Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οτι και να του εκανε δε δικαολογειται να βγαλει στο ιντερνετ τη πρωην του.
Ο τυπος ειναι για πολλες κλωτσιες..

Για να μην παρεξηγηθώ...δεν διαφωνώ μαζί σου.
Δεν έπρεπε να το κάνει.
Εγώ απλά το έβαλα....σαν ένα δείγμα του ποιές είναι όλες αυτές οι θεούσες....που μας το παίζουν και δύσκολες !!!
Ακούσατε που του λέει ....."Δημήτρη, έχω και λιπαντικό !!!!"

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παιδια σορρυ αλλα επειδη ειμαι και ξανθια δεν αντιλαμβανομαι γιατι τα χωνουμε στο γκομενακι? δλδ αυτο το βιντεο που δειχνει οτι προκειται περι ελλεεινιδος κ μου διαφευγει? μια γκομενα να πηδιεται με το γκομενο της δειχνει κ ο μλκας να το ανεβαζει στο ιντερνετ... το τι μπορει να του εκανε κ αν το γουσταρε ειναι υποθεσεις του καθενος... το γεγονος ειναι οτι ο τυπος ειναι για σφαλιαρες κ ελεεινος. κ τι το διαφορετικο εχει αυτο το βιντεο με αλλα κ αλλα που εχουν ανεβασει κατα καιρους "εκδικητικα" "αντρακια"? :rolleyes:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
το βιντεακι αυτο ειναι παλιο,ειναι ο γνωστος δημητρης που εβγαλε στο internet το sex tape που ειχε με 2 κοπελες και που τον κυνηγουσαν μετα στα δικαστηρια με μηνυσεις κτλ.

χαλαρωστε λιγο,δεν αποδεικνυει τιποτα αυτο το βιντεο... :uglystupid: :uglystupid:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το γκομενακι στο βιντεο ειναι εντελως ζωο και καρατσουλι,αλλα οσο τσουλαρα και να ειναι δε νομιζω να θελει να τη δουν στο ιντερνετ οι γνωστοι της να γαμιεται με καποιον ηλιθιο που νομιζει οτι εχει την πιο ωραια ψωλη του κοσμου..

Επισκέπτης
παιδια σορρυ αλλα επειδη ειμαι και ξανθια δεν αντιλαμβανομαι γιατι τα χωνουμε στο γκομενακι? δλδ αυτο το βιντεο που δειχνει οτι προκειται περι ελλεεινιδος κ μου διαφευγει? μια γκομενα να πηδιεται με το γκομενο της δειχνει κ ο μλκας να το ανεβαζει στο ιντερνετ... το τι μπορει να του εκανε κ αν το γουσταρε ειναι υποθεσεις του καθενος... το γεγονος ειναι οτι ο τυπος ειναι για σφαλιαρες κ ελεεινος. κ τι το διαφορετικο εχει αυτο το βιντεο με αλλα κ αλλα που εχουν ανεβασει κατα καιρους "εκδικητικα" "αντρακια"? :rolleyes:

Το ότι είναι ΚΑΡΑΤΣΟΥΛΑΡΑ νομίζω ότι είναι αυταπόδεικτο αν κάνεις τον κόπο να δεις το βιντεάκι από την αρχή μεχρι το τέλος όπως έκανα εγώ...και κάτι ακόμα...το γεγονός ότι συναίνεσε να την τραβάει σε βίντεο ενώ την ξεκώλιαζε την καθιστά 2 φορές ΚΑΡΑΤΣΟΥΛΑΡΑ!!! ΟΟΞΩΩΩ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παιδια αυτος ειναι ο ελεεινος που το ανεβασε αν κ εγω με τπτ δεν θα ηθελα μια τετοια 'χαμηλοβλεπουσα' προς τους εξω που εχει κανει τα παντα με 21312312 ανδρες αλλα συνεχιζει να εχει τουπε κ στυλακι οπου την παιρνει....

μια συνηθισμενη πορνη(οχι επαγγελματιας)που περιμενει στα 35 να βρει τον μαλακακο ελλεινο να την ζησει κ να του πουλησει 'αγαπες'..

Επισκέπτης
Το γκομενακι στο βιντεο ειναι εντελως ζωο και καρατσουλι,αλλα οσο τσουλαρα και να ειναι δε νομιζω να θελει να τη δουν στο ιντερνετ οι γνωστοι της να γαμιεται με καποιον ηλιθιο που νομιζει οτι εχει την πιο ωραια ψωλη του κοσμου..

