Γιατι με βριζεις ρε ανθρωπε; Δεν ειμαι κουμμουνι σκετο μουνι ειμαι χαχααχαχαχαχχαχα
Μικρό ;)
Γιατι με βριζεις ρε ανθρωπε; Δεν ειμαι κουμμουνι σκετο μουνι ειμαι χαχααχαχαχαχχαχα
επειδή ειμαι πτωχος τω πνευματι, όλες αυτες οι αναφορές περί πίπας , κώλου κτλ κτλ σε τι αποσκοπουν κυρία ερινάλ?????
Γι' αυτό του λεγε «γάμησε σαν φτηνό πουτανάκι»πριν απο σενα την εβρισκε με πακια?
Έχω προσέξει στατιστικά πάντα ότι οι περισσότερες Ελληνίδες γυναίκες έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό κατά την διάρκεια του σεξ όταν τις λες βρομόλογα και τις μειώνεις την προσωπικότητα ταυτόχρονα.
Τουλάχιστόν αυτό εισέπραξα από όσες Ελληνιδες γυναίκες έχω πάει, αλλά ακόμη περισσότερο από την γυναίκα μου.
Η γυναίκα μου για παράδειγμα, κάθε φορά που την πηδάω και υγραίνετε η μίτρα της και ταυτόχρονα την πιάνει και μια έντονη φαγούρα στην μήτρα που την τρελαίνει και με αναγκάζει με το πέος μου να την γαργαλώ την μίτρα, ταυτόχρονα παρατηρώ να αυξάνετε η έντονη επιθυμία της να την μειώσω την προσωπικότητα της με βρομόλογα.
Η γυναίκα μου λοιπόν όπως σας είπα κατά την ώρα που οι ρόγες της γίνονται πολύ σκληρές και ευέσθητες της αρέσει να την φτύνω στην πλάτη και στο πρόσωπο και ακόμα και μέσα στο στόμα της. Και με φωνάζει συνεχεία «γάμησε σαν φτηνό πουτανάκι» με υποχρεώνει ακόμα να την δαγκώνω τον λαιμό, να την χαστουκίζω και άλλα πράγματα που δεν είναι του επιπέδου μου καθώς εγώ είμαι ένας σοβαρός επιστήμονας.
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι έχει περίεργα φετίχ. Παλιότερα μάλιστα με έβαζε και φορούσα μάσκα του κατς κάθε φορά που την πηδούσα. Τώρα τελευταία βλέπει πολύ τσόντες στο ίντερνετ με magna ΧΧΧ κινούμενα σχέδια και πολλές τσόντες με κτηνοβασίες και σκύλους και άλογα να γαμάνε γκόμενες κτλ. και άρχισα να ανησυχώ. Σαν να μη μου έφταναν όλα αυτά μου ζήτησε πάλι τώρα τελευταία να πάω να πάρω από το jumbo και μάσκες με τέρατα.
Εγώ είμαι ένας γιατρός και σοβαρός άνθρωπος και την παντρεύτηκα πριν δύο χρόνια. Η γυναίκα μου εν το μεταξύ δεν είναι κανένα ψιλό βλαχάκι που με παντρεύτηκε γιατί είμαι γιατρός και ομορφάντρας. Είναι και αυτή επιστήμονας και μάλιστα μορφωμένη γυναίκα και φεμινίστρια από καλή οικογένεια (καλή προίκα) και από τζάκι. Απλά φοβάμαι μήπως την σάλεψα από τα πολλά σεξουαλικά πειράματα που την κάνω. Δεν ξέρω αλλά αρχίζουν και με προβληματίζουν οι πηγές που αντλούν τον οργασμό τους γενικά όλες οι Ελεεινίδες.
Γιατί τέτοια χαμηλό επίπεδο στον οργασμό.
Μα να ουρλιάζει και φωνάζει «ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΣΑΝ ΦΤΗΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ» και φτιάχνετε μάλιστα ιδιαίτερα όταν την λέω τσούλα και καριόλα κτλ...μάλιστα στο ξενοδοχείο που πήγαμε διακοπές την πήδηξα στο μπαλκόνι πίσωκολλητό και κουλούρι και μου ζήτησε να την δώσω να κρατάει στο χέρι ένα δεκά ευρό! Και εγώ επειδή δεν είχα ψιλά την έδωσα είκοσι εύρω!
Τώρα που θα βρω μάσκες με τέρατα?
Και εγώ επειδή δεν είχα ψιλά την έδωσα είκοσι εύρω!
Να την ακούς την Αλί.Πλήρωνε την λέμε κάθε φορά που την γαμάς.Στο είπα και πιο πάνω.Μα να ουρλιάζει και φωνάζει «ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΣΑΝ ΦΤΗΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ» και φτιάχνετε μάλιστα ιδιαίτερα όταν την λέω τσούλα και καριόλα κτλ...μάλιστα στο ξενοδοχείο που πήγαμε διακοπές την πήδηξα στο μπαλκόνι πίσωκολλητό και κουλούρι και[size=14pt]μου ζήτησε να την δώσω να κρατάει στο χέρι ένα δεκά ευρό[/size] ! Και εγώ επειδή δεν είχα ψιλά την έδωσα είκοσι εύρω!
κανε υπομονη μεχρι τις αποκριες και προμηθευσου με στολες και τετοια..Μα να ουρλιάζει και φωνάζει «ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΣΑΝ ΦΤΗΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ» και φτιάχνετε μάλιστα ιδιαίτερα όταν την λέω τσούλα και καριόλα κτλ...μάλιστα στο ξενοδοχείο που πήγαμε διακοπές την πήδηξα στο μπαλκόνι πίσωκολλητό και κουλούρι και μου ζήτησε να την δώσω να κρατάει στο χέρι ένα δεκά ευρό! Και εγώ επειδή δεν είχα ψιλά την έδωσα είκοσι εύρω!
μια χαρα γαμιεστε ρε τυπε...τι θες και μας ζαλιζεις τωρα;μπας και θες να ζηλεψουμε;Α και όταν δεν την βρίζω κτλ. μου λέει «βρίσε με ρε πούστη»
ρεστα σου εδωσεΜα να ουρλιάζει και φωνάζει «ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΣΑΝ ΦΤΗΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ» και φτιάχνετε μάλιστα ιδιαίτερα όταν την λέω τσούλα και καριόλα κτλ...μάλιστα στο ξενοδοχείο που πήγαμε διακοπές την πήδηξα στο μπαλκόνι πίσωκολλητό και κουλούρι και μου ζήτησε να την δώσω να κρατάει στο χέρι ένα δεκά ευρό! Και εγώ επειδή δεν είχα ψιλά την έδωσα είκοσι εύρω!
εσυ ποσα κραταςΝα την ακούς την Αλί.Πλήρωνε την λέμε κάθε φορά που την γαμάς.Στο είπα και πιο πάνω.
...μου ζήτησε να την δώσω να κρατάει στο χέρι ένα δεκά ευρό! Και εγώ επειδή δεν είχα ψιλά την έδωσα είκοσι εύρω!
O γλου ειναι μαλακας
μαλακας μαλακας με μια πουτσα να.....O γλου ειναι μαλακας
Εχεις και μια πουτσάρα Να παρω και τον νώντα μαζι να κανουμε τριο...