Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

Επισκέπτης
bianco...

URL]]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ασε ενα θρεντ αγαμητο ρε νωντα  :jerking:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=SzKrrbAYNJs[/video] [/video]

Εδω βλεπετε το νωντα ντυμενο με την στολη του σαμουραϊ να εξουδετερωνει πολλους αντιπαλους μαζι.
Τρεμετε ελλεινιδες !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.089
Πόντοι
7.885
Άθλια εμπειρία μου την περασμένη Παρασκευή σε πάρτι ''φίλης'' μου από την δουλειά,παρέα με άλλες 6 ελλειινίδες :tickedoff:.Εκτός από το κουτσομπολιό μεταξύ τους και μασαμπούκωμα όλη την ώρα :jerking:,όταν είπα σε μία να χορέψει και λίγο (όπως κάναμε οι άντρες),μου απάντησε πως εμείς δεν είμαστε σαν αυτές που πηγαίνεις και βλέπεις στα στριπτιτζάδικα και στα κωλόμπαρα :headbang: :headbang:.Ξενέρωσα την ζωή μου και ήθελα επι τόπου να φύγω,αλλά δυστηχώς έκατσα για ένα κολλητό μου αγαπούλη >:(,ο οποίος ήθελε και να χτυπήσει γκόμενα από αυτό το πάρτι :jerking:.Τελικά μετά από κανα 3ωρο πήγαμε μαζί σε κοντινό κωλόμπαρο και περάσαμε γαμάτα.Συναγωνιστές,τόσες σελίδες σε αυτό το θρεντ και ακόμη δεν κατάλαβα τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλειινίδες :jerking: :jerking: :jerking:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
166
Άθλια εμπειρία μου την περασμένη Παρασκευή σε πάρτι ''φίλης'' μου από την δουλειά,παρέα με άλλες 6 ελλειινίδες :tickedoff:.Εκτός από το κουτσομπολιό μεταξύ τους και μασαμπούκωμα όλη την ώρα :jerking:,όταν είπα σε μία να χορέψει και λίγο (όπως κάναμε οι άντρες),μου απάντησε πως εμείς δεν είμαστε σαν αυτές που πηγαίνεις και βλέπεις στα στριπτιτζάδικα και στα κωλόμπαρα :headbang: :headbang:.Ξενέρωσα την ζωή μου και ήθελα επι τόπου να φύγω,αλλά δυστηχώς έκατσα για ένα κολλητό μου αγαπούλη >:(,ο οποίος ήθελε και να χτυπήσει γκόμενα από αυτό το πάρτι :jerking:.Τελικά μετά από κανα 3ωρο πήγαμε μαζί σε κοντινό κωλόμπαρο και περάσαμε γαμάτα.Συναγωνιστές,τόσες σελίδες σε αυτό το θρεντ και ακόμη δεν κατάλαβα τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλειινίδες :jerking: :jerking: :jerking:

Το συμπέρασμα της βραδιάς: Πάλι αγάμητες έμειναν...... :grin: :grin: :grin:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Αυτή πού φαντάστηκε ότι εσύ μπορεί να πηγαίνεις σε κωλόμπαρα και στριπομάγαζα και στο πέταξε τόσο χύμα; Κουφό μου μοιάζει ως δικαιολογια.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αυτή πού φαντάστηκε ότι εσύ μπορεί να πηγαίνεις σε κωλόμπαρα και στριπομάγαζα και στο πέταξε τόσο χύμα; Κουφό μου μοιάζει ως δικαιολογια.
επειδη δεν τις πηδαει κανεις νομιζουν οτι ολοι οι αντρες αυτο κανουμε πουτανες και μπαρ γιαυτο εχει γινη αυτος ο ξεπεσμος αντε να αλλαξεις νοοτροπια στις ελληνιδες!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
επειδη δεν τις πηδαει κανεις νομιζουν οτι ολοι οι αντρες αυτο κανουμε πουτανες και μπαρ γιαυτο εχει γινη αυτος ο ξεπεσμος αντε να αλλαξεις νοοτροπια στις ελληνιδες!!!!!

Αντί να κάτσουν να σκεφτούν ότι έχουν γίνει 30 χρονών αδέσμευτες γαϊδούρες και να μειώσουν τις απαιτήσεις τους από έναν άντρα, ίσα ίσα τότε είναι που αρχίζουν να τα θέλουν όλα!!!!!!!

Να έχει αμύθητα λεφτά να είναι πολύ γυμνασμένος, να έχει 5 χλυδάτα αύτοκίνητα 8 εξοχικά,
εντός και έκτός έλλάδας με πισίνες, γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς πιστωτικές κάρτες,
πού θα δουλεύει ο μαλάκας να τις πληρώνει για να τις άδειάζουν αυτές σε χρόνο μηδέν !!!!!!!!!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Αντί να κάτσουν να σκεφτούν ότι έχουν γίνει 30 χρονών αδέσμευτες γαϊδούρες και να μειώσουν τις απαιτήσεις τους από έναν άντρα, ίσα ίσα τότε είναι που αρχίζουν να τα θέλουν όλα!!!!!!!