Αα ρε Μελμπρογκ7 πόσα λίγα ξέρεις από τσουλική ψυχολογία...αυτό ακριβώς φαντασιωνόταν η γκόμενα...να την δει όλος ο ανδρικός πληθυσμός στο Ιντερνετ και να θαυμάσει το πόσο ΚΑΡΑΤΣΟΥΛΑΡΑ είναι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν το ειδα ως το τελος, λιγο στην αρχη ειδα
αλλα εστω οτι κανει ο,τι να ναι, με το γκομενο της δεν τα κανει? το αν τα κανει με 794578468468 ανδρες που λες λαπλας δεν το ξερουμε, εκτος κ αν ανεβασουνε κ αυτοι αντιστοιχα βιντεακια κ κανει καριερα ως πορνσταρ

η μονη αποδειξη σ αυτο το βιντεο ειναι το ποσο ελεεινος ειναι αυτος.

(λαπλας ο δικηγορος του διαβολου επεστρεψε :2funny:)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
παιδια αυτος ειναι ο ελεεινος που το ανεβασε αν κ εγω με τπτ δεν θα ηθελα μια τετοια 'χαμηλοβλεπουσα' προς τους εξω που εχει κανει τα παντα με 21312312 ανδρες αλλα συνεχιζει να εχει τουπε κ στυλακι οπου την παιρνει....

μια συνηθισμενη πορνη(οχι επαγγελματιας)που περιμενει στα 35 να βρει τον μαλακακο ελλεινο να την ζησει κ να του πουλησει 'αγαπες'..

Ρε μάγκες, σόρι αλλά και οι 2 είναι δυο κομμάτια κρέας...ούτε να γαμηθεί ξέρει αυτή κι αυτός μεγάλος μπάμιας...έχει ένα τέτοιο ζουμερό μουνάκι κι αντι να τη γαμήσει μερακλήδικα μαλακίζεται... Για πουστράκο τον κόβω τον φίλο.

Επισκέπτης
αλλα εστω οτι κανει ο,τι να ναι, με το γκομενο της δεν τα κανει? το αν τα κανει με 794578468468 ανδρες που λες λαπλας δεν το ξερουμε, εκτος κ αν ανεβασουνε κ αυτοι αντιστοιχα βιντεακια κ κανει καριερα ως πορνσταρ

Είσαι σίγουρη ότι είναι ο γκομενός της? σκέφτηκες την περίπτωση να είναι ένα κουτοπόνηρο τσουλάκι που την έπεσε στον προιστάμενό της ή στο αφεντικό της για να ευνοηθεί επαγγελματικά? :think:

Επισκέπτης
αλλα που εχουν ανεβασει κατα καιρους "εκδικητικα" "αντρακια"? :rolleyes:

εκδηκτικα αντρακια...μαλιστα..για τα εκδηκητικα κοριτσακια που πανε κ χαλανε οικογενειες κ τις καταστερφουν επειδη τις γαμησαν κ τις παρατησαν τιποτα...ο καθενας οτι τον συμφερει λεει..

λοιπον για το βιντεο...καταρχας ο blade δεν ειπε οτι καλα εκανε κ το εβγαλε ειπε δειτε γυναικα που εαν την δεις στον δρομο θα σου πει΄΄ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΑ'' τι κυρια μωρη ξεφτιλισμενες οχι ολες αλλα αυτες οιυ κανουν αυτα...
συγνωμη ετσι ειναι οι κυριες?συγνωμη ειναι ανηλικη κ δεν ξερει οτι πλεον δεν πρεπει να εμπιστευεσαι κανεναν?μπορει αυτος να μην εκανε σωστα κ το εβγαλε αλλα κ ενας ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του δεν καθεται να βγαζει βιντεο την σεξουαλικη του ζωη για να την παιζει μετα με το βιντεο που εκανε....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ κ τραγουδιστε οσο θελετε οσοι τα κανετε ΕΙΣΤΕ ΕΠΕΙΗΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

σε οσα λες Bite εχεις δικιο..
αλλα σε εμενα μου φαινεται οτι ειναι περπατημενη,ειπα οτι προσωπικα δεν μαρεσουν αυτες,δεν ειπα αν κανει καλα η ασχημα..απλα εμενα αυτες οι γυναικες που τα κανουν με ολους ολα κ εξω το παιζουν σνομπαρια κ μανταμ σουσου,δεν μαρεσουν σαν ανθρωποι..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ρε μάγκες, σόρι αλλά και οι 2 είναι δυο κομμάτια κρέας...ούτε να γαμηθεί ξέρει αυτή κι αυτός μεγάλος μπάμιας...έχει ένα τέτοιο ζουμερό μουνάκι κι αντι να τη γαμήσει μερακλήδικα μαλακίζεται... Για πουστράκο τον κόβω τον φίλο.

να σου πω την αληθεια φιλε δεν το ειδα ολο..το ειδα ελαχιστα στην αρχη κ μετα 5-10 sec στην μεση κ 5-10 sec στο τελος κ καταλαβα τι παιζει..χαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα ρε παιδια κ μενα μου φαινονται πολλα για τη γκομενα αλλα δεν κρινω επειδη ετσι μου φαινεται...

βρε μουν τωρα μιλαμε για τα "εκδικητικα αντρακια" εκτος αν θεωρεις οτι ενας ηλιθιος που ανεβαζει βιντεο τετοιο ειναι ανδρας ειδωλο αξιος θαυμασμου... δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν "εκδικητικα ηλιθια κοριτσακια".

Επισκέπτης
καλα ρε παιδια κ μενα μου φαινονται πολλα για τη γκομενα αλλα δεν κρινω επειδη ετσι μου φαινεται...

βρε μουν τωρα μιλαμε για τα "εκδικητικα αντρακια" εκτος αν θεωρεις [size=16pt]οτι ενας ηλιθιος που ανεβαζει βιντεο τετοιο ειναι ανδρας ειδωλο αξιος θαυμασμου[/size]... δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν "εκδικητικα ηλιθια κοριτσακια".

προφανως κ δεν ειναι αξιος θαυμασμου....ελα μου ντε ομως που ΣΙΓΟΥΡΑ βαζω οτι στοιχημα θελεις κ οσα χρηματα θελεις ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ οπως τον λες εσυ αυτη κ οι περισσοτερες γυναικες τον ερωτευονται κ ειναι κολλημενες μαζι τους που τις ξεφτιλιζει,τις βαραει,γαμαει αλλες 10 ταυτοχρονΑ Κ μην μου πεις οτι το ακους πρωτη φορα?

Επισκέπτης
Το βάζω κι εδώ.....το έβαλα και στο θρέντ με τα sexy βιντεάκια.
Απλώς ένα δείγμα του ποιές είναι στην πραγματικότητα αυτές που μας το παίζουν δύσκολες-απλησίαστες- το κέντρο του κόσμου κ.α.
Δεν λέω ότι όλες είναι έτσι....αλλά η μεγάλη πλειοψηφία.....το παίζει κάτι που δεν είναι....και backstage είναι ότι και οι άλλες.
Ότι και το κάθε πουτανάκι που γαμάς με λίγα ευρουλάκια....
Και μετά στο παίζει κυριλλέ....για σπιτι κ.τ.λ.
Ποιός ξέρει τι του ξηγήθηκε του άνθρωπου και έφτασε να την κάνει ρόμπα διαδυκτιακά :

εχεις και οικογένεια εσύ... ; εύγε...εύγε..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι δεν το ακουω πρωτη φορα.. πολλες ηλιθιες κ οχι μονο.

Επισκέπτης
προφανως κ δεν ειναι αξιος θαυμασμου....ελα μου ντε ομως που ΣΙΓΟΥΡΑ βαζω οτι στοιχημα θελεις κ οσα χρηματα θελεις ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ οπως τον λες εσυ αυτη κ οι περισσοτερες γυναικες τον ερωτευονται κ ειναι κολλημενες μαζι τους που τις ξεφτιλιζει,τις βαραει,γαμαει αλλες 10 ταυτοχρονΑ Κ μην μου πεις οτι το ακους πρωτη φορα?

+1000000000000000000 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εχω δει ομως παρομοιο βιντεακι που η γκομενα τον ρωτησε αμα θα το σβησει και ο μαλακας ειπε ναι, ενω το ειχε ανεβασει στο ιντερνετ!

ε... μπορεί το παλικάρι να εννοούσε ότι θα το σβύσει από το κινητό του ΑΦΟΥ το ανεβάσει στο νετ... lol

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ελλεεινιδα και ελεεινας. :grin:
μ αρεσει που λεει το ξεκωλο "Μπαμπη εχω κρεμα" :boobies: