Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 867 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 574 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.954

Επισκέπτης

Συνημμένα

  • lesnasextyphsei.jpg
    lesnasextyphsei.jpg
    92 KB · Εμφανίσεις: 30

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καταρχην προσυπογραφω τα συμπερασματα της μελετης του ερευνητη για το 70% των αγαμητων ελεηνιδων το τελευταιο εξαμηνο.
Διαβαζα σημερα τη συνεντευξη της Προεδρου των εκδιδομενων γυναικων κας Κανελοπουλου η οποια μεταξυ αλλων, ελεγε οτι το βασικο προβλημα ειναι ο φεμινισμος που εχει ευνουχισει του αντρες και εχει στραφει και μπουμεραγκ εναντιον των ιδιων των γυναικων με τα γνωστα αποτελεσματα .
εχουν καταντησει τους αντρες ετσι:

Δε βαριεσαι εμεις εδω συνεχιζουμε το εργο  :knockinb:
;)
 

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
931
Like
2
Πόντοι
6
Και για να μην θάβουμε μόνο τις ελεεινίδες..

Το ειδύλλιο χάνεται όταν στη μέση μπαίνει η πεθερά


Η σχέση των Ελλήνων με τη μητέρα τους μπορεί συχνά να λάβει διαστάσεις... εξάρτησης, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το γραφείο της ψυχολόγου Χαράς Νομικού. Οι ψυχολόγοι διαπίστωσαν ότι δεν είναι λίγα τα παντρεμένα ή και ανύπαντρα ζευγάρια που αναζητούν συμβουλή από ειδικό για να λύσουν το πρόβλημα της «παρεμβατικής μητέρας» του συζύγου.

Μάλιστα, κατά πλειονότητα (76%) το ζευγάρι απευθύνεται στον ειδικό με πρωτοβουλία της συζύγου, αφού ο άνδρας δεν συνειδητοποεί ότι η συμπεριφορά της μητέρας του δημιουργεί προβλήματα στο ζευγάρι.

Ενδεικτικό της σχέσης που έχουν οι Έλληνες με τις μητέρες τους είναι πως -σύμφωνα με την έρευνα- ένας στους τέσσερις άνδρες (24%) βασίζεται πολύ στη γνώμη της μητέρας του, όταν πρόκειται να πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις, ενώ τουλάχιστον ένας στους δέκα φροντίζει να ενημερώνει αναλυτικά τη μητέρα του για όλες του τις δραστηριότητες.

Τα συχνότερα παράπονα που έχουν οι νύφες από τις πεθερές τους είναι ότι συχνά (24%) παρεμβαίνουν στον τρόπο, με τον οποίο ανατρέφονται τα εγγόνια, τηλεφωνούν συστηματικά, σε αρκετές περιπτώσεις (17%) πάνω από δύο φορές την ημέρα και είναι ιδιαίτερα επικριτικές σχετικά με τον τρόπο που η νύφη κάνει τις δουλειές του σπιτιού, μαγειρεύει κ.λπ.

Αποτέλεσμα όλων αυτών -με βάση τα όσα κατέγραψαν η Χ.Νομικού και οι συνεργάτες της- είναι οι συχνοί (σε ποσοστό έως και 61%) καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι, η συναισθηματική αποξένωση ή άλλα προβλήματα επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την έρευνα, 23% των παντρεμένων χώρισαν εξαιτίας της συμπεριφοράς που είχε η μητέρα του συζύγου. Το ποσοστό των ανύπαντρων ζευγαριών που χώρισαν για τον ίδιο λόγο έφτασε το 80%.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με βάση τις αναφορές ατόμων και ζευγαριών που ζήτησαν ψυχολογική βοήθεια κατά τα έτη 2007, 2008 και 2009.



Δεν είναι ιδέα μου οπότε πως υπάρχουν μπόλικοι μαμάκηδες.. :2funny:
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Και για να μην θάβουμε μόνο τις ελεεινίδες..



Δεν είναι ιδέα μου οπότε πως υπάρχουν μπόλικοι μαμάκηδες.. :2funny:
  αρα παλι οι ελλεηνιδες φταινε!  αυτη τη φορα οι μαμαδες ελλεηνιδες, που συμβουλεουν και τους γιους (μη σε κανει καμια καριολα, οτι θελει) και τις κορες (να βρεις εναν να σου τα παρεχει ολα, οχι οπως τραβηξα εγω με τον πατερα σου) :headbang: :headbang: :headbang:    ελλεηνιδες μανααααδες    το μονο παρηγορο ειναι οτι οι περισοτερες, απο 20αρες εως 40αρες δε θα κανετε παιδια, μπας και εξαλειφτει αυτο το γαμημενο το ειδος σας :birdman:
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Καλά να πάθουν οι Ελληνίδες.Τι ξινισμένες φάτσες είναι αυτές;και δε σε αφήνουν ποτέ να κάνεις παιχνίδι δε σου δίνουν χώρο λες και με αυτά που λες προσβάλλεται ο γκόμενος επειδή φαίνεται μαλάκας.Οι ξένες τουλάχιστον σε αφήνουν δε σε κόβουν.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom