Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (9 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ελα τωρα ελα τωρα ........
μπαινετε σε σαιτ με πουτανες και μπουρδελα και κανεις την παρθενα????
καυλωνετε τρελα  καριολιτσες μου!!!!!!!
γουσταρετε  τρελες παρτουζες ολες σας....χεχεχε
καυλιτσες μου.....
να σου ριξω εναν αποψε?

χαχαχαχα :2funny: :2funny: disco σωστός...

τα θέλει ο κώλος τους  :knockinb:  και το παίζουν αδικημένες.
όταν θα ρουφάνε τις ψολές μας  :bigdick: θα λένε ¨δώσε και μένα μπάρμπα    :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ελα τωρα ελα τωρα ........
μπαινετε σε σαιτ με πουτανες και μπουρδελα και κανεις την παρθενα????
καυλωνετε τρελα  καριολιτσες μου!!!!!!!
γουσταρετε  τρελες παρτουζες ολες σας....χεχεχε
καυλιτσες μου.....
να σου ριξω εναν αποψε?

Το που μπαινω κ πως το παιζω ειναι δικο μου θεμα, αν κοιτας πιο καλα αυτα που εχω ποσταρει θα καταλαβεις οτι δεν προκαλω κανεναν, αλλα εσυ εισαι πολυ ΜΑ**ΚΑΣ, γιαυτο κ θα μεινεις μονο στην  :jerking:

Επισκέπτης
Ας ξεκαθαρίσουμε βασικές έννοιες.
Αυθαιρεσία ειναι να συνάγεις συμπέρασμα χωρίς αποδείξεις. Εσύ κατέληξες στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι τσόυλα βλέποντας μια προσωπική της στιγμή. Παράλληλα υπέθεσες και το γράφεις ο ιδιος ότι είναι μυξοπαρθένα και ότι έκανε κάτι κακό στον νεαρό.
Την ίδια αυθαιρεσία έκανα και εγώ με την υπόθεσή μου - αν και αν το καλοσκεφτείς η δική μου στηρίζεται περισσότερο σε επιχειρήματα και όχι σε υποθέσεις. Διότι κάποιος που συμπεριφερεται βρίζοντας άλλους οι οποίοι δεν του εχουν κάνει τίποτα - ενεργεί......ως κομπλεξικός.
Αν είσαι 19 χρονών άπειρος απο την ζωή σπου δικαιολογώ και την έλλειψη γνώσης και την αυθάδια..
Αλλοιώς, δεν έχει νόημα να ασχολούμαι με έναν ανθρωπο που δεν θέλει να μάθει.

Κοπελιά έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου και δεν ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι σε εμένα ή τον Μπλειντ? Γιατί εγώ ουδέποτε ανέφερα ότι η ΤΣΟΥΛΑΡΑ αυτή το παίζει μυξοπαρθένα.Αυτό το έγραψε ο Μπλειντ.Αλλά επειδή εσύ μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις και αερολογείς προσβάλοντας δύο μέλη του φόρουμ εμένα και τον Μπλειντ θα σου πω 4 επιχειρήματα για να καταλάβεις γιατί η γκόμενα του βίντεο είναι ΤΣΟΥΛΑΡΑ!
1.Δέχθηκε να την τραβήξει με το βίντεο ο πρώτος τυχάρπαστος και άθλιος γκόμενος όπως εσύ τον χαρακτήρισες.
2.Δεν αρκέστηκε να την γαμήσει από το μουνί αλλά γούσταρε να είναι on camera και όταν την ξεκώλιαζε.
3.Μασούσε τσίχλα ενώ του έπαιρνε τσιμπούκι.Σε εμένα τουλάχιστον αυτό δεν μου έχει τύχει ούτε με την πιο μαλακισμένη πόρνη.
4.Μόνο από την προστυχόφατσα αν την κρίνεις θα καταλάβεις γιατί είχαν δίκιο οι αρχαίοι Ελληνες όταν λέγαν ότι όπως είναι η μορφή έτσι είναι και η ψυχή!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το που μπαινω κ πως το παιζω ειναι δικο μου θεμα, αν κοιτας πιο καλα αυτα που εχω ποσταρει θα καταλαβεις οτι δεν προκαλω κανεναν, αλλα εσυ εισαι πολυ ΜΑ**ΚΑΣ, γιαυτο κ θα μεινεις μονο στην  :jerking:

