Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
θενκςΚαλη θητεια να εχεις!!!!
θενκςΚαλη θητεια να εχεις!!!!
πολυ ενταση ωμους ρε...
σιγα ρε δεν χρειαζονται και 100 πιεσεις για ωμους...αν παιζεις δυνατα παγκο,μονοζυγο
δηλαδη ρε καημενε μου δεν ειχες ποτε ελληνιδα?Δηλαδη ρε παιδια Ελλεεινιδα σημαινει....εξωπραγματικη καταστσαση....δηλαδη εξωγηινη!!!!!!!!
Οταν ημουν νεος ειχα....τωρα στα 52μου προτιμω ξενες!!!!!!!δηλαδη ρε καημενε μου δεν ειχες ποτε ελληνιδα?
αχααχαχχαχαχαχα
αστα να πανε!Ενας χαμενος χειμωνας παλιοτερα εξαιτιας αυτης της χαζης λογικης που πλασαρεται!!!
Μην πω για την μανια περι διατροφης που παραπλανουν καθε παιδακι οτι πρεπει να κανει 100 γευματα για να βαλει "ογκο" αχαχαχα
οχι,
το καλοκαιρι φευγω
ποσο μαλακια μπορει να σε δερνει.ρε αν δεν χασεις κανα κιλο δεν θα σε πλησιαζει ουτε κατσαριδα.Εσυ για αλλαγη απο το φιλετο κοτοπουλο τρως και σκατουλες?
αγοραζεις γιατι δεν εισαι αξιος να το παρεις μονος σου.οκ.πασσο.Μπα εχω αρκετα λεφτα για να αγοραζω φιλετο κοτοπουλο αντι για σκατουλες.
Δεν πειραζει.Ο καθενας με βαση τις δυνατοτητες του!
Δεν είπα διακόσιες βοηθητικές. Και το προχωρημενο επιπεδο για σενα μπορει σε μενα να μου φιανεται υπερβολικο, αυτα ειναι υποκειμενικα και εξαρτωνται απο τους στοχους που εχει βαλει ο καθενας, δε θελουν ολοι να ντουλαπιασουν.Τις λεπτομερειες οπως τις ενοεις δεν τις αποκτας παντως με διακοσιες "βοηθητικες".
Εκτος αν εισαι σε πολυ πολυ προχωρημενο επιπεδο.
αγαπητε παιχτουρα.προτιμας τις ξενες γιατι το 20χρονο ρωσσακι θα ερθει μαζι σου για το 100αρικο 200αρικο....ενω το αντιστοιχο ελληνακι θα σε φτυσει και δικαιωματικα βεβαια.Δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω και ζητω συγνωμη που μπανω στη συζητηση....αλλα σαν μεγαλος ανθρωπος στην ηλικια...προτιμω τις ξενες....θελω να μου πειτε..... οι σημερινεςν Ελληνιδες, ειναι τελειως μπαζα και σε εμφανιση και σε συμπεριφορα μπροστα π.χ...... στις Ρωσιδες???
ολες ειναι σκουπιδια για σενα δηλαδη?και η μανα σου και η αδελφη σου?ρε μυαλο εχετε καθολου?απο τα σκουπιδια ολοι μπορουμε να "ψωνισουμε"
Στη δύναμη κυρίως και κατά συνέπεια στον όγκοΕνοεις οτι βασισμενος σε ενα προγραμμα μονο με πολυαρθριτικες δινεις περισσοτερο εμφαση στο τουμπανιασμα?
ΑΞΙΟΣσυγκρινεται η πουτσα με την βουρτσα?αχαχχαχα
οχι μονο ειναι τριμπαζα οι ελεινιδες αλλα ουτε θηλυκοτητα δεν διαθετουν.Σαν νταλικιερηδες περπατανε στον δρομο αχαχαχα
Σημερα εχω τα κεφια μου και δεν θα κανω αναλυσεις...ουτε η ηλικια ειναι αυτη που σας εγραψα....απλα σημειωσε οτι μεχρι και εγω που ημουν υποστηρικτης της Νεοελληνιδας και αυτο το ξερουν τα παλαιοτερα μελη απο τις γραφες μου στο παρελθον....τους τελευταιους μηνες πιστευω οτι οι Ρωσιδες σε πολλα θεματα ειναι μπροστα απο τις δικες μας..... που εχουν καβαλησει το καλαμι της ανεξαρτησιας και της μαλακιας!!!!!!(μιλαω παντα για τις Νεοελληνιδες και οχι για τις παλιες Ελληνιδες που ειχαν αξια σε πολλα θεματα και κρατουσαν οικογενειες).αγαπητε παιχτουρα.προτιμας τις ξενες γιατι το 20χρονο ρωσσακι θα ερθει μαζι σου για το 100αρικο 200αρικο....ενω το αντιστοιχο ελληνακι θα σε φτυσει και δικαιωματικα βεβαια.
αν και μεγαλος ηλικιακα δεν εχεις ιδεα απο την ζωη και αυτο με λυπει πραγματικα.συγκρινεις πραγματα που δεν γινεται να συγκριθουν.
α ρε μαστερ...ποτε εγινες απο μουτιντ γουορντ;ολο παρασημα εισαι και προαγωγες.....ολες ειναι σκουπιδια για σενα δηλαδη?και η μανα σου και η αδελφη σου?ρε μυαλο εχετε καθολου?
[/color[/URL]]
και μπορεις να μου πεις την νεοελληνιδα ποιος την εχει κανει ετσι?τοσο καιρο παραπονιομασταν οτι κερναμε συνεχεια εμεις,οτι τις παμε συνεχεια με το αμαξι μας,οτι δουλευουμε εμεις και αυτες καθονται.ε τωρα που αλλαξαν τα πραγματα,παλι θα παραπονιομαστε?ΑΞΙΟΣ Σημερα εχω τα κεφια μου και δεν θα κανω αναλυσεις...ουτε η ηλικια ειναι αυτη που σας εγραψα....απλα σημειωσε οτι μεχρι και εγω που ημουν υποστηρικτης της Νεοελληνιδας και αυτο το ξερουν τα παλαιοτερα μελη απο τις γραφες μου στο παρελθον....τους τελευταιους μηνες πιστευω οτι οι Ρωσιδες σε πολλα θεματα ειναι μπροστα απο τις δικες μας..... που εχουν καβαλησει το καλαμι της ανεξαρτησιας και της μαλακιας!!!!!!(μιλαω παντα για τις Νεοελληνιδες και οχι για τις παλιες Ελληνιδες που ειχαν αξια σε πολλα θεματα και κρατουσαν οικογενειες).
ποτε αλλαξαν;που ζεις εσυ; σε αλλη χωρα;εγω ξερω μονο κατι ελληνιδες που δεν ξερουν να σιδερωσουν ενα παντελονι,να βρασουν ενα αυγο ή μια μακαροναδα της προκοπης,ολη μερα ονειρευονται λουι βιτον και γκουτσι,βαφονται σαν μποτσαρεδια,κανουν τα μεγαλυτερα στυλιστικα και ενδυματολογικα εγκληματα παντα και παντου,την περνανε παντα στο τζαμπε με κερασματα οταν βγαινουν με αντρες και τους κουτσομπολευουν κιολας κρινοντας απο το τι αμαξι εχουν μεχρι τι παπουτσι φοραν ενω τους στολιζουν και ως μαμακηδες και ανωριμους αν τους την πουν σε κατι......και μπορεις να μου πεις την νεοελληνιδα ποιος την εχει κανει ετσι?τοσο καιρο παραπονιομασταν οτι κερναμε συνεχεια εμεις,οτι τις παμε συνεχεια με το αμαξι μας,οτι δουλευουμε εμεις και αυτες καθονται.ε τωρα που αλλαξαν τα πραγματα,παλι θα παραπονιομαστε?