Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Επισκέπτης
Το ότι είναι ΚΑΡΑΤΣΟΥΛΑΡΑ νομίζω ότι είναι αυταπόδεικτο αν κάνεις τον κόπο να δεις το βιντεάκι από την αρχή μεχρι το τέλος όπως έκανα εγώ...και κάτι ακόμα...το γεγονός ότι συναίνεσε να την τραβάει σε βίντεο ενώ την ξεκώλιαζε την καθιστά 2 φορές ΚΑΡΑΤΣΟΥΛΑΡΑ!!! ΟΟΞΩΩΩ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

να μια άποψη που καταδεικνύει ανωριμη συμπεριφορά και βαθιά ψυχολογικά προβλήματα.
Τους χαρακτηρισμούς αυτούς που χρησιμοποιείς παλικάρι, για έναν άνθρωπο, μόνο απο κάγκουρες έχω ακουσει την ζωή μου. Ειλικρινά δεν σου εύχομαι να ζήσεις ενα τέτοιο εξευτελισμό με όποιον τρόπο... Ϊσως βεβαια έτσι κατανοήσεις με πράξεις στο πετσί σου ότι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια ειναι σημαντική και κανένας αλήτης ..δεν έχει δικαίωμα να την διαλύει.

Θα ελεγα το ίδιο αν κάποιος εξευτέλιζε δείχνοντας την προσωπικη ζωή οποιουδήποτε άντρα,γυναίκας παιδιού η ακόμα και ζώου.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ποια τσουλάρα ρε παιδιά...? :think: :think: :think: Η γκόμενα ούτε να στηθεί ήξερε ούτε αυτός να γαμήσει...

'Ολο είδικα εφε ήταν "Αχχχχχχ", "Μμμμμμμμ". "πωπω γάτα είσαι μωρό μου" και άλλες τέτοιες ηλίθιες παπαριές  :jerking: :jerking:

Αντι να τη βάλει κάτω να την πλακώσει γλυφοκωλομουνίδι για κανα μισάωρο και μετά καμμιά ώρα γαμήσι, βαριόταν την ζωή του. Αδελφούλα ο μικρός...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, κόντεψε να με πιάσει ύπνος.

Επισκέπτης
jules εχεις απολυτο δικιο ασε που σε καποια στιγμη ο μαλακας γαμαγε με τοση δυναμη που ουτε καταλαβενε τιποτα κ ηταν λες κ εβλεπες 15 χρονα στην πρωτη τους φορα  :2funny: ...αγαμητηλα πφφφ μακρια απο εμας  :P

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αντι να τη βάλει κάτω να την πλακώσει γλυφοκωλομουνίδι για κανα μισάωρο και μετά καμμιά ώρα γαμήσι, βαριόταν την ζωή του. Αδελφούλα ο μικρός...
ΚΑΙ μικροτσουτσουνος..

Επισκέπτης
παλικάρια εγω περιμένω αναλογα βιντεο με εσας να γαματε όπως περιγραφετε.... να τα κρινουμε και εμεις .. αναλόγως
Ευχαριστώ

Επισκέπτης
μπα ερι εμεις τα κραταμε για την παρτι μας αυτα  δεν τα βγαζουμε σε δημοσια θεα για να τα βλεπουν κ αλλοι να μαθαινουν τα μυστικα μας  :P :P  :2funny:

Επισκέπτης
να μια άποψη που καταδεικνύει ανωριμη συμπεριφορά και βαθιά ψυχολογικά προβλήματα.
Τους χαρακτηρισμούς αυτούς που χρησιμοποιείς παλικάρι, για έναν άνθρωπο, μόνο απο κάγκουρες έχω ακουσει την ζωή μου. Ειλικρινά δεν σου εύχομαι να ζήσεις ενα τέτοιο εξευτελισμό με όποιον τρόπο... Ϊσως βεβαια έτσι κατανοήσεις με πράξεις στο πετσί σου ότι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια ειναι σημαντική και κανένας αλήτης ..δεν έχει δικαίωμα να την διαλύει.

Θα ελεγα το ίδιο αν κάποιος εξευτέλιζε δείχνοντας την προσωπικη ζωή οποιουδήποτε άντρα,γυναίκας παιδιού η ακόμα και ζώου.

Σε ευχαριστώ κυρία ψυχίατρε για τη διάγνωση που μου κάνατε! :2funny: :2funny: :2funny:
Το γεγονός ότι αυτό το ΚΑΡΑΤΣΟΥΛΑΡΙΟ ΕΠΙΜΕΝΩ δέχθηκε να την τραβήξει σε βίντεο όχι ο σύντροφος της ζωής της υποθέτω, αλλά ο πρώτος τυχαίος γκόμενος δεν λέει τίποτα σε εσένα που με τόση ευκολία διαγιγνώσκεις ανώριμες συμπεριφορές και βαθιά ψυχολογικά προβλήματα σε εμένα? :think:  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ κυρία ψυχίατρε για τη διάγνωση που μου κάνατε! :2funny: :2funny: :2funny:
Το γεγονός ότι αυτό το ΚΑΡΑΤΣΟΥΛΑΡΙΟ ΕΠΙΜΕΝΩ δέχθηκε να την τραβήξει σε βίντεο όχι ο σύντροφος της ζωής της υποθέτω, αλλά ο πρώτος τυχαίος γκόμενος δεν λέει τίποτα σε εσένα που με τόση ευκολία διαγιγνώσκεις ανώριμες συμπεριφορές και βαθιά ψυχολογικά προβλήματα σε εμένα? :think:  :rockon: :rockon: :rockon:

Οπως υποθέτεις εσύ για αυτούς στο βίντεο..
Υποθέτω και εγώ για εσένα...
Είδες πόσο άσχημο είναι φίλε μου;;; Μάθε απο αυτό.