θελεις πουτσα μπολικη να χορτασει το στομα σου και η σουφρα σου........
ξεβρακωκεφαλη  διαδυκτιακη μιξοπαρθενα ..............
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1

χαχα είδες disco???  επιβεβαιώθηκες   :dancing: :dancing:
θες να γαμήσεις το κορίτσι μας ...τι το πέρασες ρε αλήτη??? πουτάνα??? :boobies:

απλά μπήκε στο bourdela.com να διαβάσει για το National Geographic :dancing: :uglystupid:
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μετά τα όσα γράφτηκαν πιο πάνω, και αφού σκέφτηκα αρκετά , θα ήθελα εδώ να κάνω και λίγο την αυτοκριτική μου:

Ίσως να μην ήταν σωστό από μέρους μου που πόσταρα το λινκ.
Ίσως να φάνηκε πως έχω ιδιαίτερα απωθημένα με τις Ελληνίδες.
Η αλήθεια είναι πως συμβαίνει το  αντίθετο, και  μάλλον στις σχέσεις μου με Ελληνίδες, στάθηκα αρκετά τυχερός.
Σπάνια δεν μου ξηγήθηκαν σωστά.

Νομίζω το αποδεικνύει και η σχεδόν παντελής απουσία μου απο το παρόν θρεντ  (εώς σήμερα).
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν συμβεί άσχημες και πούστικες φάσεις απο μέρους φαντασμένων Ελληνίδων, (που αλήθεια είναι ότι έχουν καβαλήσει σε  μεγάλο ποσοστό τους το καλάμι) σε φίλους και γνωστούς μου, ή ότι δεν βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου.
Και η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλές δεν είναι καθόλου εντάξει, και δεν διαθέτουν πλέον  το παραμικρό αξιακό σύστημα.

Μόνος στόχος το κέρδος...είτε αυτό λέγεται πλούσιος γάμος...είτε ακριβά δώρα...πλήν ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων. Γιατί ναι, υπάρχουν ακόμη αξιοπρεπείς γυναίκες, πραγματικές κυρίες. Που σε καμιά περίπτωση δεν θα άφηναν να εκτεθούν έτσι.
Αλλά δυστυχώς αποτελούν μειοψηφία.

Στην τελευταία αυτή κατηγορία, δεν  πιστεύω ότι ανήκει η παραπάνω κοπελιά στο βίντεο.
Και δε διαφωνώ με όσους είπαν ότι ο τύπος που την έκανε βούκινο είναι κατακάθι.
Δίκιο έχουν, αλλα ας μου πεί κάποιος ειλικρινά ότι η συγκεκριμένη δεν μπήκε στη θέση του θύματος από μόνη της.
Μπορούσε να έχει επιμείνει στο κλέισιμο της κάμερας .
Μπορούσε να έχει κάνει οτι νομίζει σωστό, π.χ. να φύγει, αν δεν έκλεινε η κάμερα.
Δεν έκανε τίποτα.
Τον λόγο τον ξέρει η ίδια, και η πράξη της αυτή επιφέρει συνέπειες , οι οποίες αφορούν στην αξιοπρέπεια της.

Συμπληρωματικά, θα  ήθελα να επισημάνω στη φίλη erinal (αλήθεια ...σε ποιό σημείο έβρισα ;;.....όπως λές στον Freddie ;;;; ), ότι δεν ισχυρίζομαι πως δεν υπάρχουν αυτά που αναφέρει απο την πλευρά των αντρών.
Σαφώς υπάρχουν και παραυπάρχουν.
Και μάλιστα .....έχω κάνει (παλιά ) πέρα κολλητό μου φίλο, όταν  ανακάλυψα πως είχε το συνήθειο να βιντεοσκοπεί τις κοπέλες που πηγαινε σπίτι του, εν αγνοία τους, και μάλιστα μου το παρουσίασε ως μέγα κατόρθωμα. Από ότι μου είπε μάλιστα, μιά-δυό από αυτές που του είχαν ζητήσει να χωρίσουν, τις εκβίασε με τις κασέτες (αλήθεια είναι , το έκανε το άτομο παιδιά), ώστε να του κάθονται μέχρι να τις βαρεθεί .
Αυτό το άτομο .....εμένα δεν μπορούσε να είναι φίλος μου...αλλα το ανακάλυψα μάλλον αργά.
Γενικά πάντως πιστευω ότι οι άντρες ακόμη είναι πιο "ξηγημένοι"..τουλάχιστον σε μεγαλύτερο  ποσοστό απο  τις γυναίκες.

Απλά δεν συζητάμε αυτό τώρα, το θρέντ έχει άλλο θέμα.....αν είναι...ανοίξτε  ένα θρεντ με τους Ελλεεινάρες .....να πεί εκέι ο καθένας την άποψη του.

Αυτό κυρίως είναι που ήθελα να αναφέρω, για να μην νομίζει κανείς πως τα έχω με όλες τις Ελληνίδες, και θέλω να πιστεύω ότι τώρα θα είμαι πιο κατανοητός απο όλους και όλες.

Επισκέπτης
μαλιστα...διατυπωνονται σωστα πραγματα απο την ερι αλλα τωρα το γυρισαμε το παιχνιδι κ αυτο που εγραψε ο blade ουτε κ καν που δωσαμε σημασια...
οι αντρες ειναι γουρουνια,οι αντρες θελουν μονο να πηδανε,οι αντρες δεν σεβονται τις γυναικες τους κ πανε με πουτανες(στο οποιο το θεωρω λαθος μεγα για εναν παντρεμενο)θα ηθελα λοιπον κ εγω να εκφρασω την αποψη μου
ωραια εγω ειμαι μαλακας κ ηλιθιος η γκομενα γιατι καθησε να την βγαλει βιντεο ο γκομενος την λεξη οχι δεν ετην εχει ακουσει ποτε...κ ποιος σας ειπε ολωνων που βγαζεται τα συμπερασματα οτι επειδη χωρισανε το εβγαλε το βιντεο κ μπορει να ειναι ακομα μαζι κ να πηδιουνται...ειδατε πουθενα να γραφει οτι μετα την εκδοση του βιντεο επιλεθε ο χωρισμος η γραφει πουθενα οτι επειδη χωρισανε αυτος εβγαλε τ βιντεο....
επισης ακουω συχνα για το οποιο συμφωνω οτι για την γυναικα ο ερωτα η να το πω ποιο κατανοητα το sex δεν ειναι αντε να μπει το που λι μεσα στην τρυπα κ να γινει αλλα ειναι μια διαδικασια οπου θελει προετοιμασια κ γενικοτερα δεν ειναι μια φθηνη κατασταση....εσεις ειδατε κατι τετοιο...εγω ειδα το περιφημμο κρεας μπαινει κρεας βγαινει κ μαλιστα κ εναν μαλακα που την ωρα που γαμιοταν η γυναικα αυτος κοιταζε απο την βιντεοκαμερα...που ειναι αυτο το ανωτερο πραγμα ΝΑ ΤΟ ΔΩ Κ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ που δεν ξερω....εσεις ακομα πιστευετε οτι ενας αντρας απο τον αντρας μεχρι τον καφρο εαν μια γυναικα ειναι (Γ)υναικα με Γ κεφαλαιο κ σεβεται τον εαυτο της θα καταδεχοταν ποτε να μπει σε τετοιου ειδους διαδικασιες με βιντεο κ λοιπα....εαν εκεινη λοιπον δεν σεβεται τον ιδιο της τον εαυτο κ μπαινει σε τετοιες διαδικασιες θα την σεβαστει ο αλλος...αυτη δηλαδη την οικογενεια της δεν την σκεφτηκε καθολου ακομα κ βιντεο που την εβγαλε ο αλλος χωρις να βγει στο ιντερνετ δηλαδη τωρα ειναι υπερηφανη για το κατορθωμα της...

κ να πω κ εγω κατι στην ερι γιατι ισως εχω παρεξηγηθει...δεν ειπα ποτε ερι οτι ειναι καλο να πηγαινεις στις πουτανες κ δη παντρεμενος δεν ειπα ποτε εγω οτι οι γυναικες φταινε που ειναι ετσι οι ανθρωπινες σχεσεις δεν ειπα ποτε οτι ειναι ωραιο να εισαι των ελευθερων σχεσεων δεν ειπα ποτε το οτι θα ηθελα οι γυναικες να μου καθονται με το που τις κοιταω δεν μιλησα ποτε οτι εχω προβληματα εμφανισης κ απαιτω η αλλη να ειναι μοντελο....εχω εκφρασει αλλιως την αποψη μου οπως επισης εχω πει οτι εμεις φταιμε σε πολλα πραγματα κ μαλιστα κ η οχια μου εκανε  :uglystupid: ....οποτε μαλλον  δεν γραφω καλα αυτα που πιστευω κ ισως φαινονται σαν κακκιες αλλα θα σου πω ξεκαθαρα οτι εαν μια γυναικα δεν σεβεται η ιδια τον εαυτο της δεν θα την σεβαστω κ εγω...

