boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μπροστα εισαι!?!Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γιατί ήταν στην απέναντι μεριά του πεζοδρομίου.
Αλλά για να κάνουν μπαμ, δεν θα ήταν κανα 1,65 και 50 κιλά.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, ήταν πάνω από το όριο τους βάρους που θα δικαιολογούσε κανα κλισέ σχόλιο του τύπου "κρίμα, άμα προσέχανε λίγο παραπάνω θα ήταν κούκλες" (ξέρεις, από αυτά που λένε οι θείες/ξαδέρφες τους σε οικογενειακά γεύματα κλπ).![]()
Δε φταίνε οι χονδρές που τα φοράνε αυτά, φταίνε οι εταιρείες ρούχων που βγάζουν μίνι φούστες/δερμάτινα παντελόνια κτλ σε αυτά τα μεγέθη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατάλαβα.. φάλαινες.Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γιατί ήταν στην απέναντι μεριά του πεζοδρομίου.
Αλλά για να κάνουν μπαμ, δεν θα ήταν κανα 1,65 και 50 κιλά.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, ήταν πάνω από το όριο τους βάρους που θα δικαιολογούσε κανα κλισέ σχόλιο του τύπου "κρίμα, άμα προσέχανε λίγο παραπάνω θα ήταν κούκλες" (ξέρεις, από αυτά που λένε οι θείες/ξαδέρφες τους σε οικογενειακά γεύματα κλπ).![]()
Ελαστικός ο Arcans.Το διαπραγματεύεται το θέμααρχισατε τις μαλακιες παλι ολοι.ειπαμε οτι ολα γινοντε.μην ρωτατε μαλακιες για κιλα και διαστασεις και παπαρια.μουνι ξυρισμενο να εχετε και ολα γινοντε.δεν θελουμε να ειναι τοπ μοντελ η γκομενα,αλλα ουτε και κουβας εντελως.
προτεινω στις μικρες σε ηλικια και χοντρες, να συμμαζευτουνε οσο ειναι καιρος.
στις ανω τον 40 και χοντρες το τρενο χαθηκε.οτι πουτσα τις πεφτει να την δεχοντε.ειναι τυχερο αυτο.
τυπε καοιταξε να δεις απο που ξεκιναει το κακο.
οπως ολες οι ασθενειες,ετσι και η αγαμια χτυπαει παντου χωρις εξαιρεση.αρα στην συγκεκριμενη φαση η καγκουρες και το στυλ τους δεν παιζει και τοσο ρολο.δεν εννοω βεβαια σε καμια περιπτωση να εισαι κανενας χαλια εντελως,διοτι ετσι και αλλιως σε τρωει η αγαμια.
οσο για τις χοντρες ειναι απαραδεκτες διοτι σημερα με τοσα μεσα που υπαρχουν,ολα μπορουν να διορθωθουνε.μην ξεχνατε ομως οτι πολλες χοντρες εχουν κρυφα χαρισματα και ειναι πολλοι αντρες που τα ψαχνουν.δικαιολογημενοι και αυτοι ομως μεχρι ενα σημειο.
βρε αγορι μου..μπορει αυτος ο τυπος γυναικας να τους αρεσει.Ναι αλλά είναι θέμα και τι επιλογές έχει ο καθένας εκείνη τη στιγμή.
Άμα έχει και καλύτερες γκόμενες ελεύθερες (στα μαγαζιά τριγύρω), γιατί να πάνε σε αυτές και να χωθούνε αμέσως στο μαγαζί? (άρα θα ήταν καυλωμένοι) Θα μπορούσαν να έκαναν και τίποτε άλλο και να πήγαιναν σε κανα μισάωρο/1 ώρα να τις πετύχουν (δύσκολα θα ήταν πιασμένες αλλά και όχι και πολύ αργά για να έχουν φύγει/ξενερώσει). Ίσως να τους έκατσε το σκηνικό στο δρόμο που όταν περνούσαν αυτές χαζογελώντας & κοιτώντας δεξιά και αριστερά, περνούσαν και αυτοί από δίπλα όποτε τους βγήκε "αυτόματα". Ήταν κλασικό πέσιμο καγκουρογκόμενων που έχουν stop για να μπούνε στην πλατεία και έτυχε οι γκόμενες να ήταν δίπλα. Αλλά το θέμα ήταν ότι αντέδρασαν λες και έπιασαν λαβράκι. Εκεί είναι η διαφορά Δάσκαλε.
Είσαι καλά απο τις χοντρές ζω!Αυτές ψωνίζουν ότι πιο ξέκωλο προστυχοεσώρουχο.οταν μια κοπελα ειναι χονδρη χανει οτι προσωπο και να χει..
και ναι δεν πρεπει να βγαινουν εσωρουχα σε τετοια μεγεθη..
H Αλίντισσα πιστεύει οτι είμαστε μουνάρες οι περισσότερες Ελλεεινίδες.Γαμάμε.Τι να κλάσουν τα Ουκρανά?η αλιντισα θα μας πει την γνωμη τις?.
την αναμενω με πολυ ενδιαφερων.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γούστα είναι αυτά... άλλοστε και οι χοντρές αξιζουν λίγο πούτσο.βρε αγορι μου..μπορει αυτος ο τυπος γυναικας να τους αρεσει.
εμενα οχι?εγω δεν εχω γνωμη?> :'(η αλιντισα θα μας πει την γνωμη τις?.
την αναμενω με πολυ ενδιαφερων.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δώσεις εσύ ας πάρουν,εγώ πάντως δεν δίνω!!!γούστα είναι αυτά... άλλοστε και οι χοντρές αξιζουν λίγο πούτσο.
όλες θα πάρετε
![]()
Είσαι καλά απο τις χοντρές ζω!Αυτές ψωνίζουν ότι πιο ξέκωλο προστυχοεσώρουχο.H Αλίντισσα πιστεύει οτι είμαστε μουνάρες οι περισσότερες Ελλεεινίδες.Γαμάμε.Τι να κλάσουν τα Ουκρανά?
ούτε εγώ δίνω, αλλά εθελοντές υπάρχουν.Αν δώσεις εσύ ας πάρουν,εγώ πάντως δεν δίνω!!!![]()
Είσαι καλά απο τις χοντρές ζω!Αυτές ψωνίζουν ότι πιο ξέκωλο προστυχοεσώρουχο.H Αλίντισσα πιστεύει οτι είμαστε μουνάρες οι περισσότερες Ελλεεινίδες.Γαμάμε.Τι να κλάσουν τα Ουκρανά?
εγω ειμαι παντα υπερ το ελληνιδων να ξερεις.μπορεις να δεις και απο αυτα που γραφω.και ειμαι με τις ελληνιδες διοτι πιστευω οτι ολες καποτε θα διορθωθουνε.Είσαι καλά απο τις χοντρές ζω!Αυτές ψωνίζουν ότι πιο ξέκωλο προστυχοεσώρουχο.H Αλίντισσα πιστεύει οτι είμαστε μουνάρες οι περισσότερες Ελλεεινίδες.Γαμάμε.Τι να κλάσουν τα Ουκρανά?