amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.105
- Πόντοι
- 22.785
να το ακουτε το καρβουνιασμενο..
σας μιλαει εκ πειρας..
ppppssssssssss έμφανίστηκε, ό έπιστήμων !!!!!!!!!!
να το ακουτε το καρβουνιασμενο..
σας μιλαει εκ πειρας..
δηλαδη τυπε εσυ περιμενεεις να σε παρει καποιος στα σοβαρα?οτι λες ισχυει το αντιθετο.εδω τοσο καιρο το επαιζες γκομενα.Κορίτσια πάρτε το είδηση.............
Πρέπει να μειώσετε τις απαιτήσεις σας.
Ξεψωνιστείτε.
Και προσπαθήστε να διορθώσετε τον χαρακτήρα σας...................
Με το να προσπαθείτε να κάνετε το άλλο σας μισό νευρασθενικό και να παιζετε μαζι του δεν βγαίνει τίποτα.
Με το να ζητάτε εξωπραγματικά προτερήματα από έναν άντρα τελικά εσείς χάνετε γιατί θα μείνετε στο ράφι για πάντα.
Μην σπάτε τα νεύρα των αντρών που θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους μαζί σας.
Κι αν δεν μπορείτε να διορθώσετε μόνες σας τον χαρακτήρα σας, απευθυνθείτε σε ψυχολόγο.
Δεν είναι κακό.
Ούτε είναι υποχρεωμένος ο άντρας που θα βρείτε να είναι και ψυχολόγος σας για να βγάζετε πάνω του τα σπασμένα σας και να σας υποφέρει.
Διορθωθείτε αλλιώς το ράφι θα γίνει η μόνιμη κατοικία σας........................
kαλά μυαλά.
[size=13pt]Θα καταλάβει γιατί στα 30 και στα 35 δεν βρέθηκε κανένας άλλος να σε αντέξει...........[/size]
Άγαπητέ φίλε ....δηλαδη τυπε εσυ περιμενεεις να σε παρει καποιος στα σοβαρα?οτι λες ισχυει το αντιθετο.εδω τοσο καιρο το επαιζες γκομενα.
δεν παιζει με τιποτα.ο καθενας για να εντυπωσιασει λεει οτι του κατεβει.χμ χμ χμ
δλδ ειναι εντελως ρεαλιστικο να λες σε καποια να χορεψετε και να σου απανταει με ψωνιστικο υφακι οτι δεν ειναι σαν τις κοπελες στα κωλομπαρα που γυρναει...
ναι ναι ναι οοοτι πειτε
ο αμιτζι ειναι αρρωστια ρε...δηλαδη τυπε εσυ περιμενεεις να σε παρει καποιος στα σοβαρα?οτι λες ισχυει το αντιθετο.εδω τοσο καιρο το επαιζες γκομενα.
Κορίτσια πάρτε το είδηση.............
Πρέπει να μειώσετε τις απαιτήσεις σας.
Ξεψωνιστείτε.
Και προσπαθήστε να διορθώσετε τον χαρακτήρα σας...................
Με το να προσπαθείτε να κάνετε το άλλο σας μισό νευρασθενικό και να παιζετε μαζι του δεν βγαίνει τίποτα.
Με το να ζητάτε εξωπραγματικά προτερήματα από έναν άντρα τελικά εσείς χάνετε γιατί θα μείνετε στο ράφι για πάντα.
Μην σπάτε τα νεύρα των αντρών που θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους μαζί σας.
Κι αν δεν μπορείτε να διορθώσετε μόνες σας τον χαρακτήρα σας, απευθυνθείτε σε ψυχολόγο.
Δεν είναι κακό.
Ούτε είναι υποχρεωμένος ο άντρας που θα βρείτε να είναι και ψυχολόγος σας για να βγάζετε πάνω του τα σπασμένα σας και να σας υποφέρει.
Διορθωθείτε αλλιώς το ράφι θα γίνει η μόνιμη κατοικία σας........................
kαλά μυαλά.
Άθλια εμπειρία μου την περασμένη Παρασκευή σε πάρτι ''φίλης'' μου από την δουλειά,παρέα με άλλες 6 ελλειινίδες .Εκτός από το κουτσομπολιό μεταξύ τους και μασαμπούκωμα όλη την ώρα ,όταν είπα σε μία να χορέψει και λίγο (όπως κάναμε οι άντρες),μου απάντησε πως εμείς δεν είμαστε σαν αυτές που πηγαίνεις και βλέπεις στα στριπτιτζάδικα και στα κωλόμπαρα .Ξενέρωσα την ζωή μου και ήθελα επι τόπου να φύγω,αλλά δυστηχώς έκατσα για ένα κολλητό μου αγαπούλη >,ο οποίος ήθελε και να χτυπήσει γκόμενα από αυτό το πάρτι .Τελικά μετά από κανα 3ωρο πήγαμε μαζί σε κοντινό κωλόμπαρο και περάσαμε γαμάτα.Συναγωνιστές,τόσες σελίδες σε αυτό το θρεντ και ακόμη δεν κατάλαβα τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλειινίδες
Άθλια εμπειρία μου την περασμένη Παρασκευή σε πάρτι ''φίλης'' μου από την δουλειά,παρέα με άλλες 6 ελλειινίδες .Εκτός από το κουτσομπολιό μεταξύ τους και μασαμπούκωμα όλη την ώρα ,όταν είπα σε μία να χορέψει και λίγο (όπως κάναμε οι άντρες),μου απάντησε πως εμείς δεν είμαστε σαν αυτές που πηγαίνεις και βλέπεις στα στριπτιτζάδικα και στα κωλόμπαρα .Ξενέρωσα την ζωή μου και ήθελα επι τόπου να φύγω,αλλά δυστηχώς έκατσα για ένα κολλητό μου αγαπούλη >,ο οποίος ήθελε και να χτυπήσει γκόμενα από αυτό το πάρτι .Τελικά μετά από κανα 3ωρο πήγαμε μαζί σε κοντινό κωλόμπαρο και περάσαμε γαμάτα.Συναγωνιστές,τόσες σελίδες σε αυτό το θρεντ και ακόμη δεν κατάλαβα τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλειινίδες
Καλα ρε μεγάλε και εσύ, .. όλες σε έχουν παρει χαμπαρι; Για βάλε μια φώτο γιατι κάτι μου λέει οτι κάπου στο μετωπο γράφεις "ειμαι ολη την ωρα στα κωλομπαρα"
Ρε παιχτη, μήπως αντί να πεις πάμε για χορό της είπες αν κάνει χορό;Άθλια εμπειρία μου την περασμένη Παρασκευή σε πάρτι ''φίλης'' μου από την δουλειά,παρέα με άλλες 6 ελλειινίδες .Εκτός από το κουτσομπολιό μεταξύ τους και μασαμπούκωμα όλη την ώρα ,όταν είπα σε μία να χορέψει και λίγο (όπως κάναμε οι άντρες),μου απάντησε πως εμείς δεν είμαστε σαν αυτές που πηγαίνεις και βλέπεις στα στριπτιτζάδικα και στα κωλόμπαρα .Ξενέρωσα την ζωή μου και ήθελα επι τόπου να φύγω,αλλά δυστηχώς έκατσα για ένα κολλητό μου αγαπούλη >,ο οποίος ήθελε και να χτυπήσει γκόμενα από αυτό το πάρτι .Τελικά μετά από κανα 3ωρο πήγαμε μαζί σε κοντινό κωλόμπαρο και περάσαμε γαμάτα.Συναγωνιστές,τόσες σελίδες σε αυτό το θρεντ και ακόμη δεν κατάλαβα τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλειινίδες
η δυναμη της συνηθειας βλεπεις....Ρε παιχτη, μήπως αντί να πεις πάμε για χορό της είπες αν κάνει χορό;
ρε μαγκες δεν ειναι ολα η ασπρα η μαυρα...δηλαδη αντρες μαλακες δεν υπαρχουν?εμενα ας πουμε μου χει κατσει και ελλεεινιδα κ εκανα σχεση αλλα μετα οι δυο επομενες ηταν μια χαρα γυναικες..το θεμα ειναι τι ψαχνεις και τι ψαχνει η απεναντι...αν ειναι ψωνισμενη πχ μηπως φταιμε και εμεις που την κοιταμε 2 ωρες στο μπαρ λεω εγω?μηπως θελουμε διαφορετικα πραγματα?η νομιζετε οτι επιδη οι πιο πολλες ξενες που ειναι στην ελλαδα ειναι οικονομικες μεταναστριες και μας βλεπουν σαν λουκουμια επειδη εχουμε ενα αμαξι ενα σπιτι και μια καλη ζωη δεν αποσκοπουν και αυτες καπου?...εχοντας ζησει αρκετα και εξω και σε ελληνικη μεγαλη επαρχια(ηρακλειο κρητης) νομιζω πως εκει που καταληγω εγω ειναι πως καπου φταιμε και εμεις...το τι θελουμε τι ψαχνουμε πως το ψαχνουμε που το ψαχνουμε...κλπ...
αν πηγαινα σε παρτυ και μου λεγε δεν χορευω επειτα απο αψογη συμπεριφορα εκατερωθεν στους ανθρωπους?...ποτο στο φουστανι και καληνυχτα σας..
τουλαχιστον ποτο κατω στο πατωμα και αμα χορευε μετα με φιλες σαμποταζ...κολλανε οι σολες στην ποτιλα και κανουνε σαν να ξεκολας αυτοκολλητα..χα!
ΒΕΛΒΥ ,εσυ εισαι λεπτουλα και φιληδονη ,δεν απαντας ετσι(οπως αυτες οι ελλεηνιδες}.χμ χμ χμ
δλδ ειναι εντελως ρεαλιστικο να λες σε καποια να χορεψετε και να σου απανταει με ψωνιστικο υφακι οτι δεν ειναι σαν τις κοπελες στα κωλομπαρα που γυρναει...
ναι ναι ναι οοοτι πειτε