Να έχει αμύθητα λεφτά να είναι πολύ γυμνασμένος, να έχει 5 χλυδάτα αύτοκίνητα 8 εξοχικά,
εντός και έκτός έλλάδας με πισίνες, γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς πιστωτικές κάρτες,
πού θα δουλεύει ο μαλάκας να τις πληρώνει για να τις άδειάζουν αυτές σε χρόνο μηδέν !!!!!!!!!
Άσχετα αν αυτή μένουν σε δυάρι στα Πετράλωνα και δουλεύει σε μια κωλοδουλειά ή αμείβεται του κωλου.
Το θέμα όμως έχει ως εξής για εμάς παίδες.
Αυτές κοιτάνε τα λεφτά, εμείς κοιτάμε  την εμφάνιση. μεγάλο λάθος από εμάς και θα εξηγήσω τον λόγο:
Αυτές επενδύουν σε κάτι που θα υπάρχει το πιθανότερο για πάντα. Και επένδυση αποδίδει γιατί ενώ είναι φτωχές, ξαφνικά γίνονται πλούσιες.Εμείς, αντίθετα, επενδύουμε στην ομορφιά ,κάτι που θα εκλείψει σε πέντε ή έξι το πολύ χρόνια.(αν μάλιστα έχει ξεπεράσει και τα 33, είναι πιθανόν τα παιδιά που θα γεννήσει να είναι αυτιστικά ή μογολάκια)Θα γίνει δηλαδή μία φλόμπα που όμως θα συμπεριφέρεται σαν όμορφη.Θα είναι δηλαδή κατά οικονομική ορολογία ένα πάγιο της επιχείρησης  (depreciated asset)που θα χρήζει αντικαταστάσεως.
Αν παντρευτεί αυτή εμάς κερδίζει, η επένδυση θα αποδώσει και μακροπρόθεσμα, αντίθετα εμείς σιγά σιγά θα βλέπουμε μία όμορφη κοπέλα να μεταμορφώνεται σε μπακατέλα, να πέφτει ο κώλος , τα βυζιά  και μετά να είμαστε αναγκασμένοι να την λουζόμαστε.Για αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνετε παιδιά είναι το εξής:εικονική χρεοκοπία!!! παίξτε θέατρο ότι δεν έχετε μια πια και να δούμε θα συνεχίζει να είστε μαζί σας;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαγκες δεν ειναι ολα η ασπρα η μαυρα...δηλαδη αντρες μαλακες δεν υπαρχουν?εμενα ας πουμε μου χει κατσει και ελλεεινιδα κ εκανα σχεση αλλα μετα οι δυο επομενες ηταν μια χαρα γυναικες..το θεμα ειναι τι ψαχνεις και τι ψαχνει η απεναντι...αν ειναι ψωνισμενη πχ μηπως φταιμε και εμεις που την κοιταμε 2 ωρες στο μπαρ λεω εγω?μηπως θελουμε διαφορετικα πραγματα?η νομιζετε οτι επιδη οι πιο πολλες ξενες που ειναι στην ελλαδα ειναι οικονομικες μεταναστριες και μας βλεπουν σαν λουκουμια επειδη εχουμε ενα αμαξι ενα σπιτι και μια καλη ζωη δεν αποσκοπουν και αυτες καπου?...εχοντας ζησει αρκετα και εξω  και σε ελληνικη μεγαλη επαρχια(ηρακλειο κρητης) νομιζω πως εκει που καταληγω εγω ειναι πως καπου φταιμε και εμεις...το τι θελουμε τι ψαχνουμε πως το ψαχνουμε που το ψαχνουμε...κλπ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
Άσχετα αν αυτή μένουν σε δυάρι στα Πετράλωνα και δουλεύει σε μια κωλοδουλειά ή αμείβεται του κωλου.
Το θέμα όμως έχει ως εξής για εμάς παίδες.
Αυτές κοιτάνε τα λεφτά, εμείς κοιτάμε  την εμφάνιση. μεγάλο λάθος από εμάς και θα εξηγήσω τον λόγο:
Αυτές επενδύουν σε κάτι που θα υπάρχει το πιθανότερο για πάντα. Και επένδυση αποδίδει γιατί ενώ είναι φτωχές, ξαφνικά γίνονται πλούσιες.
Επειδή έχουν πάρει είδηση ότι το σώμα τους άρχισε να γερνάει (να γίνονται πατσαβούρες) με αποτέλεσμα να μην είναι πια ελκυστικό κι επειδή έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν τις αντέχει κανένας γιατί κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά τους αρχίζουν να προσπαθούν να προσελκύσουν τους άντρες με άλλα μέσα!!!!!!!!