Επισκέπτης
Μυξοπαρθενιες ελλεινων ελλήνων δηλαδή....

προσωπικα δεν βγαζω σε κανενα φακο ουτε καν στους φιλους μου την προσωπικη μου κ σεξουαλικη μου ζωη κ δεν με ενδιαφερει να το παιξω ουτε πουτσαρας ουτε τσοντακιας ουτε γαμηκωλας ουτε τιποτα...το τι νιωθω οταν γαμαω ειναι δικο μου θεμα κ ενδεχομενως κ της γκομενας που γαμαω...

υσ--->μου ειχες πει μια φορα να καταλαβαινω ποτε κανεις πλακα κ ποτε οχι...περιμενα να το κανεις κ εσυ αυτο  ;)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Το κοριτσακι μια χαρα σαν τα κρυα τα νερα ήταν!!!

Τωρα και τις γκομενες τις μπερδευουμε!! Αν μας φτυσουν ειναι αγαμητες αν μας κάτσουν ειναι ψολες!!

Τι να κανουν και αυτες??? (να μας κατσετε να μας κατσετε δεν θα πουμε τίποτα σε κανεναν!!!!!!!)

ΥΓ Οχι και καρατσουλαριο το κοριτσακι μια χαρα ητο!!!
10  γυναικες που να καθονται χωρις ΜΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ  (να βαλει ο Λεβεντης αντι γαι πανεπιστημια) να ειχε καθε συνοικια και θα σου ελεγα εγω αν θα γκρινιαζαμε για την ακριβεια!!!!

Επισκέπτης
δηλαδη το να κατσεις σε καποιον παει να πει οτι οτι κ να σου πει θα το κανεις... :think:

ρε σεις δεν σας πιανω καθολου...

Επισκέπτης
Οπως υποθέτεις εσύ για αυτούς στο βίντεο..
Υποθέτω και εγώ για εσένα...
Είδες πόσο άσχημο είναι φίλε μου;;; Μάθε απο αυτό.

Κάνεις πάλι λάθος...εγώ υποθέτω γιατί έχω ως σοβαρή ένδειξη για να μην πω απόδειξη το βίντεο που είδα...ενώ η δική σου υπόθεση είναι εντελώς αυθαίρετη...καταλαβαίνω πάντως τον ζήλο σου να υπερασπιστείς την συναδελφό σου Ελλεεινίδα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εχεις και οικογένεια εσύ... ; εύγε...εύγε..

Συγγνώμη κυρία μου....σου έχω φερθεί παντοτε ευγενικά εδώ μέσα (σε αντίθεση με πάμπολους άλλους)....αλλα τι προσπαθείς να κάνεις τώρα ;;
Το ψυχογράφημα μου ;
Εγω απλά ήθελα να δείξω κάτι που ανακάλυψα....μια ακόμη ξέκολη Ελληνίδα...που όμως όπου  την συναντήσεις.....θα στο παίξει μυξοπαρθένα.
Και δεν είπα ότι είναι όλες έτσι....ούτε ότι εσύ συγκαταλέγεσαι σε αυτήν την συνομοταξία.
Αφορά όμως το θέμα του παρόντος θρεντ.
Οπότε κόψε τα εάν έχω εγώ οικογένεια, και τα σχετικά , please.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παλικαρια δεν σχολιαζω το βιντεο γιατι ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα να κανουν ΟΤΙ θελουν στην προσωπικη τους ζωη!!αλλωστε που να ηξερε το κοριτσακι οτι θα γινοταν πορνο σταρ απο καθε μακακα?? :think:
Ομως να ρωτησω και την γνωμη των κυριων της παρεας....
πως κρινετε την σταση ορισμενων γυναικων που ντυνονται πολυ ελαφρα ως ολα στην φορα (και καλα λογω ζεστης) και αν τις κοιταζεις εισαι λιγουρης....αφου τα βαζατε για να σας κοιταμαι και μην πειτε οχι...το εχουν παραδεχτει φιλες μου...
και δεν μιλαω για νυχτερινα μαγαζια η παραλια........

Επισκέπτης
Κάνεις πάλι λάθος...εγώ υποθέτω γιατί έχω ως σοβαρή ένδειξη για να μην πω απόδειξη το βίντεο που είδα...ενώ η δική σου υπόθεση είναι εντελώς αυθαίρετη...καταλαβαίνω πάντως τον ζήλο σου να υπερασπιστείς την συναδελφό σου Ελλεεινίδα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ας ξεκαθαρίσουμε βασικές έννοιες.
Αυθαιρεσία ειναι να συνάγεις συμπέρασμα χωρίς αποδείξεις. Εσύ κατέληξες στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι τσόυλα βλέποντας μια προσωπική της στιγμή. Παράλληλα υπέθεσες και το γράφεις ο ιδιος ότι είναι μυξοπαρθένα και ότι έκανε κάτι κακό στον νεαρό.
Την ίδια αυθαιρεσία έκανα και εγώ με την υπόθεσή μου - αν και αν το καλοσκεφτείς η δική μου στηρίζεται περισσότερο σε επιχειρήματα και όχι σε υποθέσεις. Διότι κάποιος που συμπεριφερεται βρίζοντας άλλους οι οποίοι δεν του εχουν κάνει τίποτα - ενεργεί......ως κομπλεξικός.
Αν είσαι 19 χρονών άπειρος απο την ζωή σπου δικαιολογώ και την έλλειψη γνώσης και την αυθάδια..
Αλλοιώς, δεν έχει νόημα να ασχολούμαι με έναν ανθρωπο που δεν θέλει να μάθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom