπινεις.....θα αφησεις μια κρυφη προσδοκια για το ταξιδι στο εξωτερικο.....
για κοροιδα? θες και συμβουλη?
σε πηδηξε?δεν ειμαι σιγουρη αν ακολουθω τον σωστο ελλεινιδικο τροπο καταλαβες;
το ψαρι στα χειλη θα του ψησω..
σε πηδηξε?
αρα εισαι στα μισα...ε δωστου κατι...Οχι γιαυτο θελει να με παει ταξιδι..
erinal τελικά βρήκες πούτσο να γλείψεις ή ακόμα?
το χει απωθημενο να στην φερμαρει φαινεται ;)γιατι την πηδας την κουβεντα ρε τυπε; Εδω μιλαμε για ταξιδια και εξωτερικα και συ το νου σου στις πιπες..
γιατι την πηδας την κουβεντα ρε τυπε; Εδω μιλαμε για ταξιδια και εξωτερικα και συ το νου σου στις πιπες..
παρε κ την κολλητη σου μαζι ...Λατρεια θελω να παω ταξιδι με γκομενο στο εξωτερικο και να τα πλερωσει ολα τι να καμω;
προτεινεις παρτουζα;παρε κ την κολλητη σου μαζι ...
προτεινεις παρτουζα;
εσενα τι σε νοιαζει αφου δεν θα γαμησεις εσυπροτεινεις παρτουζα;
Λουκριτιτσα το σκεφτομαι σοβαρα.Ειναι αργα να τον παρω να του πω οτι θελω και την φιλη μου μαζι; θα ονειρευεται παρτουζες στανταρ θα πεισθει αχχαχαχαχαχαχαχαχαχπαρε κ την κολλητη σου μαζι ...
μαλακα απορω πως δε το σκεφτηκες μονη σου...LΛουκριτιτσα το σκεφτομαι σοβαρα.Ειναι αργα να τον παρω να του πω οτι θελω και την φιλη μου μαζι; θα ονειρευεται παρτουζες στανταρ θα πεισθει αχχαχαχαχαχαχαχαχαχ
εξω φυσαει...μαλακα απορω πως δε το σκεφτηκες μονη σου...
και το σκεφτηκα εγω η αθωα κορασις?!
εχουμε χασει τους ρολους μας εδω μεσα...