Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Απλα η αληθινη φιλια και τα εντιμα ατομα που χαιρονται οταν κερδιζεις εσυ κατι καλο ειναι απειροελαχιστα :boobies: :boobies: :boobies:
Αυτό εννοείται. Ειδάλλως θα ήταν πανεύκολο να βρεις φίλους (και δη καλούς)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δε μου λες γουάιτυ, άκουσες για την ελληνίδα που έβαλε φωτιά σε ένα βρετανό; Δεν έχω ακούσει το σχόλιό σου και κοντεύω ν' ανησυχήσω! :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάλι καλά..η άλλη του έριξε ποτό και μετα τον έκαψε.....περσόναααα...τρέχααααα...μπαίνουν ιδέες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
πάλι καλά..η άλλη του έριξε ποτό και μετα τον έκαψε.....περσόναααα...τρέχααααα...μπαίνουν ιδέες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλώς τον!
Όχι, εγώ θέλω να ξέρω τι θα έκανε ο γουαιτυ αν ήταν μπροστά στο σκηνικό! :2funny:
Καθόλου δεν μπορώ να φανταστώ :2funny:

Επισκέπτης
Καλώς τον!
Όχι, εγώ θέλω να ξέρω τι θα έκανε ο γουαιτυ αν ήταν μπροστά στο σκηνικό! :2funny:
Καθόλου δεν μπορώ να φανταστώ :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα ειχε φαει τοσο ξυλο που θα προτιμουσε να ειχε ριξει το ποτο στον εαυτο της και να ειχε βαλει φωτια :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν είστε γυναίκα και τρώτε παρέα με έναν άνδρα, τότε είναι πιο πιθανό να επιλέξετε κάποιο φαγητό με λιγότερες θερμίδες. Αν όμως γευματίζετε μαζί με άλλη γυναίκα -ή ακόμα χειρότερα με μεγάλη παρέα γυναικών!- έχετε περισσότερες πιθανότητες να λάβετε περισσότερες θερμίδες, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα.
Η μελέτη έγινε από ερευνητές με επικεφαλής την Μέρεντιθ Γιανγκ του Τμήματος Ψυχολογίας, Νευροεπιστήμης και Συμπεριφοράς του καναδικού πανεπιστημίου ΜακΜάστερ και δημοσιεύτηκε στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό «Appetite» (Όρεξη).
Η έρευνα παρατήρησε σε πραγματικές συνθήκες (εστιατόρια, καφετέριες κ.λπ.) τι παραγγέλνουν οι άνθρωποι ανάλογα με την παρέα που κάθονται μαζί. Διαπιστώθηκε έτσι ότι το τι θα διαλέξει να παραγγείλει κάποιος ή κάποια, επηρεάζεται σημαντικά από την παρέα που έχει και από το αν οι συνδαιτημόνες είναι άνδρες ή γυναίκες.
Οι γυναίκες που τρώνε με ανδρική παρέα, έχουν μάλλον αυξημένες πιθανότητες να αδυνατήσουν, αφού γενικά παραγγέλνουν φαγητά με χαμηλότερες θερμίδες κατά μέσο όρο, σε σχέση με τις γυναίκες που τρώνε παρέα με άλλη γυναίκα.
Όπως διαπιστώθηκε, η κατανάλωση θερμίδων εξαρτάται στενά από το πόσοι άνδρες υπάρχουν στην παρέα. Όταν οι γυναίκες τρώνε σε μια μικτή παρέα (με άνδρες και άλλες γυναίκες μαζί), τότε όσο πιο πολλοί άνδρες υπάρχουν στην παρέα, τόσο περισσότερο οι γυναίκες παραγγέλνουν φαγητά με λιγότερες θερμίδες.
Όταν οι γυναίκες τρώνε παρέα μόνο με άλλες γυναίκες, τότε το φαγητό που διαλέγουν, είναι πιο παχυντικό (άρα οι γυναικοπαρέες είναι σκέτη καταστροφή από άποχη θερμίδων!).
Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι διαπιστώσεις αυτές δεν προκαλούν έκπληξη και πρέπει να εξηγηθούν με βάση την επιθυμία των γυναικών, όταν τρώνε μαζί με άνδρες, να μεταφέρουν στο άλλο φύλο το συνειδητό ή υποσυνείδητο μήνυμα ότι τρώνε λιγότερο και νοιάζονται για τη σιλουέτα τους, ώστε έτσι να φανούν πιο ελκυστικές στα μάτια των ανδρών.
Από την άλλη, σύμφωνα με την έρευνα, οι άνδρες δεν φαίνεται να επηρεάζονται από το εάν τρώνε παρέα με άνδρες ή γυναίκες. Αυτό που θέλουν να φάνε, θα το φάνε και στις δύο περιπτώσεις!
Υποκρισία και στο φαγητό!  :boobies:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Από την άλλη, σύμφωνα με την έρευνα, οι άνδρες δεν φαίνεται να επηρεάζονται από το εάν τρώνε παρέα με άνδρες ή γυναίκες. Αυτό που θέλουν να φάνε, θα το φάνε και στις δύο περιπτώσεις!
πιτσες,πιτογυρα και μπυρες.... :headbang2: :headbang2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι ετσι μας αρεσει και σας αρεσει λουκρητια... :2funny: