master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
dont do it avra!μην με πληγωνετε why θα αποσυρθω απο το σαιτ!!!!!!!
dont do it avra!μην με πληγωνετε why θα αποσυρθω απο το σαιτ!!!!!!!
μπα, και σύγχρονη ελλάδα, μια χαρά ισορροπημένη μου φαίνεται![]()
οι V που κατεβαίνουν μέχρι το διάφραγμα είναι σουπερ ουαου,και γω εξυσα τη καουκα μου παιχτη...τι φταινε?
οι V που κατεβαίνουν μέχρι το διάφραγμα είναι σουπερ ουαου,
σαν άντρες μόλις θα βγάλουμε και μεγάλα βυζιά θα φαίνεται και το βαθύ ντεκολτέ μας.
who?φοράνε και τέτοιες? :o :o
Την τεχνη ποτε κανεις δε την σπουδασε!
φοράνε και τέτοιες? :o :o
με πουκαμισο φοριουνται παντως,σαν πουλοβερακι.οι V που κατεβαίνουν μέχρι το διάφραγμα είναι σουπερ ουαου,
σαν άντρες μόλις θα βγάλουμε και μεγάλα βυζιά θα φαίνεται και το βαθύ ντεκολτέ μας.
με πουκαμισο φοριουνται παντως,σαν πουλοβερακι.
δε μας τα λες καλα εσυ..ναι τα college boys.. και θα ειναι και λακοστ. (ιιχ)
Εκει πρεπει να παμε αν θελουμε να επιβιωσουμε .Ο ελληνας να ξαναγινει λατρης της φυσης και μερος αυτης και οχι ....ΕΥΝΟΥΧΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ !!!!!!δες αρχαια σπαρτη.
Πόσο τραγικά μουνόδουλοι είμαστε πάντως οι άντρες:
Προχθές βγήκαμε παρέα 4 σε ένα μαγαζί για καφέ,εκεί κάνει πέσιμο ένας φίλος μου.
Οι κοπέλες 2 κ θετικές,συνεχίζεται η βραδιά σε ένα στυλ την πέφτω συνέχεια,τελειώνει η βραδιά και
τις πάμε σπίτι 2 την κάθε μία.
Το επόμενο πρωί με παίρνει τηλ να μου πει ότι κρυφάκουσε λέει τηλεφώνημα όση ώρα ήταν σπίτι της μίας για νερό ότι εμένα δεν με πάνε αυτές κ τον άλλον φίλο μας ελάχιστα.
Την επόμενη μέρα του λέω να βγούμε και δεν απαντούσε,σε κάποια φάση απαντάει ότι είναι σε ταινία με τις κοπέλες μαζί με τον έναν φίλο.
Υ.Γ.Μήπως με μαχαιρώσε λίγο πισώπλατα;!![]()
Y.Γ.2 Τραγικός,αντί να μου πει θέλω την γκόμενα κάθεται και σκαρώνει μπαμπεσιά!!!
Υ.Γ.3 Ελπίζω τουλάχιστον να πηδήξει την κοντή κ όχι την χοντρή!!!![]()
![]()
![]()
ευνουχος ειναι αυτος που ευνουχιζει.ευνουχισμενος ειναι αυτος που ευνουχιζει ο ευνουχος.επισης μακακας ειναι ενα ειδος μαιμους της αφρικης.Εκει πρεπει να παμε αν θελουμε να επιβιωσουμε .Ο ελληνας να ξαναγινει λατρης της φυσης και μερος αυτης και οχι ....ΕΥΝΟΥΧΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ !!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.quest-online.com/NewFiles/images/Mr%20Gay%20Wisconsin%202006.jpg[/img[/URL]]
οι φιλοι του LION7 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Πήγες στο ρινγκ που σου πρότειναν ή χεσμεντέν όπως πάντα;
συν οτι απαιτει και μια α' σωματικη διαπλαση για να φορεθει.. ;)αλλά το πουλόβερ πάνω από πουκάμισο ΓΑΜΕΙ όσο δεν πάει άλλο![]()
![]()