Επισκέπτης
παζούζου μεσοποταμιακος θεοςκενυατης ειναι? παζουζού λεω εγω, απο τη γαλλικη ριβιερα
παζούζου μεσοποταμιακος θεοςκενυατης ειναι? παζουζού λεω εγω, απο τη γαλλικη ριβιερα
Σε ποιες χωρες εχεις ταξιδεψει παζουζου ?γιατι ολοι εδω μου γαματε το νικ?
Δεν ξερω τι εχεις με τις Ελληνιδες αλλα εγω δεν εχω τοση εμπαθεια Οκ δεν ειναι οι πιο μουναρες στον κοσμο αλλα τι να κανουμε Αυτο με τις ξυνισμενες φατσες δυστυχως συμβαινει αλλα συμβαινει γενικα στην ευρωπη Που οι γυναικες ειναι χωρτασμενες απο ολες τις πλευρες
Έλα τώρα που θα μας πλέξεις και το εγκώμιο του ελληνάρα!Σε ποιες χωρες εχεις ταξιδεψει παζουζου ?
Και ποσες φορες ,ωστε να εχεις αρκετες προσωπικες εμπειριες ?
Παρεμπιπτοντως εχεις δει σε αλλη χωρα ,οι οδηγοι να μην αφηνουν τους πεζους να περασουν οταν το πρασινο αναβοσβηνει ?
Η ελλειψη ευγενειας και τα ΞΥΝΑ ΜΟΥΤΡΑ των ελληνιδων ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ στον κοσμο .Οι αντρες ελληνες δεν ειναι ευγενικοι ,αλλα τουλαχιστον δεν ειναι ξυνομουρηδες
εχω ταξιδεψει αρκετα και αρκετες φορες σε πολλες χωρες του κοσμου για τους οδηγους εχεις παει στην Αιγυπτο? στο Μαροκο? για τις γυναικες εχεις δει τοσα λιγουρια πισω απο γκομενες εκτως απο εδω?Σε ποιες χωρες εχεις ταξιδεψει παζουζου ?
Και ποσες φορες ,ωστε να εχεις αρκετες προσωπικες εμπειριες ?
Παρεμπιπτοντως εχεις δει σε αλλη χωρα ,οι οδηγοι να μην αφηνουν τους πεζους να περασουν οταν το πρασινο αναβοσβηνει ?
Η ελλειψη ευγενειας και τα ΞΥΝΑ ΜΟΥΤΡΑ των ελληνιδων ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ στον κοσμο .Οι αντρες ελληνες δεν ειναι ευγενικοι ,αλλα τουλαχιστον δεν ειναι ξυνομουρηδες
γιατί να βελτιωθεί?
πω ρε τι ειπε το ατομο τυφλα να εχει ο κομφουκιος.Το ξαναλεμε ,το 70% των ελληνιδων απο 18-45 ετων ειναι ΜΟΝΕΣ,
χωρις σεξουαλικο συντροφο .(Πηγη ,Ελληνικο Σεξολογικο Ινστιτουτο
Μιχαλακοπουλου 58 ,Αθηνα).Σας φαινεται μεγαλο το νουμερο ?
Παρασκευη ,σαββατο ,κυριακη οταν βγαινετε εξω ,παρητηρειστε ποσες
γυναικες εχουν βγει για διασκεδαση και ειναι ΜΟΝΕΣ ,χωρις αντρα .
Το παραμυθι που σερβιρουν στον εαυτο τους ειναι οτι "αν κουνησω την ουριτσα μου ,οποιον θελω θα τον εχω ".Και ετσι δεν τα φτιαχνουν με κανενα ,αφου "ολοι τις θελουνε " ,και περιμενουν τον Πριγκηπα .
Και μενουν ετσι πεινασμενες ,αφου οι πριγκηπες ,ως γνωστον ειναι λιγοι αλλα και εκλεκτικοι.
Πως μπορει να βελτιωθει αυτη η κατασταση ?
Υπαρχουν πολλες αξιολογες κοπελλες και ερωτικες που τις παρασυρουν οι ανοργασμικες καιγιατί να βελτιωθεί?
από πίτα που δεν τρως τι σε νοιαζει κι αν καεί
γιατί να βελτιωθεί?
από πίτα που δεν τρως τι σε νοιαζει κι αν καεί
ε τον μαλακα τι ειπε.Οπως τα λες ειναι erevnitis!Το ποσες γκομενοπαρεες υπαρχουν π.χ στη μαγικη τριαδα Γκαζι-θησειο-Ψυρρη δεν περιγραφεται..Το θεμα ειναι ομως πως οι αγαμητες ελληνιδες δεν ψαχνουν για σεξουαλικο συντροφο απλα,αλλα για ΣΧΕΣΗ.Εμεις θελουμε να γαμαμε χωρις πολλα-πολλα και αναμεσα στις πιπες να λεμε και ενα "σ'αγαπω".Εκει πιστευω ειναι το προβλημα σημερα.Αυτες θελουν μια ζεστη αγκαλιτσα και γλυκολογα,ομως εμεις το μονο που θελουμε να παρασχουμε ειναι ανελεητο σφυροκοπημα στη κωλαρα τους και επιπονα gag sessions.Πρεπει να γινει μια συγκλιση των αντικρουομενων "θελω" των 2 φυλων για να αλλαξουν τα πραγματα.Χλωμο.