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Μετά τα όσα γράφτηκαν πιο πάνω, και αφού σκέφτηκα αρκετά , θα ήθελα εδώ να κάνω και λίγο την αυτοκριτική μου:

Ίσως να μην ήταν σωστό από μέρους μου που πόσταρα το λινκ.
Ίσως να φάνηκε πως έχω ιδιαίτερα απωθημένα με τις Ελληνίδες.
Η αλήθεια είναι πως συμβαίνει το  αντίθετο, και  μάλλον στις σχέσεις μου με Ελληνίδες, στάθηκα αρκετά τυχερός.
Σπάνια δεν μου ξηγήθηκαν σωστά.

Νομίζω το αποδεικνύει και η σχεδόν παντελής απουσία μου απο το παρόν θρεντ  (εώς σήμερα).
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν συμβεί άσχημες και πούστικες φάσεις απο μέρους φαντασμένων Ελληνίδων, (που αλήθεια είναι ότι έχουν καβαλήσει σε  μεγάλο ποσοστό τους το καλάμι) σε φίλους και γνωστούς μου, ή ότι δεν βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου.
Και η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλές δεν είναι καθόλου εντάξει, και δεν διαθέτουν πλέον  το παραμικρό αξιακό σύστημα.

Μόνος στόχος το κέρδος...είτε αυτό λέγεται πλούσιος γάμος...είτε ακριβά δώρα...πλήν ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων. Γιατί ναι, υπάρχουν ακόμη αξιοπρεπείς γυναίκες, πραγματικές κυρίες. Που σε καμιά περίπτωση δεν θα άφηναν να εκτεθούν έτσι.
Αλλά δυστυχώς αποτελούν μειοψηφία.

Στην τελευταία αυτή κατηγορία, δεν  πιστεύω ότι ανήκει η παραπάνω κοπελιά στο βίντεο.
Και δε διαφωνώ με όσους είπαν ότι ο τύπος που την έκανε βούκινο είναι κατακάθι.
Δίκιο έχουν, αλλα ας μου πεί κάποιος ειλικρινά ότι η συγκεκριμένη δεν μπήκε στη θέση του θύματος από μόνη της.
Μπορούσε να έχει επιμείνει στο κλέισιμο της κάμερας .
Μπορούσε να έχει κάνει οτι νομίζει σωστό, π.χ. να φύγει, αν δεν έκλεινε η κάμερα.
Δεν έκανε τίποτα.
Τον λόγο τον ξέρει η ίδια, και η πράξη της αυτή επιφέρει συνέπειες , οι οποίες αφορούν στην αξιοπρέπεια της.

Συμπληρωματικά, θα  ήθελα να επισημάνω στη φίλη erinal (αλήθεια ...σε ποιό σημείο έβρισα ;;.....όπως λές στον Freddie ;;;; ), ότι δεν ισχυρίζομαι πως δεν υπάρχουν αυτά που αναφέρει απο την πλευρά των αντρών.
Σαφώς υπάρχουν και παραυπάρχουν.
Και μάλιστα .....έχω κάνει (παλιά ) πέρα κολλητό μου φίλο, όταν  ανακάλυψα πως είχε το συνήθειο να βιντεοσκοπεί τις κοπέλες που πηγαινε σπίτι του, εν αγνοία τους, και μάλιστα μου το παρουσίασε ως μέγα κατόρθωμα. Από ότι μου είπε μάλιστα, μιά-δυό από αυτές που του είχαν ζητήσει να χωρίσουν, τις εκβίασε με τις κασέτες (αλήθεια είναι , το έκανε το άτομο παιδιά), ώστε να του κάθονται μέχρι να τις βαρεθεί .
Αυτό το άτομο .....εμένα δεν μπορούσε να είναι φίλος μου...αλλα το ανακάλυψα μάλλον αργά.
Γενικά πάντως πιστευω ότι οι άντρες ακόμη είναι πιο "ξηγημένοι"..τουλάχιστον σε μεγαλύτερο   ποσοστό απο  τις γυναίκες.

Απλά δεν συζητάμε αυτό τώρα, το θρέντ έχει άλλο θέμα.....αν είναι...ανοίξτε  ένα θρεντ με τους Ελλεεινάρες .....να πεί εκέι ο καθένας την άποψη του.

Αυτό κυρίως είναι που ήθελα να αναφέρω, για να μην νομίζει κανείς πως τα έχω με όλες τις Ελληνίδες, και θέλω να πιστεύω ότι τώρα θα είμαι πιο κατανοητός απο όλους και όλες.

ρε Blade ???? απολογείσαι στις ελεεινίδες???? :2funny: :2funny:

ρε μάγκα πάλι στην παγίδα έπεσες??? :headbang: :headbang:
άσε που θα είναι τίποτα μπαζορφσκι το αγριμι και η άλλη..πως την είπαμε????

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Κακώς  το πήρες σαν απολογία.
Απλώς ήθελα να ξεκαθαρίσω το σκεπτικό μου...και το γεγονός ότι δεν έχω τίποτα με το σύνολο των γυναικών....μόνο με την μερίδα στην οποία ανήκει η κυρία του βίντεο.

Επισκέπτης

ΠΕΣΤΑ ρε Σχισοκώλι Καβλοτρίπανε!!!! Κατά τη την ταπεινή μου άποψη bukkake θέλουν οι Ελλεεινίδες για να συνέλθουν!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Κακώς  το πήρες σαν απολογία.
Απλώς ήθελα να ξεκαθαρίσω το σκεπτικό μου...και το γεγονός ότι δεν έχω τίποτα με το σύνολο των γυναικών....μόνο με την μερίδα στην οποία ανήκει η κυρία του βίντεο.

Μα αυτή η ΜΕΡΙΔΑ είναι που έχει το ληγμένο κρέας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μαλιστα...διατυπωνονται σωστα πραγματα απο την ερι αλλα τωρα το γυρισαμε το παιχνιδι κ αυτο που εγραψε ο blade ουτε κ καν που δωσαμε σημασια...
οι αντρες ειναι γουρουνια,οι αντρες θελουν μονο να πηδανε,οι αντρες δεν σεβονται τις γυναικες τους κ πανε με πουτανες(στο οποιο το θεωρω λαθος μεγα για εναν παντρεμενο)θα ηθελα λοιπον κ εγω να εκφρασω την αποψη μου
ωραια εγω ειμαι μαλακας κ ηλιθιος η γκομενα γιατι καθησε να την βγαλει βιντεο ο γκομενος την λεξη οχι δεν ετην εχει ακουσει ποτε...κ ποιος σας ειπε ολωνων που βγαζεται τα συμπερασματα οτι επειδη χωρισανε το εβγαλε το βιντεο κ μπορει να ειναι ακομα μαζι κ να πηδιουνται...ειδατε πουθενα να γραφει οτι μετα την εκδοση του βιντεο επιλεθε ο χωρισμος η γραφει πουθενα οτι επειδη χωρισανε αυτος εβγαλε τ βιντεο....
επισης ακουω συχνα για το οποιο συμφωνω οτι για την γυναικα ο ερωτα η να το πω ποιο κατανοητα το sex δεν ειναι αντε να μπει το που λι μεσα στην τρυπα κ να γινει αλλα ειναι μια διαδικασια οπου θελει προετοιμασια κ γενικοτερα δεν ειναι μια φθηνη κατασταση....εσεις ειδατε κατι τετοιο...εγω ειδα το περιφημμο κρεας μπαινει κρεας βγαινει κ μαλιστα κ εναν μαλακα που την ωρα που γαμιοταν η γυναικα αυτος κοιταζε απο την βιντεοκαμερα...που ειναι αυτο το ανωτερο πραγμα ΝΑ ΤΟ ΔΩ Κ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ που δεν ξερω....εσεις ακομα πιστευετε οτι ενας αντρας απο τον αντρας μεχρι τον καφρο εαν μια γυναικα ειναι (Γ)υναικα με Γ κεφαλαιο κ σεβεται τον εαυτο της θα καταδεχοταν ποτε να μπει σε τετοιου ειδους διαδικασιες με βιντεο κ λοιπα....εαν εκεινη λοιπον δεν σεβεται τον ιδιο της τον εαυτο κ μπαινει σε τετοιες διαδικασιες θα την σεβαστει ο αλλος...αυτη δηλαδη την οικογενεια της δεν την σκεφτηκε καθολου ακομα κ βιντεο που την εβγαλε ο αλλος χωρις να βγει στο ιντερνετ δηλαδη τωρα ειναι υπερηφανη για το κατορθωμα της...

