boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
10 χιλιάρια για να γεννήσει η περιφερόμενη κυτταρίτιδα στο ξενοδοχείο με μονόκλινο...
μη μου ακυρώνεις το προηγούμενο ποστ μου γαμώ, πάνω που βρήκα την εσωτερική γαλήνη >
10 χιλιάρια για να γεννήσει η περιφερόμενη κυτταρίτιδα στο ξενοδοχείο με μονόκλινο...
ωωωωωωωωωωωωω πια, διαλέγεις τον ματσό είσαι τραγική ελεεινίδα, διαλέγεις το τεκνό είσαι πλεμπογκόμενα
και όλα αυτά ΚΑΙ ΑΝ δεν έχεις κυτταρίτιδα :S
τελικά όλα είναι απλά για μας με τις πορτοκαλιές στον κώλο, γλιτώνουμε κι απ'τα κοινωνικά διλήμματα
ρε μαλακα εκτορα κολλητικη ειναι η μαλακια ρε ποθτη μου?
σε ειπε κανεις να σε νοιαξει τι προβληματα εχει η καθε γκομενιτσα με την περιοδο της?
μια χαρά τα λες.Η φυση μου δωκε πολλα δωρα ως γυναικα. Αν κατσεις και το σκεφτεις και συ θα δεις οτι ολα εν σοφια εποιησε.. Το θεμα ειναι τι μυαλο κουβαλα ο καθεις και τι το κανει το ρημαδι ωστε να εκμεταλευτει σοφα τα δωρα του ..( η να τα διαλυσει σκεφτομενος της δηθεν υπεροχη του) Και σε σας επισης εδωσε. Παραπονο δεν πρεπει να εχει κανεις ..
μια χαρά τα λες.
σε σέβομαι γι αυτά που γράφεις.
όσο πιο πολλά τα κόμπλεξ ύπαρξης τόσο μεγαλύτερο το πρόβλημα ειδικά στα θηλυκά.
στον άντρα δε φαίνεται γιατί ούτως ή αλλέως η φύση μαλάκα τον έκανε.
είναι γνωστό τοις πάσι ότι το θηλυκό είναι ανώτερος οργανισμός από το σερνικό.
απ την άλλη δε μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί ένα θηλυκό θέλει σώνει και ντε να καταργήσει το μαλάκα με το πουλάκι και να πάρει τη θέση του.
ΨΟΦΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Τελικα 2 χρονια αγαμητος και μυαλο δεν εβαλα... χαχαχαα
...απ την άλλη δε μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί ένα θηλυκό θέλει σώνει και ντε να καταργήσει το μαλάκα με το πουλάκι και να πάρει τη θέση του.
Καμμια γυναικα δεν θελει να το κανει αυτο (σε γενικες γραμμες).. αλλα εχει πλακιτσα να παιζουμε μεταξύ μας αυτο το αιώνιο "παιχνιδοπολεμο" χαχαχαχαχαχαχα
οντως. το θεμα ειναι "Ένα εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι ελεοοοοοος, "
εχεις κατι να πεις? η εισαι πολυ μικρος για να ξερεις τι θα πει δουλεια?
ετσι το μαθε η μαμά.να μπορεσεις. εμεις φταιμε και γιαυτο. πολλοι πλεον αυτοι που κατουρανε καθιστοι στη λεκανη, αναγκαζονται και οι γυναικες να κρεμανε τσουτσουνι ακομα και για τα απλα πραγματα, π.χ. που να παμε αποψε? αει γαμησου ρε νεοελληνα, παρε εστω στα πιο απλα μια πρωτοβουλια κλπ.
το να προσπαθείς διαρκώς να αποδείξεις ότι είσαι γυναίκα ανεξάρτητη με αντρικά χαρακτηριστικά και αρσενική αντίληψη έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αναμένεις.
και θα καταλήξεις περίπου όπως και κάτι φίλες μου "γαμώ και δέρνω" 40άρες χωρίς γαμήσι και χωρίς οικογένεια
θα μου πεις επιλογές είναι αυτές.
Ορθόν.
εμείς μετά όμως γιατί να τραβάμε όλο αυτό το κλαψομούνιασμα που έρχεται ως επιστέγασμα αυτής της διαρκους και μάταιης προσπαθειας να σκύψετε και να δείτε πουλάκι να κρέμεται;
να μπορεσεις. εμεις φταιμε και γιαυτο. πολλοι πλεον αυτοι που κατουρανε καθιστοι στη λεκανη, αναγκαζονται και οι γυναικες να κρεμανε τσουτσουνι ακομα και για τα απλα πραγματα, π.χ. που να παμε αποψε? αει γαμησου ρε νεοελληνα, παρε εστω στα πιο απλα μια πρωτοβουλια κλπ.
ή να φυγετε εσεις και να ρθουν λατινοκορμακια δω περα
Ναι αυτα νομιζεις θα σου δωσουν σημασια... Ισα ισα... οι ελληνες ειναι αυτοι που ασχολουνται περισσοτερο με τα καμακια...
Αν πας εξω...εχεις να φας πικρα.... ενω εμεις οχι... διοτι ειμαστε που ειμαστε καμακια ... ειναι και οι αλλες πιο απελευθερωμενες.. ε τελειωσε
δεν πειραζει. θα κανω οφθαλμολουτρο και θα χαιρομαι!
ξου ξου απο δωωω!