Το ξαναλεμε ,το 70% των ελληνιδων απο 18-45 ετων ειναι ΜΟΝΕΣ,
Το παραμυθι που σερβιρουν στον εαυτο τους ειναι οτι "αν κουνησω την ουριτσα μου ,οποιον θελω θα τον εχω ".Και ετσι δεν τα φτιαχνουν με κανενα ,αφου "ολοι τις θελουνε " ,και περιμενουν τον Πριγκηπα .
Και μενουν ετσι πεινασμενες ,αφου οι πριγκηπες ,ως γνωστον ειναι λιγοι αλλα και εκλεκτικοι.
ΑΛΤΕΚ 21 ,μικρε αλβανε ,πηγαινε πρωτα στρατο στην αλβανια και μετα κανε τον αντρα.Δεν ειναι κακο που εισαι αλβανος ,υπαρχουν πολλοι αξιολογοι αλβανοιπω ρε τι ειπε το ατομο τυφλα να εχει ο κομφουκιος.
σε εχουν αφησει ολες στο περιμενε ερευνιτη της λουτσας.ρε συ οταν τα ειχες φτιαξει με ελληνιδες αυτες το ηξεραν η τους το κραταγες για εκπληξη;Υπαρχουν πολλες αξιολογες κοπελλες και ερωτικες που τις παρασυρουν οι ανοργασμικες και
συμπλεγματικες φιλες τους στην αγαμια .
Ειναι οπως τα ναρκωτικα .Ενα ποσοστο απο τους χρηστες
μπορει αμεσα να θεραπευθει ,γιατι μιμουνται καποιους
γνωστους του μονο και δεν ειναι πραγματικα ψυχολογικα εξαρτημενοι.
Ετσι και ενα ποσοστο ,απο το 70% ,μπορει να γλυτωσει απο την αγαμια ,στην οποια τις παρασυρουν οι ανοργασμικες -συνπλεγματικες φιλες τους.
Οσες φορες τα εχω φτιαξει με ελληνιδα, παντα μεχρι να τα φτιαξουμε καποια συμπλεγματικη φιλη της την
συμβουλευε να "περιμενει πρωτα ".
Ενω οι φιλοι αντρες λενε "γαμα την " ,οι φιλες λενε
"περιμενε".
Και εχουν μεινει στο "περιμενε" πολλες.
πω ρε πουστη με το να με λες αλβανο μου εσπασες το ηθικο γαμησε ταΑΛΤΕΚ 21 ,μικρε αλβανε ,πηγαινε πρωτα στρατο στην αλβανια και μετα κανε τον αντρα.Δεν ειναι κακο που εισαι αλβανος ,υπαρχουν πολλοι αξιολογοι αλβανοι
που οικογενειες τους υπερηφανευονται γι'αυτους.
Υπαρχει τροπος να αλλαξουν τα πραγματα.Οπως τα λες ειναι erevnitis!Το ποσες γκομενοπαρεες υπαρχουν π.χ στη μαγικη τριαδα Γκαζι-θησειο-Ψυρρη δεν περιγραφεται..Το θεμα ειναι ομως πως οι αγαμητες ελληνιδες δεν ψαχνουν για σεξουαλικο συντροφο απλα,αλλα για ΣΧΕΣΗ.Εμεις θελουμε να γαμαμε χωρις πολλα-πολλα και αναμεσα στις πιπες να λεμε και ενα "σ'αγαπω".Εκει πιστευω ειναι το προβλημα σημερα.Αυτες θελουν μια ζεστη αγκαλιτσα και γλυκολογα,ομως εμεις το μονο που θελουμε να παρασχουμε ειναι ανελεητο σφυροκοπημα στη κωλαρα τους και επιπονα gag sessions.Πρεπει να γινει μια συγκλιση των αντικρουομενων "θελω" των 2 φυλων για να αλλαξουν τα πραγματα.Χλωμο.
Δεν ειναι κακο να εισαι αλβανος .Ειναι κακοπω ρε πουστη με το να με λες αλβανο μου εσπασες το ηθικο γαμησε τα
σωστα τα λες, ολο αυτο το 70% ειναι "καμμενο" δεν αλλαζουν με τιποτα! γυναικες που δεν ειχαν μια μακροχρονια σχεση η ενα μακροχρονιο γαμο (ξερω καμποσες που παντρευτηκαν απο μηνες εως 1-2 χρονια) μεχρι τα 30, ειναι "καμενες" τερμα! παμε παρακατωΤο ξαναλεμε ,το 70% των ελληνιδων απο 18-45 ετων ειναι ΜΟΝΕΣ,
ναι ρε γαμωτο το 298 τε στην χωρα της σαμου το ειδα στον υπνο μου φαινεται.το g3a3 ηταν φαντασιωση...Δεν ειναι κακο να εισαι αλβανος .Ειναι κακο
να μην εχεις παει πουθενα στρατο ,γιατι δεν μπορεις.
Εδω δεν εχεις υπηκοοτητα και δεν πας στην αλβανια γιατι εισαι κοπανατζης.
Ετσι δεν εισαι ουτε αλβανος ,ουτε ελληνας .
Σε πηραν χαμπαρι μικρε.