κ να πω κ εγω κατι στην ερι γιατι ισως εχω παρεξηγηθει...δεν ειπα ποτε ερι οτι ειναι καλο να πηγαινεις στις πουτανες κ δη παντρεμενος δεν ειπα ποτε εγω οτι οι γυναικες φταινε που ειναι ετσι οι ανθρωπινες σχεσεις δεν ειπα ποτε οτι ειναι ωραιο να εισαι των ελευθερων σχεσεων δεν ειπα ποτε το οτι θα ηθελα οι γυναικες να μου καθονται με το που τις κοιταω δεν μιλησα ποτε οτι εχω προβληματα εμφανισης κ απαιτω η αλλη να ειναι μοντελο....εχω εκφρασει αλλιως την αποψη μου οπως επισης εχω πει οτι εμεις φταιμε σε πολλα πραγματα κ μαλιστα κ η οχια μου εκανε  :uglystupid: ....οποτε μαλλον  δεν γραφω καλα αυτα που πιστευω κ ισως φαινονται σαν κακκιες αλλα θα σου πω ξεκαθαρα οτι εαν μια γυναικα δεν σεβεται η ιδια τον εαυτο της δεν θα την σεβαστω κ εγω...

Γειά σου ρε ΜΟΥΝΙΛΑ με τις εκθέσεις ιδεών σου! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε πού πήγαν οι Ελλεεινίδες του φόρουμ να απαντήσουν  στα επιχειρήματά μας? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε συνκαβλοι,καθεστε κι ασχολειστε με την καθε μαλακια του καθενος????νισαφι ρε,τι μας νοιαζει τι εκανε η γκομενα και αν ειναι ελλεεινιδα η οχι.ολες ελλεεινιδες ειναι κι ακομα χειροτεροι οι ελλεεινιδοι που ασχολουνται.γεματο πουτανες ειναι δηλωμενες και μη,επαγγελματιες η ερασιτεχνισσες.κι αν ειναι η αλλη ελλεεινιδα?τι εγινε?γαμηστε τη,ταπεινωστε τη και πατε γι αλλη,απλα πραγματα

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Δυστυχως δεν υπαρχουν πολλες γυναικες που θα μπορουσαν να που αυτο
[youtube=425,350]hACaWIVORRA[/youtube]

(επειδη το βιντεο ειναι ασχετο-το τργουδι ειναι "και αν κάνω ΑΑΑΑΑΑΑΑΑτακτη ζωη δικος μου ειναι λογαρισμος" απο την Ριτα)

Κυριως επειδη και εμεις εχουμε το συνδρομο "Βαγγελη γαμαω την Κουλιανου" οπου δεν μας φτανει το να πηδηξουμε μια γκομενα αλλα το να το πουμε σε καθε φίλο-γνωστο-περαστικο (ισως η εξιστορηση να ειναι και πιο καβλα) και ετσι οι γκομενες μαζευονται!!!!

Κατα τα αλλα καθηστε μας καθηστε μας και για αλλονε αφηστε μας!!!!

Επισκέπτης
  Δυστυχως δεν υπαρχουν πολλες γυναικες που θα μπορουσαν να που αυτο
[youtube=425,350]hACaWIVORRA[/youtube]

Κυριως επειδη και εμεις εχουμε το συνδρομο "Βαγγελη γαμαω την Κουλιανου" οπου δεν μας φτανει το να πηδηξουμε μια γκομενα αλλα το να το πουμε σε καθε φίλο-γνωστο-περαστικο (ισως η εξιστορηση να ειναι και πιο καβλα) και ετσι οι γκομενες μαζευονται!!!!

Κατα τα αλλα καθηστε μας καθηστε μας και για αλλονε αφηστε μας!!!!
αυτο το τελευταιο μου αρεσε :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom