Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Επισκέπτης
Γεια σου ΕΜΠΕΙΡΗ... :grin:...Λοιπόν, τι νέα?...σ αρέσει και σένα να γλύφεις πούτσες??
Μου αρέσει μωρό μου.Τρελλαίνομαι όμως να βάζω λαδάκι ανάμεσα στα βυζιά μου και να τις βάζω ανάμεσα για εντριβούλα.

:-* :-* :-*
Φιλάκια πολλά και καλό χειμώνα.Θα τα ξαναπούμε εν καιρώ.Την κάνω για...όσο χρειαστεί.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μου αρέσει μωρό μου.Τρελλαίνομαι όμως να βάζω λαδάκι ανάμεσα στα βυζιά μου και να τις βάζω ανάμεσα για εντριβούλα.

Φιλάκια πολλά και καλό χειμώνα.Θα τα ξαναπούμε εν καιρώ.Την κάνω για...όσο χρειαστεί.
κλασικη ελεεινιδα,μας καυλοσες και τωρα φευγεις.. :P :P :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Τι λαδι?????? Αλτιs????????

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.237
Πόντοι
506

...Μάστα...δε μ αρέσει που ΦΥΓΟΜΑΧΕΙΣ, όμως...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
...Μάστα...δε μ αρέσει που ΦΥΓΟΜΑΧΕΙΣ, όμως...

Επεσαν τα βυζια της , για αυτο εφυγε απο την μαχη!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Σχετικα με το θεμα.... Τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελλεηνιδες???? --> Τιποτα τι να τρεχει.

Ποιοι γαμανε τις καλες ελλεηνιδες??? -> α) Αυτοι που ειναι στην παρεα τους β) Αυτοι που ειναι ματσωμενοι και εχουν μια αλφα θεση. (Ειδικα στο δημοσιο)

gamo_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
γυαλί παρμπρίζ, παντόφλα με κοχύλια και άλλα συναφή, βλέμμα 1000 καρδιναλίων, φούλ πατσάς ,κυταρίτιδα,βυζιά πεσμένα νερουλά, κτλπ., σορτσάκι , τσάντα ταξιδίου περασμένη στον ώμο και βολτάρουν σαν τις άδικες κατάρες. η τσάντα μπορεί να έχει τα πάντα μέσα εκτός από λεφτά. κανά 5ευρώ μπορελι.

αν κάνεις το λάθος και τους πεις κοπλιμέντο κατά 90% θα ξινίσουν μούτρα.

γαμιούνται με τον κάθε άχρηστο , μουνοβοσκό, προσκυνομούνη , λίγδα , άχρηστο , αρκεί να είναι γνωστός τους και να τον κάνουν ότι θέλουν (ταξιτζή, κουβαλητή, τράπεζα, φίλη - φίλο,).
αν γνωρίσουν  αρσενικό με αυτοπεποίθηση, (εμφάνιση προαιρετικό) άμεσα νιώθουν ανασφάλεια και απορίπτουν.

και αυτό μόνο στο ΕΛΛΑΔΑ γίνεται

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για τις καλες ελλεηνιδες μιλησα τυπε  :grin:

Εμφανισιακα εννοω καλες.... οι αλλες στα αρχιδια μας  :2funny: :2funny: :2funny:

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
γυαλί παρμπρίζ, παντόφλα με κοχύλια και άλλα συναφή, βλέμμα 1000 καρδιναλίων, φούλ πατσάς ,κυταρίτιδα,βυζιά πεσμένα νερουλά, κτλπ., σορτσάκι , τσάντα ταξιδίου περασμένη στον ώμο και βολτάρουν σαν τις άδικες κατάρες. η τσάντα μπορεί να έχει τα πάντα μέσα εκτός από λεφτά. κανά 5ευρώ μπορελι.

γαμιούνται με τον κάθε άχρηστο , μουνοβοσκό, προσκυνομούνη , λίγδα , άχρηστο , αρκεί να είναι γνωστός τους και να τον κάνουν ότι θέλουν (ταξιτζή, κουβαλητή, τράπεζα, φίλη - φίλο,).
αν γνωρίσουν  αρσενικό με αυτοπεποίθηση, (εμφάνιση προαιρετικό) άμεσα νιώθουν ανασφάλεια και απορίπτουν.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
νομιζω δεν θα μπορουσες να τις περιγραψεις καλυτερα,σου βγαζω το καπελο (κανω κοπυ πειστ το κειμενο σου να το εχω)

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6

:rockon: :rockon: :rockon:

νομιζω δεν θα μπορουσες να τις περιγραψεις καλυτερα,σου βγαζω το καπελο (κανω κοπυ πειστ το κειμενο σου να το εχω)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
...Σας Παρακολουθώ άγρυπνα, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ...Electric eye, που έλεγαν κάποτε κι οι Judas Priest...Η άλλη που άνοιξε κι ολόκληρο thread ότι και καλά της αρέσει να γλείφει πούτσες (μπλε??), πού είναι?

Γεια σου ερωτα... :smitten: :smitten: :smitten:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ελλεεινίδες- Ρωσίδες χθες, για τον τελικό στο πόλο.
Και φυσικά θριάμβευσαν οι ρωσίδες  :rockon:
Ελέγχονται ως ανακριβείς οι φήμες ότι στις δηλώσεις μετά την απονομή οι ρωσίδες αφιέρωσαν το κύπελλο στα παιδιά του bourdela.com  :grin:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ελλεεινίδες- Ρωσίδες χθες, για τον τελικό στο πόλο.
Και φυσικά θριάμβευσαν οι ρωσίδες  :rockon:
Ελέγχονται ως ανακριβείς οι φήμες ότι στις δηλώσεις μετά την απονομή οι ρωσίδες αφιέρωσαν το κύπελλο στα παιδιά του bourdela.com  :grin:
νέες πληροφορίες , εγκυρότατες πράγματι αναφέρουν ότι οι Ρωσίδες αφιέρωσαν στα παιδιά του bourdela.comto κύπελλο

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

και επισης θα ειναι η μοναδικη χωρα που παρα την οικονομικη κριση που θα γινεται ολοενα και χειροτερη όπου οι γυναίκες δε θα αλλάξουν ρότα.Εδώ θα μαστε για να το δούμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom