Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16

Βρετανίδες vs Ελληνίδες, σημειώστε 1

Οι Βρετανίδες του σήμερα αλλάζουν 24 συντρόφους μέχρι να βρουν τον «σωστό» , ενώ οι Ελληνίδες δηλώνουν…μόνες.
Σε αντίθεση με τις Βρετανίδες λοιπόν που αλλάζουν συντρόφους σαν τα πουκάμισα, εφτά στις δέκα ελληνίδες δηλώνουν μόνες και χωρίς καθόλου σεξουαλικές επαφές.
Μάλιστα, στις ηλικίες 25-34 το ποσοστό ανεβαίνει στο 75%!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκα , στην οποία πήραν μέρος 400 Ελληνίδες, έξι στις δέκα διοχετεύουν τις ορμές τους στο μοναδικό υποκατάστατο που υπάρχει γι’ αυτές περιπτώσεις, ενώ το 22,4% δηλώνει πως έχει να συνευρεθεί σεξουαλικά πάνω από 6 μήνες.
Από την άλλη μεριά, οι Βρετανίδες φαίνεται ότι το γλεντάνε περισσότερο, καθώς σύμφωνα με έρευνα του UKDating.com σε 2,173 συμμετέχουσες, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών αλλάζει πολύ συχνά συντρόφους, μέχρι να βρει αυτόν που θα «κρεμάσει»…
Για την ακρίβεια, ο μέσος όρος των υποψήφιων γαμπρών ανέρχεται στους 24, αλλά εκτός αυτού οι Βρετανίδες αποδεικνύονται και αδίστακτες, καθώς δεν θα τσιγκουνευτούν τα χρήματα προκειμένου σε κάθε ένα από αυτά τα ραντεβού να φαίνονται εντυπωσιακές.
Η μέση Βρετανίδα λοιπόν ξοδεύει πάνω από 80 ευρώ για κάθε ένα από αυτά τα 24 ραντεβού προκειμένου να αγοράσει είδη καλλωπισμού και να πάει στο κομμωτήριο για να τυλίξει το γαμπρό.
cosmo.gr

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
166
Βρετανίδες vs Ελληνίδες, σημειώστε 1
...............................................
Σε αντίθεση με τις Βρετανίδες λοιπόν που αλλάζουν συντρόφους σαν τα πουκάμισα, εφτά στις δέκα ελληνίδες δηλώνουν μόνες και χωρίς καθόλου σεξουαλικές επαφές.
Μάλιστα, στις ηλικίες 25-34 το ποσοστό ανεβαίνει στο 75%!

Εχουν τάμα οι δικές μας να το βρεί φρέσκο ο γαμβρός, γι'αυτό χρησιμοποιούν την τεχνική του βακαλάου.... Το παστώνουν για να διατηρηθεί αναλλοίωτο μέχρι το πλήρωμα του χρόνου..... :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.282
Πόντοι
22.785
Κοινώς, το γλΕΙφομούνι, κι όχι γλΥφομούνι. Οκ, ξεκαθαρίσαμε την ορθογραφία της λέξης.
Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.282
Πόντοι
22.785

Το να μάθεις, νά τό ζητάς, από μόνο του δε λέει τίποτα.
Όπως επίσης και δε λέει τίποτα να της πεις, ξάπλω μάνα μου να σου κάνω ένα γλειφομούνι να σου έρθει ο θάνατος......... :2funny: :2funny: :2funny:

Το θέμα, άγαπητε έραστη, είναι ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.........................
Αλλιώς, ότι και να λες ,έγώ  τα άκούω βερεσέ.!!!!!!!!!!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το να μάθεις, νά τό ζητάς, από μόνο του δε λέει τίποτα.
Όπως επίσης και δε λέει τίποτα να της πεις, ξάπλω μάνα μου να σου κάνω ένα γλειφομούνι να σου έρθει ο θάνατος......... :2funny: :2funny: :2funny:

Το θέμα, άγαπητε έραστη, είναι ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.........................
Αλλιώς, ότι και να λες ,έγώ  τα άκούω βερεσέ.!!!!!!!!!!!!!!!!
αμα πας ολο σε μπουρδελα φιλε δεν προκειται να το μαθεις ποτε.σουλουπωσου λιγο να βρεις μια γκομενιτσα να δεις πως θα το μαθεις.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εφτά στις δέκα ελληνίδες δηλώνουν μόνες και χωρίς καθόλου σεξουαλικές επαφές.
[size=15pt]Μάλιστα, στις ηλικίες 25-34 το ποσοστό ανεβαίνει στο 75%![/size](δε θα χει μεινει μπουκαλι για μπουκαλι απηδηχτο)
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκα , στην οποία πήραν μέρος 400 Ελληνίδες, έξι στις δέκα διοχετεύουν τις ορμές τους στο μοναδικό υποκατάστατο που υπάρχει γι’ αυτές περιπτώσεις, ενώ το 22,4% δηλώνει πως έχει να συνευρεθεί σεξουαλικά πάνω από 6 μήνες.

cosmo.gr
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.282
Πόντοι
22.785
αμα πας ολο σε μπουρδελα φιλε δεν προκειται να το μαθεις ποτε.σουλουπωσου λιγο να βρεις μια γκομενιτσα να δεις πως θα το μαθεις.

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα μαζί σου......Είμαι ολίγον εαυτούλης στο σεξ, όπότε και τα όριά μου πολύ συγκεκριμένα.
Αρνούμαι να ΤΟ σκεφτω..............
Νομίζω τα κεφαλαία μου αρέσουν πιο πολύ.
Είναι σαν αποψη στα κείμενα….
Θα το καθιερώσω!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΤΑ ΕΣΕΙΣ.....ΠΑΛΕΥΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ...............
για άλλη μια φορά respect!!!

avra

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ενδιαφεροντα θεματακια πολυ εχετε..... να αρχισω και εγω
να περιποιουμε τις περιοχες αυτες ???
ποτε δεν ξερης τι ξημερωνη !