[quote author = master21 link = topic = 24607.msg1751200 # msg1751200 date = 1269467085]
δεν μου λες αγαμιδη ξερολα, οσο μπαζο και να ηταν δεν δικαιουτε να εχει γκομενο? αυτη ηταν 1,20 εσυ τι νομιζεις οτι εισαι ο αλεν ντελον? δεν κοιτας ρε μεγαλε τα χαλια σου που εισαι ικανος να γαμησεις μονο ρωσσιδα με 20 ευρω αλλα σχολιαζεις και τους αλλους ανθρωπους.μην κρινεις για να μην κριθεις.
[/ quote]αν και καπως καθυστερημενη η απαντηση γιατι τωρα διαβασα το θρεντ απο τα γραφομενα σου φαινεσε αμορφωτος,πιτσιρικας και δεν μπορεις να μιλησεις με επιχηρηματα,εσυ εισαι αγαμιδης πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου,εγω δεν πληρωνω 20αρικα αλλα εσυ .η 1,80 κοριτσαρα μου μου με καλυπτει μια χαρα που εσεις για να δειυε τετοια μονο σε φωτο,ρωτηστε τον πορνομεταναστη,επειτα εχω παει με γυναικες απο ολο το πλανητη δεν λεω νουμερο μικρε μην παθεις τιποτα και εχω τυψεις και ημουνα με ελληνιδες 17 χρ.και εσυ που κρινεις τους αλλους τι εισαι παπας,αλλωστε το λεει το θρεντ τι τρεχει....και να διαβαζης πιο καλα τα νοηματα η τυπισσα ηταν πατρεμενη,α και για το υψος μου ειναι 1.77..