ζούμε να δούμε τις Ελληνίδες πουτάνες... έχει ο καιρός γυρίσματα...και επισης θα ειναι η μοναδικη χωρα που παρα την οικονομικη κριση που θα γινεται ολοενα και χειροτερη όπου οι γυναίκες δε θα αλλάξουν ρότα.Εδώ θα μαστε για να το δούμε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ζούμε να δούμε τις Ελληνίδες πουτάνες... έχει ο καιρός γυρίσματα...
ναι.Και μάλιστα θα τις σνομπάρουμε,θα τις απορρίπτουμε.Θα πηγαίνουμε μόνο σε αλλοδαπές και μετά θα περνάμε μιά βόλτα για να τις φτύνουμε στη μάπα έτσι για ταπείνωση
bigpipis7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 29
- Like
- 527
- Πόντοι
- 5.855
ολες πηδιουνται αρκει να βρεις το κουμπι τους,μηδενος εξαιρουμενου.....αυτο που μου την σπαει ρε μαγκες ειναι ενα..............που το παιζουν ολες αθωες.....οτι για να πηδηχτουν πρεπει να αισθανονται κατι......μαντολες
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ολες πηδιουνται αρκει να βρεις το κουμπι τους,μηδενος εξαιρουμενου.....αυτο που μου την σπαει ρε μαγκες ειναι ενα..............που το παιζουν ολες αθωες.....οτι για να πηδηχτουν πρεπει να αισθανονται κατι......μαντολες
και μενα ρε φιλε μου την σπαει με τις καριολες
Warkas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πρέπει να κατακτήσεις το μυαλό τους για να τις πηδήξεις. είναι εγκεφαλικό το ζήτημα...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πρέπει να κατακτήσεις το μυαλό τους για να τις πηδήξεις. είναι εγκεφαλικό το ζήτημα...
παπαρια φιλε και αυτο μου την σπαει
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
xαλας την πιατσα πατσαβουρα!παπαρια φιλε και αυτο μου την σπαει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και μενα ρε φιλε μου την σπαει με τις καριολες
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
xαλας την πιατσα πατσαβουρα!
Εγω θελω μαναρι να ρθω να σου πω θες πουτσο και να ρθεις. Ολα τα υπολοιπα ειναι ελλεινηνιαηδιε...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εμενα το μονο που με απασχολει αυτη τη περιοδο ειναι
α) Να βρω καλη πουτανα
β) Να γαμησω καλα την γκομενα του ζητηματος α)
τι αγχος και αυτο. σκεψου δηλαδη να βγεις απο το δωματιο και ναχει παραπονο η πουτανα
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχω επιπεδο εγω και ανατροφη εγω μικρη καργια.Εγω θελω μαναρι να ρθω να σου πω θες πουτσο και να ρθεις. Ολα τα υπολοιπα ειναι ελλεινηνιαηδιε...
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
εχω επιπεδο εγω και ανατροφη εγω μικρη καργια.
Σχολή καλογραιών??
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ιεκ ΞΥΝΗ! ;)Σχολή καλογραιών??
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ1
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εμένα μου τη σπάει κι αυτό το thread, που δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης σε ένα ενημερωτικό του αγοραίου έρωτα site.
Ακόμη κι αν όλοι ψάχνουμε να γαμήσουμε μια ελληνίδα φοιτήτρια, αλλά ας είναι και ελληνίδα πουτάνα, δεν πειραζει, φτάνει να είναι ελληνίδα.
Μόνο οι μανάδες μας δεν είναι ελεηνίδες, κι ας κατάφεραν να παντρευτούν το καλύτερο ασερνικό μετά από εμάς, οι δε αδελφές ή κόρες μας (αν υπάρχουν) δεν τίθεται θέμα, δεν έχουν μουνί ούτε κωλοτρυπίδα.
Ακόμη κι αν όλοι ψάχνουμε να γαμήσουμε μια ελληνίδα φοιτήτρια, αλλά ας είναι και ελληνίδα πουτάνα, δεν πειραζει, φτάνει να είναι ελληνίδα.
Μόνο οι μανάδες μας δεν είναι ελεηνίδες, κι ας κατάφεραν να παντρευτούν το καλύτερο ασερνικό μετά από εμάς, οι δε αδελφές ή κόρες μας (αν υπάρχουν) δεν τίθεται θέμα, δεν έχουν μουνί ούτε κωλοτρυπίδα.
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
ιεκ ΞΥΝΗ! ;)
Πτυχία ξυνίλας... ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κακιασμένο...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Εμένα μου τη σπάει κι αυτό το thread, που δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης σε ένα ενημερωτικό του αγοραίου έρωτα site.
Tι είδους όντα είναι αυτά;