Επισκέπτης
Ἐλεύθερος καὶ εὔπορος, πλὴν παντελῶς ἀκατάληπτος
Σιγά μην είναι και ιστόγραμμα ...Τα ιστογόνα οι θηλυκές ορμόνες είναι λέει μειωμένες στις ελληνίδες και λοιπές μεσογειακές.
εσυ ξαναπηγαινε για ψωλαριουμ αμεσως να την πεις δεν μπορεις θα σκασειςΣιγά μην είναι και ιστόγραμμα ...
.
Πριν γράψετε κάτι τουλάχιστον μάθετε πως λέγετε σωστά πρώτα ..
Να μιλάτε δεν ξέρετε σας φταίνε οι Ελληνίδες
να σας γαμησουμε θελουμε οχι να σας κανουμε ορμονικες εξετασεις......Σιγά μην είναι και ιστόγραμμα ...
.
Πριν γράψετε κάτι τουλάχιστον μάθετε πως λέγετε σωστά πρώτα ..
Να μιλάτε δεν ξέρετε σας φταίνε οι Ελληνίδες
Τουλάχιστον γαμάτε μόνο(όσοι μπορείτε δηλαδής)να σας γαμησουμε θελουμε οχι να σας κανουμε ορμονικες εξετασεις......
και γιατι να μην μπορουμε δηλαδηΤουλάχιστον γαμάτε μόνο(όσοι μπορείτε δηλαδής)
αφού δεν σας πάει να μιλάτε αφήστε το,το άθλημα μπρεεεεεεεε
καλυτερα να γαμας παρα να μιλας..... ;)Τουλάχιστον γαμάτε μόνο(όσοι μπορείτε δηλαδής)
αφού δεν σας πάει να μιλάτε αφήστε το,το άθλημα μπρεεεεεεεε
Αρκεί να μην γαμάς όπως μιλάςκαλυτερα να γαμας παρα να μιλας..... ;)
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα στην εφερε γλουγληΑρκεί να μην γαμάς όπως μιλάς
Πουτάνες καριόλες ελλεινίδες δεν σε σκεφτόμαστε καθόλου...φτου μας ξεφτιλισμένεςνλεπω μια αδιαφορια στο προσωπο μου ουτε μια προσφορα στην ζητηση μου
ε εισται ελλεηνιδες δεν σκεφτεσται καθολου τον συνανθρωπο που εχει αναγκη
tip:Nα κόψει τα νύχια του πρώταΠουτάνες καριόλες ελλεινίδες δεν σε σκεφτόμαστε καθόλου...φτου μας ξεφτιλισμένες
Γιαυτό βολέψου με μια πλαστική φουσκωτή κουκλίτσα ;) θα'ναι καλύτερη από μας μωρό μου
πρωτον παλι καλα που εγραψες τα καλα λογια εγω δεν μπορουσα να τα ξεστομισωΠουτάνες καριόλες ελλεινίδες δεν σε σκεφτόμαστε καθόλου...φτου μας ξεφτιλισμένες
Γιαυτό βολέψου με μια πλαστική φουσκωτή κουκλίτσα ;) θα'ναι καλύτερη από μας μωρό μου
tip:Nα κόψει τα νύχια του πρώτα
εγω δεν μπορω να πρωταγωνιστησω σ'αυτη τη ταινια αλλα χαλαρα τη σκηνοθετουσαηθελα να ημουν απο μια μερια και να "κινηματογραφουσα" μια συναντηση απο τις βεντετες του site.να ανταμωνανε τα 8υληκα και τα αρσενικα, ναι ναι για αυτα τα πανεξυπνα γκρινιατικα πλην ομως με συμπαθητικο εξυπνο και ευστοχο λογο...
ειναι off-topic η αναφορα μου αυτη απλα διαβαζοντας την τελευταια σελιδα αυτου του thread μου βγηκε πολυ εντονα αυτην η σκεψη-επυθιμια.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...