Μετά τα όσα γράφτηκαν πιο πάνω, και αφού σκέφτηκα αρκετά , θα ήθελα εδώ να κάνω και λίγο την αυτοκριτική μου:
Ίσως να μην ήταν σωστό από μέρους μου που πόσταρα το λινκ.
Ίσως να φάνηκε πως έχω ιδιαίτερα απωθημένα με τις Ελληνίδες.
Η αλήθεια είναι πως συμβαίνει το αντίθετο, και μάλλον στις σχέσεις μου με Ελληνίδες, στάθηκα αρκετά τυχερός.
Σπάνια δεν μου ξηγήθηκαν σωστά.
Νομίζω το αποδεικνύει και η σχεδόν παντελής απουσία μου απο το παρόν θρεντ (εώς σήμερα).
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν συμβεί άσχημες και πούστικες φάσεις απο μέρους φαντασμένων Ελληνίδων, (που αλήθεια είναι ότι έχουν καβαλήσει σε μεγάλο ποσοστό τους το καλάμι) σε φίλους και γνωστούς μου, ή ότι δεν βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου.
Και η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλές δεν είναι καθόλου εντάξει, και δεν διαθέτουν πλέον το παραμικρό αξιακό σύστημα.
Μόνος στόχος το κέρδος...είτε αυτό λέγεται πλούσιος γάμος...είτε ακριβά δώρα...πλήν ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων. Γιατί ναι, υπάρχουν ακόμη αξιοπρεπείς γυναίκες, πραγματικές κυρίες. Που σε καμιά περίπτωση δεν θα άφηναν να εκτεθούν έτσι.
Αλλά δυστυχώς αποτελούν μειοψηφία.
Στην τελευταία αυτή κατηγορία, δεν πιστεύω ότι ανήκει η παραπάνω κοπελιά στο βίντεο.
Και δε διαφωνώ με όσους είπαν ότι ο τύπος που την έκανε βούκινο είναι κατακάθι.
Δίκιο έχουν, αλλα ας μου πεί κάποιος ειλικρινά ότι η συγκεκριμένη δεν μπήκε στη θέση του θύματος από μόνη της.
Μπορούσε να έχει επιμείνει στο κλέισιμο της κάμερας .
Μπορούσε να έχει κάνει οτι νομίζει σωστό, π.χ. να φύγει, αν δεν έκλεινε η κάμερα.
Δεν έκανε τίποτα.
Τον λόγο τον ξέρει η ίδια, και η πράξη της αυτή επιφέρει συνέπειες , οι οποίες αφορούν στην αξιοπρέπεια της.
Συμπληρωματικά, θα ήθελα να επισημάνω στη φίλη erinal (αλήθεια ...σε ποιό σημείο έβρισα ;;.....όπως λές στον Freddie ;;;; ), ότι δεν ισχυρίζομαι πως δεν υπάρχουν αυτά που αναφέρει απο την πλευρά των αντρών.
Σαφώς υπάρχουν και παραυπάρχουν.
Και μάλιστα .....έχω κάνει (παλιά ) πέρα κολλητό μου φίλο, όταν ανακάλυψα πως είχε το συνήθειο να βιντεοσκοπεί τις κοπέλες που πηγαινε σπίτι του, εν αγνοία τους, και μάλιστα μου το παρουσίασε ως μέγα κατόρθωμα. Από ότι μου είπε μάλιστα, μιά-δυό από αυτές που του είχαν ζητήσει να χωρίσουν, τις εκβίασε με τις κασέτες (αλήθεια είναι , το έκανε το άτομο παιδιά), ώστε να του κάθονται μέχρι να τις βαρεθεί .
Αυτό το άτομο .....εμένα δεν μπορούσε να είναι φίλος μου...αλλα το ανακάλυψα μάλλον αργά.
Γενικά πάντως πιστευω ότι οι άντρες ακόμη είναι πιο "ξηγημένοι"..τουλάχιστον σε μεγαλύτερο ποσοστό απο τις γυναίκες.
Απλά δεν συζητάμε αυτό τώρα, το θρέντ έχει άλλο θέμα.....αν είναι...ανοίξτε ένα θρεντ με τους Ελλεεινάρες .....να πεί εκέι ο καθένας την άποψη του.
Αυτό κυρίως είναι που ήθελα να αναφέρω, για να μην νομίζει κανείς πως τα έχω με όλες τις Ελληνίδες, και θέλω να πιστεύω ότι τώρα θα είμαι πιο κατανοητός απο όλους και όλες.