Επισκέπτης
Λέει κάτι ωραία ο άτιμος ώρες-ώρες!!!ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!
Λέει κάτι ωραία ο άτιμος ώρες-ώρες!!!ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!
φαε σαλτσες και ψωμια,το καλοκαιρι με ολόσωμο μαγιο θα κανεις μπανιο?
δεν καταλαβα το συσχετισμο. αποκλειεται να σε ακολουθουσε μια ελλεεινιδα στο εξοχικο σου για 2 βδομαδες? γτ? αμα της αρεσες και γουσταρε γτ οχι?
για οδηγιες χρησης απευθυνθειτε στον λιλα.....Eγώ μία φορά από τις ελλεεινίδες λέω να αρχίσω να απέχω σιγά-σιγά(κοστίζει αλλά δεν πειράζει θα έχω την ψυχική μου υγεία) και μόνο αυτό το λουκάνικό ξέρω και τρώω :
μη χαιρεσαι, και οι Ιταλιδες πανε με ολους εκτος απο τους Ιταλους....
δεν ειναι καθολου τυχαιο φιλε μου πως οι περισσοτεροι σεξοτουριστες στον κοσμο ειναι ιταλοι!!! Καραβιες ολοκληρες φευγουνε για να ωρουνε γυναικα!
Και να την πουν πουτανα την κοπελα? Και η μαμα της τι θα πει?
πουτανα? οι φιλοι της? ελεος?
η μαμα τι να πει? πρεπει να το μαθει?
ετσι ακριβως...αλλη ποιοτητα γυναικας...αν και 22 χρονων...Και να την πουν πουτανα την κοπελα? Και η μαμα της τι θα πει?
Δεν εννοώ οτί θα πουστρέψω ρεεε μλκ απλά θα πουτανέψω!!!για οδηγιες χρησης απευθυνθειτε στον λιλα.....
Τι να τρεχει δηλαδη με τις Ελληνιδες ?
Αλλες εποχες αλλα ηθη...
Μυλος η καταστασεις πλεον
ποσον μαλιστα οι σοβαρες σχεσεις....
Ο υπερκαταναλωτισμος και μανια συναγωνισμου
εχουν γινει κοκταιηλ μπουρλοτο για τις σχεσεις
εν μεσω λανθασμενων προτυπων της νεολαιας !!!
Απλα και ξαστερα τα πραγματα !
Αυτές,δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι άλλο και αν γίνει κάποια προσπάθεια από τον άντρα ΤΕΛΟΣ!!!Οταν οι γυνακες στην δυση το εριξαν στον φεμινισμο, γαμηθηκαν ολα. Τωρα ειναι παιχνιδι εξουσιας μια σχεση μαζι τους, ποιος θα ειναι απο πανω.
Αυτές,δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι άλλο και αν γίνει κάποια προσπάθεια από τον άντρα ΤΕΛΟΣ!!!
Δεν είναι επειδή δεν κάνουμε καμία προσπάθεια!!!ουστ μωρε κι εσυ!
δεν ειναι πεδιο μαχης οι σχεσεις.. αμαν πια!
Δεν είναι επειδή δεν κάνουμε καμία προσπάθεια!!!
Αλλό λέω άλλο λες!!!καλα αυτο αληθευει! χαχα
΄δεν κανετε καμια προσπαθεια..'
*μην γενικευεις*
Αλλό λέω άλλο λες!!!
Ελλειινίδα είσαι που να μιλήσεις ειδικά,γενικά αερολογείς!!!αι νοου! το πηρα στο πιο γενικο εγω!
Ελλειινίδα είσαι που να μιλήσεις ειδικά,γενικά αερολογείς!!!
Έχει ωραίο πόδι όμως....
Λέει κάτι ωραία ο άτιμος ώρες-ώρες!!!