loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ελα δεν ακουγεσαι παρε το μηδεν... τι λεει ρε παιδια
Κοίτα ρε κοριτσάκι (ή ότι άλλο είσαι), στην αρχή μας είπες πως θα μας πάρεις πίπες, μετά λες ότι ο κώλος είναι το μουνί του μέλλοντος, έπειτα ότι θα ανοίξεις θέμα πίπα κώλο εμπλοκή. Μουνί δεν αναφέρεις πουθενά. Τι να υποθέσει λοιπόν ο άλλος?
επειδή ειμαι πτωχος τω πνευματι, όλες αυτες οι αναφορές περί πίπας , κώλου κτλ κτλ σε τι αποσκοπουν κυρία ερινάλ?????ολα τα χω αναφερει κατα καιρους απλα εσυ δεν με ξες..
Στην ....εκτιναξη τηs αδρεναλινηs!!!!!!!!!!!!!επειδή ειμαι πτωχος τω πνευματι, όλες αυτες οι αναφορές περί πίπας , κώλου κτλ κτλ σε τι αποσκοπουν κυρία ερινάλ?????
ολα τα χω αναφερει κατα καιρους απλα εσυ δεν με ξες..
επειδή ειμαι πτωχος τω πνευματι, όλες αυτες οι αναφορές περί πίπας , κώλου κτλ κτλ σε τι αποσκοπουν κυρία ερινάλ?????
Σε πιστεύω. Πάντως εδώ μέσα δεν είδα κανένα θέμα με τίτλο: Μου αρέσει να έχω πούτσο στο μουνί μου. Πειράζει?
Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!!
τώρα σαρκάζεσαι ή το εννοεις??? δεν μπορω να προσεγγίσω τα δυσθεώρητα μεγέθη του μυαλού σου.. εξήγησε καθοτι πτωχος τω πνευματιΕιμαι κενη σκοπων, επιφανειακη κοπελα, ρηχη ρε παιδακι μου..
Αν εισαι και ξανθια.....με καβλωσεs!!!!!!!!!!Ειμαι κενη σκοπων, επιφανειακη κοπελα, ρηχη ρε παιδακι μου..
τώρα σαρκάζεσαι ή το εννοεις??? δεν μπορω να προσεγγίσω τα δυσθεώρητα μεγέθη του μυαλού σου.. εξήγησε καθοτι πτωχος τω πνευματι
μην ποσταρεις και εσυ φωτο προηγουμεΑν εισαι και ξανθια.....με καβλωσεs!!!!!!!!!!
H μονομαχια θα ειναι ...αξιοπρεπεστατημην ποσταρεις και εσυ φωτο προηγουμε
χμμμμμμμμ δεν σε παιρνει ας παμε στο ποσταρισμα καβλιων ισως κατι να κανεις εκειH μονομαχια θα ειναι ...αξιοπρεπεστατη
Αs μιλησουμε για....τραπεζικουs λογαριασμουs!!!!!!!!
Eιναι αντιστροφωs αναλογα τα πραγματαχμμμμμμμμ δεν σε παιρνει ας παμε στο ποσταρισμα καβλιων ισως κατι να κανεις εκει
ναι αλλα αν εχεις λεφτα διορθωνεις τα πανταEιναι αντιστροφωs αναλογα τα πραγματα
Οσο πιο μεγαλο μπλοκ επιταγων , τοσο πιο μικρο πουλι
Ειμαι σιγουροs οτι θα σε σκεφτεται με συμπαθεια , στη Χαβαη που θα την παω
....Αρα εγω να κοψω τα παραπανισια 25 εκατοστα???? Φτηνα μουρχεται!!!ναι αλλα αν εχεις λεφτα διορθωνεις τα παντα
23 ποντους θα τον κανω με 10 χιλιαρικακια
Πω πω ... με ξετρυπωσες εσυ και η λουκ.. χμ.. τι μυαλο!