Το παίζουν πλούσιες, αγοράζουν σπορ αμάξια, ακριβά σπίτια κι έτσι νομίζουν ότι ο άντρας θα τσιμπήσει. Το πολύ πολύ να τσιμπήσει για λίγο αγαπητή.
Μόλις καταλάβει ότι τα μυαλά σου είναι βλαμενα θα φυγει με ελαφριά πηδηματάκια.
Θα καταλάβει γιατί στα 30 και στα 35 δεν βρέθηκε κανένας άλλος να σε αντέξει...........

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Επειδή έχουν πάρει είδηση ότι το σώμα τους άρχισε να γερνάει (να γίνονται πατσαβούρες) με αποτέλεσμα να μην είναι πια ελκυστικό κι επειδή έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν τις αντέχει κανένας γιατί κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά τους αρχίζουν να προσπαθούν να προσελκύσουν τους άντρες με άλλα μέσα!!!!!!!!

Το παίζουν πλούσιες, αγοράζουν σπορ αμάξια, ακριβά σπίτια κι έτσι νομίζουν ότι ο άντρας θα τσιμπήσει. Το πολύ πολύ να τσιμπήσει για λίγο αγαπητή.
Μόλις καταλάβει ότι τα μυαλά σου είναι βλαμενα θα φυγει με ελαφριά πηδηματάκια.
Θα καταλάβει γιατί στα 30 και στα 35 δεν βρέθηκε κανένας άλλος να σε αντέξει...........
ναι αυτο μου χει τυχει και μενα και σε φιλους μου...και συνηθως αυτες που το κανουν ρε γμτ δεν ειναι ουτε μπαζα ουτε χαζες...μορφωμενες κοπελες που θα μπορουσαν να ναι μια χαρα με τ αγορι τους...αλλα ειναι βουτηγμενες στο ψεμμα...οτι ειναι κ δηθεν πλουσιες κλπ...ετυχε σε πολυ κολλητο πολυ προσφατα ουτε 30 δεν ηταν...και το παιζε και καψουρα και γαμιοταν και με τ αφεντικο της (πραγμα που το ξεραμε απ την πρωτη στιγμη )  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...οπως καταλαβατε ο κολλητος εριξε τρια τεσσερα  :fuck2: :fuck2: :fuck2: και την εστειλε...γιατι ηταν κουκλα και ερωτευσιμη αλλα ου μπλεξεις ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
Κορίτσια πάρτε το είδηση............. :tickedoff: :tickedoff:
Πρέπει να μειώσετε τις απαιτήσεις σας.
Ξεψωνιστείτε.
Και προσπαθήστε να διορθώσετε τον χαρακτήρα σας...................
Με το να προσπαθείτε να κάνετε το άλλο σας μισό νευρασθενικό και να παιζετε μαζι του δεν βγαίνει τίποτα.

Με το να ζητάτε εξωπραγματικά προτερήματα από έναν άντρα τελικά εσείς χάνετε γιατί θα μείνετε στο ράφι για πάντα.

Μην σπάτε τα νεύρα των αντρών που θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους μαζί σας.
Κι αν δεν μπορείτε να διορθώσετε μόνες σας τον χαρακτήρα σας, απευθυνθείτε σε ψυχολόγο.
Δεν είναι κακό.

Ούτε είναι υποχρεωμένος ο άντρας που θα βρείτε να είναι και ψυχολόγος σας για να βγάζετε πάνω του τα σπασμένα σας και να σας υποφέρει.
Διορθωθείτε αλλιώς το ράφι θα γίνει η μόνιμη κατοικία σας........................

kαλά μυαλά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Ξεψωνιστείτε.
Με το να προσπαθείτε να κάνετε το άλλο σας μισό νευρασθενικό και να παιζετε μαζι του δεν βγαίνει τίποτα.

Με το να ζητάτε εξωπραγματικά προτερήματα από έναν άντρα τελικά εσείς χάνετε γιατί θα μείνετε στο ράφι για πάντα.

Κι αν δεν μπορείτε να διορθώσετε μόνες σας τον χαρακτήρα σας, απευθυνθείτε σε ψυχολόγο.
Δεν είναι κακό.

Ούτε είναι υποχρεωμένος ο άντρας που θα βρείτε να είναι και ψυχολόγος σας για να βγάζετε πάνω του τα σπασμένα σας και να σας υποφέρει.
Διορθωθείτε αλλιώς το ράφι θα γίνει η μόνιμη κατοικία σας........................

kαλά μυαλά.
να το ακουτε το καρβουνιασμενο..

σας μιλαει εκ πειρας..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Ξεψωνιστείτε.

Δεν είναι κακό.

kαλά μυαλά.
good wines    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom