Επισκέπτης
Να χώσω ανάμεσα στο αλλά και το εθελοντές το αυτοκτονίας ή θα με πείτε κακό και ρατσιστή;!ούτε εγώ δίνω, αλλά εθελοντές υπάρχουν.
Να χώσω ανάμεσα στο αλλά και το εθελοντές το αυτοκτονίας ή θα με πείτε κακό και ρατσιστή;!ούτε εγώ δίνω, αλλά εθελοντές υπάρχουν.
βρε αγορι μου..μπορει αυτος ο τυπος γυναικας να τους αρεσει.
Ρε έτοιμη την είχες την μηχανή;!![]()
Βγάλε το μπουφάν, το άσπρο ρούχο, την τσάντα και τα τακούνια.
Η μία φόραγε ένα μαύρο κοντομάνικο και η άλλη ένα κίτρινο.
Ξανασκέψου αυτό που είπες.
γούστα είναι αυτά... άλλοστε και οι χοντρές αξιζουν λίγο πούτσο.
όλες θα πάρετε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και οι χονδρές έχουμε ψυχή >![]()
Ναι αλλά χοντρή και αυτή!!!![]()
εγω ειμαι παντα υπερ το ελληνιδων να ξερεις.μπορεις να δεις και απο αυτα που γραφω.και ειμαι με τις ελληνιδες διοτι πιστευω οτι ολες καποτε θα διορθωθουνε.
παντως εσενα θα ηθελα πολυ να σου κανω σεξ![]()
![]()
και να μου λες συγχρονος τις αποψεις σου για τις χοντρες,εως και τα ελληνοτουρκια.και επισης τις αποψεις σου για την πρασινη αναπτυξη.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε έτοιμη την είχες την μηχανή;!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και οι χονδρές έχουμε ψυχή >![]()
παντως λεγετε οτι οι χοντρες κανουν τα καλυτερα τσιμπουκια.
Κάτσε να μελετήσω κι άλλα θέματα από το national geographic..να υπαρχει απλετος χρόνος "επικοινωνίας"..εγω ειμαι παντα υπερ το ελληνιδων να ξερεις.μπορεις να δεις και απο αυτα που γραφω.και ειμαι με τις ελληνιδες διοτι πιστευω οτι ολες καποτε θα διορθωθουνε.
παντως εσενα θα ηθελα πολυ να σου κανω σεξ![]()
![]()
και να μου λες συγχρονος τις αποψεις σου για τις χοντρες,εως και τα ελληνοτουρκια.και επισης τις αποψεις σου για την πρασινη αναπτυξη.
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλεος ρε συ!Για τέτοια χοντρή μιλαγες?Με δερμάτινο κολλητό κιόλας?Ε έχεις δίκιο.Νόμιζα πως ήσουν υπερβολικός αλλά...έκανα λάθος![]()
Βγάλε το μπουφάν, το άσπρο ρούχο, την τσάντα και τα τακούνια.
Η μία φόραγε ένα μαύρο κοντομάνικο και η άλλη ένα κίτρινο.
Ξανασκέψου αυτό που είπες.
εχεις κανενα προβλημα εσυ ρε μαζι μου?την παλευεις ρε μαλακα?
ετσι μπραβο,να αρχισεις να ετοιμαζεσε σιγα σιγα.αν και σε εχω για αδυνατη εσενα.δεν πιστευω να μου βγεις καμια 100 κιλα.Κάτσε να μελετήσω κι άλλα θέματα από το national geographic..να υπαρχει απλετος χρόνος "επικοινωνίας"..
και βεβαια οι χοντρες εχουν ψυχη,οπως και μουνι και κολοτριπιδα και βυζαρες(συνηθως).![]()
![]()
Με μπρίζωσε η λουκ με αυτό που είπε και έψαξα να βρω μια παρόμοια σαν και αυτές που είδα.
Αυτό αναμένω να το σχολιάσει ο Δάσκαλος.
ρε νιντζακο...ενταξει ειναι ευσωμη!
γτ αποκλειεις το γεγονος να αρεσει σε καποιους αυτο το σωμα?!
δε μπορω να καταλαβω?
αν εγω ανοιξω θρεντ κ πω οτι δεν αξιζουν σεξ οσοι αντρες δεν εχουν κοιλιακους τι θα γινει?!
πατε καλα?!
ρε νιντζακο...ενταξει ειναι ευσωμη!
γτ αποκλειεις το γεγονος να αρεσει σε καποιους αυτο το σωμα?!
δε μπορω να καταλαβω?
αν εγω ανοιξω θρεντ κ πω οτι δεν αξιζουν σεξ οσοι αντρες δεν εχουν κοιλιακους τι θα γινει?!
πατε καλα?!
και βεβαια οι χοντρες εχουν ψυχη,οπως και μουνι και κολοτριπιδα και βυζαρες(συνηθως).
ολα αυτα τυπε ειναι που κανουν εναν συναγωνιστη να θελει να γαμησι την χοντρη.πιστευω οτι στους περισσοτερους ολα αυτα του γκαβλονουν λογο μεγεθους.διοτι μολις χυσουν και μετα ψαχνουν απο πια πορτα να φυγουν πιο γρηγορα.
μην ξεχνατε οτι στην αναγεννηση τις αδυνατες τις κοροιδευαν!