pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Σε πουστόνησο πήγες διακοπές Λουμίδη ?
οπως αποδειχθηκε τελικα,πηγα σε πουστονησο και ελλεεινιδονησο ο τελειος συγχρονισμος!
Σε πουστόνησο πήγες διακοπές Λουμίδη ?
θα εχουμε πιο πολ τεμαχια ελεφθερασωστο και αυτο,αλλα νομιζω οτι ολοενα και αυξανονται γιατι βλεπω και πολλα αγορακια μικρης ηλικιας που ανακαλυπτονται τωρα,οποτε και δεν κρυβονται και αυξανονται.Που θα τραβηξει αυτο ρε παιδια?
εποχιακοι γκει που το καλοκαιρι κολλαν ενσημα και τον χειμωνα ταμειο ανεργιας...ή μαλακιας στα γκει σαιτ....ειναι της μοδος...
το χειμωνα θα μεινουν μονο οι οριτζιναλ γκευ...
ντοντ πανικ...
ειπα εγω ποτε εχω πλουσιο εσωτερικο κοσμο?Στον πλανητη σου η αλλιως "πλουσιος εσωτερικος κοσμος λουκριτιας" απλα τα ρωσιδια εχουν υποστει γενοκτονια αλλα κεμαλ...
κ σι δικια μασ
κ ηλιθια ειμαι...
θα εχουμε πιο πολ τεμαχια ελεφθερα
σωστο και αυτο,αλλα νομιζω οτι ολοενα και αυξανονται γιατι βλεπω και πολλα αγορακια μικρης ηλικιας που ανακαλυπτονται τωρα,οποτε και δεν κρυβονται και αυξανονται.Που θα τραβηξει αυτο ρε παιδια?
κε τουσ λεσβιουσμπα,εχουμε αυξηση και στις λεσβιες
γιατι?χωσ'του τα του ηλιθιου
το αμορφωτη γτ το εσβησες?!Σκετο το ηλιθια φτανει (προεαιρετικα αν και ενοειται να προσθετεις αν θες και σαβουρα)
ειχε και πολυχρονηδες;οπως αποδειχθηκε τελικα,πηγα σε πουστονησο και ελλεεινιδονησο ο τελειος συγχρονισμος!
φαντάζομαι τώρα γιατί έχουν αναδουλειές τα κωλόμπαρα.....
αφου μου το ζητας τοσο ευγενικα....Σκετο το ηλιθια φτανει (προεαιρετικα αν και ενοειται να προσθετεις αν θες και σαβουρα)
γιατι?
πες μου εναν λογο
που θα με οφελησει αυτο...
μπα ρε φιλε... ;)
Οποτε σε πετυχαινω και λες πιπες θα τα ακους για τα καλα
Θα σου απονεμεθει μεταλιο για αυτη την γεναια και εντιμη πραξη αλλα ποια ηταν η αφορμη και τα ακουσε?
αμα κάνει καλές πίπες σε ποιό σημείο είμαστε;
καμια γυριστη δε κανω!Χαχαχα ρε παλαβη αγελαδα...πριν πηγες να τα χωσεις λεγοντας αρλαλουμπες οτι οποιος δεν γουσταρει τα σκατα που ειστε ειναι μισογυνης και κομπλεξικος τι κανεις τωρα κωλοτουμπα?οχι και τπτ αλλο αλλα με τοσο ξικγι θα σκασεις στο πατωμα και θα πρεπει να φερουμε μετα γερανο να σε σηκωσει
Οποτε σε πετυχαινω και λες πιπες θα τα ακους για τα καλα
εγώ πάντως πστεύω ότι εάν την επόμενη φορά μπεις με νικ παπαχρόνης ο γουάτι θα σε αφήσει ησυχο.λεγε τα,τωρα που μπορεις παλιοαρχιδι...οταν σε περιλαβει ο ποβελ,να δω τι θα λες μετα